2026. március 23. - Emőke, Botond, Ottó, Kartal napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Crystal Nails-nél végzett kezdő műkörmös vagyok, és kiadó körmös helyet keresek forgalmas helyen. Főleg II., V., vagy XI. kerület érdekelne. Tel.: 06205917822, e-mail: regikoszegi@gmail.com Köszönöm :)
Kedves Krisztina! Mi épp műkörmöst keresünk :-) Érdekelne a dolog? Nézd meg a 2013-11-14-én 21:07-kor írt hozzászólásomat, ott le van írva minden :-)
A Westend City Center mellett lévő, 5 éve működő fodrászatba keresünk (elsősorban) vállalkozóival rendelkező műkörmöst . Alap vendégkör előny DE NEM FELTÉTEL, mert vendégkör átvételre keresünk műkörmöst! Legyél ügyes, dolgozz szépen és akkor várunk sok szeretettel, kedvező feltételekkel: a bérleti díj: 20.000Ft (rezsivel). Kaució nincs! Kezdés: AZONNAL (akár holnap)Az üzletben van még fodrászat, 3D műszempilla, csokicsöves vibroszolárium. Érdeklődni a +36 30 705 3077-es számon tudsz!
Sziasztok! Crystal Nails-nél végzett kezdő műkörmös vagyok, és kiadó körmös helyet keresek forgalmas helyen. Főleg II., V., vagy XI. kerület érdekelne. Tel.: 06205917822, e-mail: regikoszegi@gmail.com Köszönöm :)
Kihagyhatatlan lehetőség! A "készbe" kell beülni. Vendégkör adott. Nagyon nagyon Sűrgős! Kezdés, akár már november 15.-től! Terhesség miatt teljes vendégkör átadásával keresek műkörmöst Gazdagréten. Sok vendég van, forgalmas a szépségszalon, két fodrász, egy kozmetikus kolléganővel dolgoznál. Nem lesz váltótárs, akár teljes munkaidőben is dolgozhatsz, nagyon kedvező bérleti díj mellett. Fiatalos, korrekt csapat. Feltételek: - vállalkozói igazolvàny - több éves szakmai tapasztalat - gel lac- ozásban nagy jártasság és nagy választék. Ha érdekel, hívj a tovàbbi részletekért: 06-70-770-7387
Kézápoló-műkörömépítőként asztalt keresek, ahol 16 órától tudnék vendégeket fogadni. Számlaképes vállakozó vagyok. Minden lehetőséget meghallgatok, keressenek bizalommal. Honlapom: manikur-mukorom.mindenkilapja.hu Elérhetőségeim: 20/4610361, vanita0530@gmail.com.
Köszönöm szépen azoknak akik írtak kiadó hellyel kapcsolatban, már nem aktuális keresésem. Üdv. Anita
II. és VI. kerületi üzletünkbe műkörmöst keresünk fél műszakba. Szorgalmas, kedves, vendég-orientált jelentkezőket várunk. Az üzletek forgalmas helyen találhatók, az egyik a Frankel Leó, másik pedig a Király utcában.Az üzletek nagy portálosak, állandó reklámokat biztosítunk, mind a kirakatban, mind az interneten egyaránt.Bérlőket és alkalmazottakat is fogadunk. Jelentkezés telefonon: 06703816129-es telefonszámon, jelentkezés e-mailen: londonhairkft@gmail.com címen
Tisztelt Barbara! Én próbálok e-mailt küldeni, de mindig visszadobja hogy nem jó, esetleg kaphatnék egy másik címet. Köszönöm Adrienn
Szia Adrienn, Az email címem. barbara.kelemen@nailandgo.hu Üdv: Barbi
Alsónémedire, vendégkör átadásával műkörmöst/pedikűröst keresünk fodrász és kozmetikus mellé, januári kezdéssel.
II. kerületi bejáratott, nagy vendégkörrel rendelkező szalonba pedikűröst keresünk januári kezdéssel. Érdeklődni a 0620/250-94-55-ös telefonszámon lehet. Várjuk jelentkezésedet!
KEDVES LÁNYOK FIGYELEM!Sminktetoválót keresünk 2.kerületi luxus szépségszalonba bérleti díjas rendszerbe vendégkör kialakítható forgalmas helyen! ÉRD 06 20 947 27 62