2025. június 20. - Rafael, Dina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Farkas Erika - Válaszolok
2013.10.13 - 09:44
Farkas Erika - vendég

Keresek egy tapasztalt, elhivatott műkörmöst hosszútávra, aki örűl egy forgalmas helyen lévő üzletbe folyamatosan beáramló vendégeknek, és a bejáratott szalon előnyeinek,ZUGLÓBA. Teljes műszak 30/hó /,fél műszak is megoldható/Érd.:06302237376

2013.10.11 - 16:27
Szűcs Andrea

Kedves Tímea, én teljesen egyetértek veled részben, 11 hónapot húztam le a Nail and go-nál nekem és pár kollégámnak még fix + jatt volt ígérve még az elején, de mire lejárt a próbaidőnk,már szó sem volt erről. Én gondoltam ez lesz a vége (pereskedés) de maguknak köszönhetik az egész cég egy káosz és csalás!!! A Colornails részben u.a. a cég,de szerintem tanult a Nail and go hibáiból, mivel a tulaja is ex-NandG-ós ....... a többi amit írtál Szóról szóra igaz..... Sajnálattal láttam h a másik fórumon törölték..... ha kell kiteszem én is, régi tag vagyok a másikon.... Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!

2013.10.11 - 12:37
Pogácsás Renáta

Sziasztok Debreceni szalonba keresem helyemet manikur,pedikur,mukorom!!!!

Királdi Klementina - Válaszolok
2013.10.11 - 11:25
Királdi Klementina - törölt felhasználó

III. kerületi szépségszalon és szolárium üzletünkbe keresünk SOS MŰKÖRMÖST meglévő vendégkör átvételére november 1.-i kezdéssel! A szalonunkban található fodrászat,kozmetika,pedikűr,masszázs,3D műszempilla, UV mentes barnítás, 4 db szoláriumgép, flabélos és a manikűr-műköröm. A jelenlegi vendégkör átadásra kerülne, aminek a havi lélekszáma kb: 40-60 fő. A havi bérleti díj 38 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, a takarítást, a kávé/tea fogyasztását és felszolgálását a vendégek részére is. Emellett benne van a mosogatás, a honlapunkon való megjelenés, a facebook-os oldalunkon való megjelenés valamint a közzétételi lehetőség akció vagy egyéb információ közlésére. Magas létszámú hírleveles vendégünk is van,így az "ingyenes" marketing ezen a téren is elérhető. Továbbá támogatjuk a nálunk dolgozókat azzal, hogy a rendszeresen készítetett szórólapunkon is közzéteheti az aktuális akciót. Fiatalos, vidám és otthonos környezetet igyekszünk teremteni, ami eddig szerencsére sikerült is, ugyanis minden dolgozó szívesen tölti el nálunk a munkanapokat. Azonban fontos számunkra, hogy a műkörmös jelentkező is vidám, türelmes, megbízható, alázatos és precíz munkatárs legyen hiszen így tudjuk az eddig elért színvonalat megtartani. Vendégkör nem feltétel, de előny. 1 havi kaució és az első havi bérleti díj ellenében tudunk bérleti szerződést kötni. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és referencia fotókkal emailen lehet! Kezdés legkésőbb november 1.-én. Kérésre emailen szívesen mutatok képeket az üzletről és természetesen megbeszélt időpontban a szalon is megtekinthető! Királdi Klementina 0620/273-7701 kiraldiklementina@gmail.com

2013.10.11 - 10:19
B Boo

Kedves Dr.Eperjes Tímea! Röviden és tömören válaszolok a levelére! Jelenleg Budapesten 3-4 cég kezében vannak ezek a plázákban található körmös standok! Direkt nem sorolom fel a neveket!!! Sajnos saját tapasztalatból és a körül vevő kollégáktól tudom, hogy sajnos van EGY cég aki így jár el a dolgozóival szemben, viszont nem értem az Ön írását! 1: Hogy jön ahhoz hogy más cégre is ilyeneket mondjon alaptalanul??? 2: Legalább nézne utána hogy hogyan is írják a cég nevét!!! 3: Másik 2-3 ilyen cég is van és nem árulok el nagy titkot,hogy mindegyik hasonló elven működik! Azokat miért nem írja ki??? Egyébként meg jó nagy hülyeség amit ír mivel ügyvéd-ügyvéd is ugyan olyan feltételekkel dolgozik, sőt szalonok is hasonló feltételekkel dolgoznak! Minden szakmában lévő cégeknek meg van a maga struktúrája! IGAZ van olyan cég aki csúnyán kihasználja az embereket, de azért nem kéne másokat ledegradálni és jogtalanul becsmérelni! Én a másik cégnél dolgozok amit Ön kedves Tímea egy kalap alá vett a másik céggel! Itt mindenki előtt kijelentem,hogy ennél a cégnél semmi ilyenről nincs szó, sőt teljesen korrekten kifizetnek mind a béremet mind a napi jattokat! Természetes ez olyan dolog hogy az elején mindenkinek elmondják a feltételeket, ezt vki vagy elfogadja vagy nem a döntés a dolgozóé! Ennél a cégnél még nem volt olyan dolgozó aki ne lett volna normálisan kifizetve,SŐT! Szóval kedves hölgyem ha Ön valóban ügyvéd akkor jobban utána kellett volna járnia ezeknek a dolgoknak mielőtt ilyeneket állít jogtalanul más cégről!!!

2013.10.11 - 09:33
B Boo
Válasz Gacs Melinda - 2013. október 11., péntek 09:14 üzenetére

Sziasztok! Örülök, hogy ki van mondva a lényeg, hogy nagy átverés az ilyen fajta vállalkozás.A legszomorúbb viszont, hogy nem egy vendégem panaszkodott már rájuk és még volt is akinek gombás lett a körme, mert bízott az ott lévő szakemberekben. :(

Kedves Melinda! Én az egyik ilyen standban dolgozok! Kikérem magamnak, hogy ilyenek vannak irkálva!!! Nagyon sok olyan vendég fordul hozzám aki szalonokból jön ide és kéri hogy tegyem rendbe a kezét m a drága "kolléga" teljesen tönkre vágta! Olcsón hirdetik a kuponos géllakkokat mondván oldható....stb majd kiderül hogy a fele sem igaz a munka minőségéről már nem is beszélve... Nem kéne ilyeneket írni, mivel ezek olyan dolgok amik szalonban is megtörténhetnek és meg is történik....sajnos!!!

Gacs Melinda - Válaszolok
2013.10.11 - 09:14
Gacs Melinda - törölt felhasználó

Sziasztok! Örülök, hogy ki van mondva a lényeg, hogy nagy átverés az ilyen fajta vállalkozás.A legszomorúbb viszont, hogy nem egy vendégem panaszkodott már rájuk és még volt is akinek gombás lett a körme, mert bízott az ott lévő szakemberekben. :(

XI. ker.-i EU 0,3 Csokibarna Szolárium  Kreatív Műköröm Stúdió

Műkörmös váltótársnak a teljes bevétele megtartása mellett ingyen biztosítunk asztalt a szolárium gépek kezeléséért a XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Studióban. Vállalkozói engedély vagy a sokkal kedvezőbb családi vagy baráti céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 www.szolarium.extra.hu www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda www.facebook.com/SzolariumMokoromStudio

2013.10.10 - 16:07
Kovács Tünde

Sziasztok, Németországban, meglévő vendégkörrel rendelkezem, üzlet nyitáshoz keresek kozmetikus hölgyet. Mindenben segítek, de alap nyelvismeret szükséges. Vállalkozó, saját felelősséggel bíró munkatársat keresek.

2013.10.10 - 15:05
MIRROR

Sziasztok, Munkájára igényes vállalkozóival rendelkező műkörmöst keresünk családias, nyugodt hangulatú Rákóczi úti szépségszalonba (Budapest). Előny: vendégkör. Bérleti díj: 30.000 rezsivel együtt (fél műszak is megoldható). Jelentkezéseket a info@mirrorbeauty.hu e-mail címre várjuk (referenciaképekkel).

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár