2025. december 11. - Árpád, Árpádina, Damazusz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Vállalkozói szükséges? És ha nincs vendégköröm akkor lenne vendégem? Köszi a választ előre is Anita
A hirdetésben megadott telefonszámon tudsz érdeklődni Krisztinánál (én csak a hirdetést adtam fel, bővebbet nem tudok, de asszem meg lehet oldani a bejelentett viszonyt)
Budapesten a XI.kerületbe műkörmöst és fodrászt keresek, központi helyen fekvő, több, mint 3 éve működő szépségszalonomba! Vendégkörrel rendelkezők előnyben, de nem feltétel! Érdeklődni ezen a telefon számon lehet Krisztinánál: 06304254428
Vállalkozói szükséges? És ha nincs vendégköröm akkor lenne vendégem? Köszi a választ előre is Anita
Budapesten a XI.kerületbe műkörmöst és fodrászt keresek, központi helyen fekvő, több, mint 3 éve működő szépségszalonomba! Vendégkörrel rendelkezők előnyben, de nem feltétel! Érdeklődni ezen a telefon számon lehet Krisztinánál: 06304254428
Sziasztok! Kozmetikusként állást keresek az osztrák határ mentén! Lehetőleg Győr-Moson-Sopron megyében! Egy éve végeztem, azóta a szakmában dolgozok! Aki tudna itt is segíteni kérem ezen a számon hívjon: 06305925597! Köszönöm :)
Műkörmös-pedikűrös helyemet keresem Újpesten vagy környékén, vállalkozóival, vendégkörrel, felszereléssel. Váltótárs nélkül szeretnék dolgozni. Munkáim megtekinthetők: www.kezeklabak.hu Kérlek írj ide: kiralyagnes26@gmail.com, vagy hívj: 0670-386-4205
A hirdetésem már nem aktuális!
Sziasztok! Műkörmös helyet keresek, vállalkozói státusszal április végétől. Elsősorban 17.ker. és környéke illetve Örs Vezért tér környéke érdekelne. Ha tudsz bármilyen megoldást kérlek írj: hemrich.szilvia@gmail.com Köszönöm: Szilvi
Szia Én a 6. kerületi szalonba keresek mükőrmőst . A jokai téren az Oktogonnál.
SZENTENDRE BELVÁROSÁBA műkörmös kolléganőt keresek májustól bérleti jogviszonnyal. Bejelentés megoldható. Érdeklődni lehet a 06-20) 9-277-277-es telefonszámon.
új hozzászólás Ambiciózus műkörmös/pedikűrös vagy, és keresed azt a helyet, ahol egy jó csapatban, komoly marketingtámogatással dolgozhatsz? Nem szükséges, hogy vendégköröd legyen, még az sem probléma, ha kezdő vagy, de a megbízhatóság, elhivatottság, a fejlődésre való igény és a csapatszellem elengedhetetlen. Ha kreatív, együttműködő, elhivatott vagy, és azt szeretnéd, hogy neved legyen a szakmában, küldd el önéletrajzodat az info mysticsalon.hu e-mail címre! A szerencsés kiválasztottakkal a Rózsadomb tövében, a Mammuthoz közel található szalonunkban személyesen is találkozunk, és ha úgy látjuk, tudunk együtt dolgozni, akkor rövidesen munkába is állhatsz! Vállalkozói igazolvány előny, de nem feltétel! Ha fejlődni akarsz, és ehhez van benned kitartás és szorgalom, akkor jelentkezz gyorsan!
Mükörmöst keresek Osztrak hatar melett. Jo fizetesi lehetöseg! +36309159327 vagy +436644343375 schonheitssalon.hu@gmail.com
Szia.Pontosan hol lenne?Vállalkozói szükséges?
Bocsánat ,elírtam vicgassss@gmail.com :)