2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Timea Nagy-David - Válaszolok
2013.08.25 - 15:03
Timea Nagy-David - vendég
Válasz Nagy Zsuzsanna - 2013. augusztus 1., csütörtök 19:13 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Jelenleg más szakmában dolgozom, de kézápoló -műkörömépítő és lábápoló szakmát szereztem az Elit Cosmetix-nél még 2011-ben és a jövőben szeretnék ezzel foglalkozni, ebben elhelyezkedni. Tehát kezdő kategóriában vagyok viszont precíz, lelkiismeretes, kreatív , munkámra igényes, újdonságokra vevő, fejlődő éhes :). Alkalmazotti jogviszonyra gondoltam elsősorban bár azt látom ebbe kevésbé keresnek, az ev-t részesítik előnyben. Munkáim megtekinthetők a galériában amennyiben felkeltettem az érdeklődést. Ha valaki tudna körülbeli felvilágosítást adni, hogy az elhelyezkedést illetően milyen anyagi vonzatokra számíthatok ill. milyen munkafeltételek vannak (erről elsősorban azt hiszem a munkaadó tudna felvilágosítást adni) itt Budapesten (mivel még nem dolgoztam szalonban, viszont minden szükséges kellékem megvan) mind azt illetően kb mik a kiadások azt nagyon szépen megköszönném nagy segítség lenne számomra... Nem egy tipikus álláskereső hirdetés de talán sokan tudjátok, hogy nem könnyű a váltás és nem is kockázat mentes , ezért mielőtt fejest ugranék megkockáztatom, hogy valaki érdemi segítséget nyújt. Vagy van esetleg egy ajánlata számomra. Mindenesetre még egyszer megköszönöm ha valaki válaszra méltat :) e-mail címem: zsazsafee@gmail.com Tel: 30-608-8285

Szia Zsuzsa, most adtam fel egy allasajanlatot.Ha erdekel örülnek valaszodnak.Nagyon szep a munkad. En nemetorszagba keresek egy mükörmöst. üdv. Timea Petras-Nagy timeasnails@gmx.de

Timea Nagy-David - Válaszolok
2013.08.25 - 14:52
Timea Nagy-David - vendég

Sziasztok, Nemetorszagba keresek hosszutavra jol menö üzletembe Mükörmöst/Pediküröst alkalmazottkent,nemet nyelvtudassal. Fontos,hogy porcelannal jol tudj dolgozni! A munkavallalas ,lakas beszerzesevel segitek. Tel.0049/2131-3131825 0049/174-9925987 Email:timeasnails@gmx.de Facebook oldal;Timea‘s Nails

Huszár Tamásné - Válaszolok
2013.08.25 - 09:23
Huszár Tamásné - törölt felhasználó

Sziasztok! Soroksári úti Tesco üzletsorán most nyíló wellness szalonba műkörmöst keresek vállalkozóival. A asztal hely bérleti díja 20.000.-Ft/hó Jelentkezni lehet Huszár Tamásné: 20 9 11 65 63

2013.08.24 - 11:13
Petrik Andrea

Sziasztok! Műkörömépítő,kéz-lábápolói állást keresek Szeged-Hódmezővásárhely-Makó körzetében.Műköröm alapanyag nagykereskedés ,szolárium is érdekel. elérhetőségeim: angucci2@gmail.com ,30-249-7583

2013.08.22 - 20:02
Szabó Benadett

Műkörmös állást keresek alkalmazotti jogviszonyban a 17.ker, 18.ker 19.ker -ben.Telefonszámom: 06 30 654 88 26.

Dacziné Farkas Viktória

Győrben műkörmösnek hely kiadó! Fiatalos csapatban,jó és igényes környezetben várjuk az új munkatársat!!! Bérleti díj: 25 ezer/hó rezsivel együtt!!! Érd: 70/770 58 10

2013.08.22 - 17:38
SZÖSZI NAIL LOVE
Válasz Nagy Krisztina - 2013. augusztus 4., vasárnap 20:56 üzenetére

Árkád2 Biohair szalonba keresünk manikűrös-pedikűröst ALKALMAZOTTI jogviszonyba. Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal a biohairallas@gmail.com címen vagy 30/386 30 46 telefonszámon.

Azt hallottam , hogy nálatok 10.000.- Ft-ér dolgoznak havonta az emberkék, mert mindenfélét levontok. Igaz ez?

2013.08.22 - 15:56
Nail Harmony

XI. kerület Savoya parkban szeptember közepén újonnan nyíló műkörmös szigetünkre manikűrös, műkörmös kolléganőket keresünk! Feltételek: - műkörmös végzettség és tapasztalat - zselés műköröm épitésben és géllakkozásban jártasság - megbízhatóság - magabiztos, gyors, pontos, precíz munkavégzés - önállóság - igényesség önmagadra, és környezetedre. Amit mi biztosítunk: - bejelentett munkaviszony - kezdetben fix, majd jutalékos fizetés - igényes környezet - prémium alapanyagok, és eszközök Várjuk jelentkezésed, fényképes szakmai önéletrajzod, és referencia munkádról képeket! Kovács Viktória, 30/7554825 nailharmonykft@gmail.com

Jakab Andrea - Válaszolok
2013.08.22 - 14:02
Jakab Andrea - vendég

Sziasztok! II. kerületben keresünk tapasztalt manikűrös ,műkörmöst aki géllakkal is dolgozik, ill.szintén géllakkal is dolgozó pedikűröst.Számlaképes vállalkozót válltótárs nélkül kedvező feltételekkel .Az üzlet egy évek óta sikeresen működő kozmetikai referenciaszalon igényes vendégkörrel.Elhelyezkedését tekintve a Szépvölgyi út mellett a Duna parton található,rendkívül kedvező közlekedés és parkolás mellett. Ha szeretnéd a vendégeidet igényes környezetben fogadni akkor egy jó csapat vár szeretettel! Érdeklődni Tel: +36306630800 számon vagy a complexvital@gmail.com lehet.

berki kati - Válaszolok
2013.08.22 - 08:27
berki kati - vendég

sziasztok.manikürös,mükörmös állást keresek tatabánya közelébe.5éve dolgozom a szakmában

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár