2025. június 20. - Rafael, Dina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
2025. június 20. - Rafael, Dina napja van.
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Keresek egy tapasztalt, elhivatott műkörmöst hosszútávra, aki örűl egy forgalmas helyen lévő üzletbe folyamatosan beáramló vendégeknek, és a bejáratott szalon előnyeinek,ZUGLÓBA. Teljes műszak 30/hó /,fél műszak is megoldható/Érd.:06302237376
Kedves Tímea, én teljesen egyetértek veled részben, 11 hónapot húztam le a Nail and go-nál nekem és pár kollégámnak még fix + jatt volt ígérve még az elején, de mire lejárt a próbaidőnk,már szó sem volt erről. Én gondoltam ez lesz a vége (pereskedés) de maguknak köszönhetik az egész cég egy káosz és csalás!!! A Colornails részben u.a. a cég,de szerintem tanult a Nail and go hibáiból, mivel a tulaja is ex-NandG-ós ....... a többi amit írtál Szóról szóra igaz..... Sajnálattal láttam h a másik fórumon törölték..... ha kell kiteszem én is, régi tag vagyok a másikon.... Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok Debreceni szalonba keresem helyemet manikur,pedikur,mukorom!!!!
III. kerületi szépségszalon és szolárium üzletünkbe keresünk SOS MŰKÖRMÖST meglévő vendégkör átvételére november 1.-i kezdéssel! A szalonunkban található fodrászat,kozmetika,pedikűr,masszázs,3D műszempilla, UV mentes barnítás, 4 db szoláriumgép, flabélos és a manikűr-műköröm. A jelenlegi vendégkör átadásra kerülne, aminek a havi lélekszáma kb: 40-60 fő. A havi bérleti díj 38 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, a takarítást, a kávé/tea fogyasztását és felszolgálását a vendégek részére is. Emellett benne van a mosogatás, a honlapunkon való megjelenés, a facebook-os oldalunkon való megjelenés valamint a közzétételi lehetőség akció vagy egyéb információ közlésére. Magas létszámú hírleveles vendégünk is van,így az "ingyenes" marketing ezen a téren is elérhető. Továbbá támogatjuk a nálunk dolgozókat azzal, hogy a rendszeresen készítetett szórólapunkon is közzéteheti az aktuális akciót. Fiatalos, vidám és otthonos környezetet igyekszünk teremteni, ami eddig szerencsére sikerült is, ugyanis minden dolgozó szívesen tölti el nálunk a munkanapokat. Azonban fontos számunkra, hogy a műkörmös jelentkező is vidám, türelmes, megbízható, alázatos és precíz munkatárs legyen hiszen így tudjuk az eddig elért színvonalat megtartani. Vendégkör nem feltétel, de előny. 1 havi kaució és az első havi bérleti díj ellenében tudunk bérleti szerződést kötni. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és referencia fotókkal emailen lehet! Kezdés legkésőbb november 1.-én. Kérésre emailen szívesen mutatok képeket az üzletről és természetesen megbeszélt időpontban a szalon is megtekinthető! Királdi Klementina 0620/273-7701 kiraldiklementina@gmail.com
Kedves Dr.Eperjes Tímea! Röviden és tömören válaszolok a levelére! Jelenleg Budapesten 3-4 cég kezében vannak ezek a plázákban található körmös standok! Direkt nem sorolom fel a neveket!!! Sajnos saját tapasztalatból és a körül vevő kollégáktól tudom, hogy sajnos van EGY cég aki így jár el a dolgozóival szemben, viszont nem értem az Ön írását! 1: Hogy jön ahhoz hogy más cégre is ilyeneket mondjon alaptalanul??? 2: Legalább nézne utána hogy hogyan is írják a cég nevét!!! 3: Másik 2-3 ilyen cég is van és nem árulok el nagy titkot,hogy mindegyik hasonló elven működik! Azokat miért nem írja ki??? Egyébként meg jó nagy hülyeség amit ír mivel ügyvéd-ügyvéd is ugyan olyan feltételekkel dolgozik, sőt szalonok is hasonló feltételekkel dolgoznak! Minden szakmában lévő cégeknek meg van a maga struktúrája! IGAZ van olyan cég aki csúnyán kihasználja az embereket, de azért nem kéne másokat ledegradálni és jogtalanul becsmérelni! Én a másik cégnél dolgozok amit Ön kedves Tímea egy kalap alá vett a másik céggel! Itt mindenki előtt kijelentem,hogy ennél a cégnél semmi ilyenről nincs szó, sőt teljesen korrekten kifizetnek mind a béremet mind a napi jattokat! Természetes ez olyan dolog hogy az elején mindenkinek elmondják a feltételeket, ezt vki vagy elfogadja vagy nem a döntés a dolgozóé! Ennél a cégnél még nem volt olyan dolgozó aki ne lett volna normálisan kifizetve,SŐT! Szóval kedves hölgyem ha Ön valóban ügyvéd akkor jobban utána kellett volna járnia ezeknek a dolgoknak mielőtt ilyeneket állít jogtalanul más cégről!!!
Sziasztok! Örülök, hogy ki van mondva a lényeg, hogy nagy átverés az ilyen fajta vállalkozás.A legszomorúbb viszont, hogy nem egy vendégem panaszkodott már rájuk és még volt is akinek gombás lett a körme, mert bízott az ott lévő szakemberekben. :(
Kedves Melinda! Én az egyik ilyen standban dolgozok! Kikérem magamnak, hogy ilyenek vannak irkálva!!! Nagyon sok olyan vendég fordul hozzám aki szalonokból jön ide és kéri hogy tegyem rendbe a kezét m a drága "kolléga" teljesen tönkre vágta! Olcsón hirdetik a kuponos géllakkokat mondván oldható....stb majd kiderül hogy a fele sem igaz a munka minőségéről már nem is beszélve... Nem kéne ilyeneket írni, mivel ezek olyan dolgok amik szalonban is megtörténhetnek és meg is történik....sajnos!!!
Sziasztok! Örülök, hogy ki van mondva a lényeg, hogy nagy átverés az ilyen fajta vállalkozás.A legszomorúbb viszont, hogy nem egy vendégem panaszkodott már rájuk és még volt is akinek gombás lett a körme, mert bízott az ott lévő szakemberekben. :(
Műkörmös váltótársnak a teljes bevétele megtartása mellett ingyen biztosítunk asztalt a szolárium gépek kezeléséért a XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Studióban. Vállalkozói engedély vagy a sokkal kedvezőbb családi vagy baráti céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 www.szolarium.extra.hu www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda www.facebook.com/SzolariumMokoromStudio
Sziasztok, Németországban, meglévő vendégkörrel rendelkezem, üzlet nyitáshoz keresek kozmetikus hölgyet. Mindenben segítek, de alap nyelvismeret szükséges. Vállalkozó, saját felelősséggel bíró munkatársat keresek.
Sziasztok, Munkájára igényes vállalkozóival rendelkező műkörmöst keresünk családias, nyugodt hangulatú Rákóczi úti szépségszalonba (Budapest). Előny: vendégkör. Bérleti díj: 30.000 rezsivel együtt (fél műszak is megoldható). Jelentkezéseket a info@mirrorbeauty.hu e-mail címre várjuk (referenciaképekkel).