2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
S.O.S.Műkörmöst és pedikűröst keresünk szalonunkba kedvező feltételekkel! Azonnali kezdés lehetséges,fél-és egész műszakban is! Lehetsz kezdő vagy gyakorlott körmös várunk szeretettel csapatunkba :) Elérhetőség:06306193498
Szia Niki! Műkörmös és Pedikűrös állást keresek alkalmazottként teljes műszakra. Crystal Nails -nel végeztem és mindkettő szakmát szívesen csinálom . Elérhetőségem : 0630 9399174 vagy 06307718092 Dorogi Barbi
Bejelentett (max. 4 órára) manikűr, pedikűr és műkörmös állást keresek fő vagy mellékállásba! Aki tud kérem szóljon!
Alkalmazotti munkaviszonyban keresek munkát (manikűr, (gyógy)pedikűr és műkörömépítés) Budapesten.
MŰKÖRMÖS-PEDIKŰRÖST keresek XIII.ker Árpád-hídnál lévő szépségszalonunkba ! Gyakorlott ,tapasztalt kollégát akár egy személyben !! érd; Sáska Zsuzsinál;0620-9515-642 www.kassak.5mp.eu , http://www.facebook.com/pages/Beauty-Box-sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon/152917011438866
Kedves Zsuzsi! Műkörmös-pedikűrös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban. Crystal Nailsnél végeztem. Két hónapja dolgozom. Üdvözlettel Dorogi Barbi dorogi_barbi@freemail.hu
Műkörmös munkatársat keresünk a Budaörsi Tesco áruházba. Bejelentett, alkalmazotti munka. Nincs anyag költség, nincs bérleti díj. Ha szeretnél egy fiatalos, vidám csapatban, jó szakemberekkel együtt dolgozni, akkor jelentkezz. Azonnali munka kezdés. Szakmai gyakorlat szükséges! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és referencia munkákkal a megadott email címen,, vagy telefonon. Bogdán Zsuzsanna zsuzsanna.bogdan82@gmail.com 06203433386
Műkörmös állást keresek, a járulékaimat fizetném magam után, zselével dolgozom már 5. éve. Munkáimat itt megtekintheted. Heti 3 napra keresek, Szentendre, Budakalász, Békásmegyer, Dunakeszi, esetleg Újpest központ környékén. 70-347-9339
Szia Orsi! Aktuális még a hírdetésed? Én rómaira keresnék, heti 3 napra. Elérhetőségem: f.timci@gmail.com Szép napot! Üdv.: Timi
Vendégeímmel keresem ùj helyem ahol manikűr-pedìkűrt-műkörmöt tudok biztosítani.2007 òta vagyok körmös.Munkãimat meglehet tekinteni az adatlapomon. Elérhetőségem: Borbèly Maria 06/70-530-7473
Kedves Marcsi! Az üzletem III.ker Római fürdőn van,és keresek pedikűrös műkörmöst. Aktuális még? Elérhetőségem: f.timci@gmail.com Szép napot! Üdv.: Timi
I. kerületi exkluzív szépségszalonunkba keresünk megbízható műkörmös-manikűröst. A feltételek rugalmasak. További infó: 06703955030
II.ker Szépvölgyi úti szépségszalonba vállalkozói igazolvánnyal rendelkező műkörmös és/vagy pedikűröst keresek egész műszakra.Érd:0620/3419925
MŰKÖRMÖS-PEDIKŰRÖST keresek XIII.ker Árpád-hídnál lévő szépségszalonunkba ! Gyakorlott ,tapasztalt kollégát akár egy személyben !! érd; Sáska Zsuzsinál;0620-9515-642 www.kassak.5mp.eu , http://www.facebook.com/pages/Beauty-Box-sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon/152917011438866