2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műkörmös helyet keresek, vállalkozói státusszal április végétől. Elsősorban 17.ker. és környéke illetve Örs Vezért tér környéke érdekelne. Ha tudsz bármilyen megoldást kérlek írj: hemrich.szilvia@gmail.com Köszönöm: Szilvi
Sziasztok ! Műkörmös és Pedikűrös állást keresek alkalmazottként teljes műszakra lehetőleg a belvárosban .... Crystal Nails -nel végeztem és mindkettő szakmát szívesen csinálom . Elérhetőségem : 0630 9399174 vagy 06307718092
Sziasztok!Váltótársat keresek 8. ker. fodrász üzletbe.(Era banya fodrász tanya,Baross u. 41.) Fiatalos,vidám csapat vár.Napi váltásban dolgoznánk,hétvégén és ünnepnapokon az üzlet zárva tart.Az asztalpénz 1250 Ft/nap.Érdeklődni Eránál lehet a 0620/322-0568-as számon. Szép napot Mindenkinek!
Vígszínház mögötti(XIII.kerületi) szépségszalon & szolárium szakmai tapasztalattal és vendégkörrel rendelkező, profi műkörmöst keres azonnali kezdési lehetőséggel! Alkalmazott vagy bérlő viszonyba is! Az üzlet szép,modern és felszerelt! Feltétel: a jó kommunikációs készség és az igényes megjelenés.
Kedves Adalbert!A közelben dolgozom jelenleg.Alakulo vendégköröm keresem az új helyem.Vállalkozó vagyok.Elérhetőségem: 30/607-6560.
Vígszínház mögötti(XIII.kerületi) szépségszalon & szolárium szakmai tapasztalattal és vendégkörrel rendelkező, profi műkörmöst keres azonnali kezdési lehetőséggel! Alkalmazott vagy bérlő viszonyba is! Az üzlet szép,modern és felszerelt! Feltétel: a jó kommunikációs készség és az igényes megjelenés.
Műkörmös és Pedikűrös állást keresek alkalmazottként teljes műszakra. Crystal Nails -nel végeztem és mindkettő szakmát szívesen csinálom . Elérhetőségem : 0630 9399174 vagy 06307718092 Dorogi Barbi
Szia Timi! Írtam mailt, várom a válaszod:-)
Szia Orsi! Írtam priviben!! :-)
Sziasztok!5ker szépségszalonba keresek gyakorlott műkörmöst vàllalkozoival.azonnali kezdèssel.az elöző körmös vendègei szeretnének a szalonban maradni!!csak rajtad mulik!!!:)hivj 06209115216
BAH-csomópontnál lévő Szépítőműhelyünkbe keresünk vendégkörrel és gyakorlattal rendelkező műkörmöst.Honlapunk: www.szepitomuhely.hu Kontakt: 06-20-254-5503 vagy memelikft@gmail.com
Szia Orsi! Aktuális még a hírdetésed? Én rómaira keresnék, heti 3 napra. Elérhetőségem: f.timci@gmail.com Szép napot! Üdv.: Timi
Szia Timi! Írtam mailt, várom a válaszod:-)