2025. július 7. - Apollónia, Vilibald, Bene napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Jakab Andrea - Válaszolok
2013.08.28 - 14:50
Jakab Andrea - vendég

Sziasztok! II. kerületben keresünk tapasztalt manikűrös ,műkörmöst aki géllakkal is dolgozik, ill.szintén géllakkal is dolgozó pedikűröst.Számlaképes vállalkozót válltótárs nélkül kedvező feltételekkel .Az üzlet egy évek óta sikeresen működő kozmetikai referenciaszalon igényes vendégkörrel.Elhelyezkedését tekintve a Szépvölgyi út mellett a Duna parton található,rendkívül kedvező közlekedés és parkolás mellett. Ha szeretnéd a vendégeidet igényes környezetben fogadni akkor egy jó csapat vár szeretettel! Érdeklődni Tel: +36306630800 számon vagy a complexvital@gmail.com lehet.2

yvyhungary - Válaszolok
2013.08.27 - 19:55
yvyhungary - vendég

OXYGEN NAPHEGY SZÉPSÉGSZALONBA, magára és munkájára igényes kéz-és lábápolót, műkörömépítőt keresek szeptemberi kezdéssel. Jelenkezéseket az yvyhungary@gmail.com email címre várok szakmai önéletrajzzal!

2013.08.27 - 18:58
Barcsai Andrea

Sziasztok! Manikűrös-műkörmös munkát keresek. Papír szerint teljesen kezdő vagyok, mivel két hete volt az OKJ-s vizsgám, de már jó ideje csinálom a saját körmöm és néhány barátnőmét. Tudok géllakkozni, és nemsokára megyek díszítő tanfolyamra is. Ahogy időm és pénztárcám engedi, folyamatosan járok továbbképzésekre. Egyelőre egy körömágyhosszabbított épített francia körmöt 3, 3 és fél óra alatt tudok megcsinálni, de sokat gyakorolok, hogy gyorsabban menjen. Jobban szeretem a porcelánt, mint a zselét. Mindig rendet tartok magam körül, és nem szokásom késni. A legnagyobb bajom, hogy maximalista vagyok a munkában. Szívesen tanulok új dolgokat, a "körmöcskézés" a szenvedélyem. Eddig lefotózott munkáimat megtalálod az oldalamon. Ha valaki a fentiekkel együtt elfogadna kolléganőjének, kérem jelentkezzen az ezoboszi@gmail.com e-mail címen vagy a 30/985-4985-ös számon. :)

Ruga Orsolya - Válaszolok
2013.08.27 - 09:02
Ruga Orsolya - vendég

sziasztok!!! A XIII. kerület Hegedűs Gyula utcában lévő szépségszalonunkba keresünk vállalkozóival: - 1 körmöst/pedikűröst váltott műszakra Az üzlet nagyon forgalmas helyen van, nagy üveges utcai bejárattal. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a Nyugati pu. mindössze 5-6 perc séta. Érdeklődni lehet: Tel.: 06-30-648-9749 - Rugáné András Julianna

2013.08.26 - 20:04
virág viktoria

sziasztok..ha jo arc vagy és szeretnél egy jo trendi,menő csapatban dolgozni mint mükörmös..hivj06-20-487-0998viki.budapest

2013.08.26 - 19:10
Petrik Andrea

Sziasztok! Műkörömépítő,kéz-lábápolói állást keresek.Műköröm alapanyag nagykereskedés ,szolárium is érdekel. elérhetőségeim: angucci2@gmail.com ,30-249-7583

csendes krisztina - Válaszolok
2013.08.26 - 15:09
csendes krisztina - vendég

Újpalotára keresek józan gondolkodású munkájára alázatos körmöst. Nincs nagy elvárásom csak hogy pontosan járj be dolgozni és tiszta legyél. Ez lassan már lehetetlennek tűnik. a szalon 10 éve üzemel és komplett, családias hangulatú. 0670-331-97-93

Farkas Erika - Válaszolok
2013.08.26 - 14:25
Farkas Erika - vendég

Zugló forgalmas és könnyen megközelíthető/ ingyenes parkolással / szalonjába keresek fodrász és kozmetikus mellé ügyes, munkájára igényes műkörmöst,több éves tapasztalattal, fél/teljes műszakra. Akár vállalkozóival, de bejelentés is megoldható.Érdeklődni az alábbi számon lehet:06302237376

Dolonainé Szijj Gabriella/Nail Center
Válasz SZÖSZI NAIL LOVE - 2013. augusztus 22., csütörtök 17:38 üzenetére

Azt hallottam , hogy nálatok 10.000.- Ft-ér dolgoznak havonta az emberkék, mert mindenfélét levontok. Igaz ez?

szia! Én bio-ban dolgozom. megnyugtatlak, nem igaz. :)

Farkas Erika - Válaszolok
2013.08.25 - 18:15
Farkas Erika - vendég
Válasz Péter Krisztina - 2013. augusztus 22., csütörtök 07:58 üzenetére

Sziasztok! Budapesten keresek manikűrös, műkörmös állást. 2 éve vagyok a szakmában, főként zselével dolgozom, épített zselé 1,5 óra alatt kész van. Moyrás díszítő tanfolyamon is részt vettem, továbbra is képezni szeretném magam. Olyan szalont keresek, ahol nem feltétel a vendégkör. Referencia munkáim megtekinthetők itt. Tel: 06307385907, peter_krisztina@freemail.hu

Szia ha zugló érdekel hivj fel:) 06302237376

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár