2026. március 23. - Emőke, Botond, Ottó, Kartal napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, 10 éves vendégkörömet kéne átvenni szülés miatt nov. végétöl az 1. Kerületben müköröm mani pedi. Utána váltoban dolgoznánk tovább , egy jo csapat kedves vendégek , nagyszerü csapat. 3 an lányok csináljuk az üzletet emiatt vállalkozot ketesünk,önálloan mégis csapatban. Www.afodraszat.hu
Szia! Érdeklődnék, lehet még jelentkezni?
Douglas parfüméria Árkád Bevásárlóközpontban lévő kézápoló pultjához keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes 1-2 éves tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Kecskeméti Malom Bevásárlóközpontban hamarosan nyíló szépségszigetünkre keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes 1-2 éves tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Sziasztok, 10 éves vendégkörömet kéne átvenni szülés miatt nov. végétöl az 1. Kerületben müköröm mani pedi. Utána váltoban dolgoznánk tovább , egy jo csapat kedves vendégek , nagyszerü csapat. 3 an lányok csináljuk az üzletet emiatt vállalkozot ketesünk,önálloan mégis csapatban. Www.afodraszat.hu
Szia! Engem érdekelne a lehetőség. Aktuális még?
Szia Timea, igen még aktuális én szülni fogok decemberben emiatt keresek valakit nov. végétöl átadnám a vendégköröm . Én 10 éve dolgozom ott mani pedi müköröm. 3 an lányok csináljuk a szalont mindenki vállalkozo én is azt keresek , utána 4-6 orában jövök majd vissza és váltoban tudunk utána dolgozni , hosszu távra keresek valakit. Pénzröl személyesen vagy emailen telefonon. krmargit@yahoo.com
Álljunk össze! Keresnék, olyan körmöst, vagy egyéb szépségszolgáltatást nyújtó vállalkozót, aki szeretne kis üzletet bérelni belvárosban, vagy Budán, jól frekventált helyen, olcsón. Én 3D Szempilla stylist vagyok, és kis helyet keresek, de társulnék valakivel, akinek fontos, hogy menedzselje magát, és egy jól működő üzletet működtessünk. Megosztanánk a bérleti díjat, és rezsit, megbízható, kis vendégkörrel rendelkező személyt keresek. Várom jelentkezésed! cholnokynikolett@gmail.com https://www.facebook.com/3dmuszempillak
Sziasztok! Kispesti forgalmas helyen lévő,régóta működő szalonba keresünk műkörmös váltótársat vállalkozóival.Üllői út, buszok és a villamosmegálló mellett,jó parkolási lehetőséggel. Kata: 0670-568-9298
Sziasztok, 1. Kerületbe keresek mükörmöst mani pediküröst, vendégkör átvételére nov. végi kezdéssel. Sok munka jo fej vendégek összeszokot csapatba.Érdekel keres bátran. Www.afodrászat.hu margoo
Szia! Engem érdekelne a lehetőség. Aktuális még?
Munkájára, önmagára és környezetére igényes, kedves, agilis műkörmösnek a teljes bevétele megtartása mellett NEM CSAK ASZTALT BIZTOSÍTUNK INGYEN, hanem szoláriumozást, + folyamatos reklámot: névre szóló szórólapot és ajándékutalványt, az internetes keresőkben elsőként megjelenő honlapot és facebook üzleti oldalt, a szolárium gépek kezeléséért a 12 éve népszerű XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Stúdióban. Vállalkozói engedély vagy családi, baráti céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 www.szolarium.extra.hu www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda
XVII.kerületi, 4éve jól működő szépségszalonba keresek műkörmöst! Ha szeretnél jó csapatban, szép környezetben dolgozni, akkor nálunk a helyed! Vendégkör előny! Érd.: +3630 646 16 46