2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hálló -Sziasztok :) ! Kistarcsán lakom, 2 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, a Crystal Nails-nél végeztem tanfolyamot. Műkörmös állást keresek ,alkalmazotti jogviszonyba.(Főbb tevékenységeim : Zselés ill. porcelán műköröm, Manikűrök,Svéd kézmasszázs,Henna,Csillámtattoo,Piercing) Szívem szerint Nagyobb központokban dolgoznék pl: WESTEND / ÁRKÁD / SUGÁR / ARÉNA PLÁZA .Telefonszámom : 06 70 / 378 50 92 (non-stop) E-mail.: jerabekanita@gmail.com Köszönöm a segítséget! :)
( *ill Gél -lakk * :) )
Hálló -Sziasztok :) ! Kistarcsán lakom, 2 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, a Crystal Nails-nél végeztem tanfolyamot. Műkörmös állást keresek ,alkalmazotti jogviszonyba.(Főbb tevékenységeim : Zselés ill. porcelán műköröm, Manikűrök,Svéd kézmasszázs,Henna,Csillámtattoo,Piercing) Szívem szerint Nagyobb központokban dolgoznék pl: WESTEND / ÁRKÁD / SUGÁR / ARÉNA PLÁZA .Telefonszámom : 06 70 / 378 50 92 (non-stop) E-mail.: jerabekanita@gmail.com Köszönöm a segítséget! :)
Bp. belvárosban, a Lónyai utcában, kézműves ékszerboltban galéria kiadó műkörmös-pedikűrös tevékenységre (berendezés nélkül). Vállalkozói igazolvány szükséges. Bérleti díj: teljes műszakra 25.000 Ft /hó, fél műszakra 15.000 ft/hó, ami a rezsit is tartalmazza. Az üzletben nyitvatartási időhöz kell alkalmazkodni, de rugalmas, és megbeszélés alapján megoldható az ettől eltérő műszak is. Elérhetőség: +36 30 799 5346 vagy dorottya.talpassy@gmail.com
Üdv:) Másfél éves gyakorlattal szeretnék elhelyezkedni alkalmazotti jogviszonyban a XV kerületben vagy környékén. Jelenleg gyesen vagyok,így délelőtti műszakot tudnék vállalni. Képeim a galériámban megtekintheted:)Zselével dolgozom,jelenleg továbbképzéseken veszek részt,hogy minél jobb és kreatívabb legyek...Ha érdekellek akkor a bellenyne.h.timea@citromail.hu e-mailen elérsz bármikor.
XVIII. kerületbe keresünk körmös, pedikűrös kollegínát, kollégát! A szalon bejáratott, frekventált, jó a csapat, kedvezőek a feltételek. Érdeklődni Csom Barbaránál: 06306244816 lehet.
3.kerületbe Bécsi úti Szépségszalonba keresek váltótársat aki zselével dolgozik.2 fodrász és egy kozmetikus mellé műszakba. 06703496920
XI. és a III. kerületbe keresünk manikűrösöket alkalmazotti jogviszonyba, fix fizetés. önéletrajzot az alábbi email címre várjuk gelishshop@gmail.com 06307554825 Kovács viktória
Sziasztok bejelentett kormos allast keresek ,ha tudtok segiteni elertek a 20/4953671 tel. szamon .Vagy jeloljetek facebook on Szabo Karoly Janos .Elore is koszonom a segitsegeteket .Udv Karesz.
Sziasztok !Pályakezdö vagyok.Szeretnek egy segitökész körmos melett a szakma minden titkat kitanulni es fejlodni lehetöleg budapesten!Amibe tudok ,abba segitek és ha van mod ra dolgozok melleted 'gyakornokként" fizetés nelkul is!Szeretnek profi körmössé vállni a segitségeddel,ami tudom hogy sok gyakorlasal fog csak sikerulni! Kerlek e-mail cimen keres: melisza000@gmail.com
Műkörmöst keresek!!! Munkájára igényes körmöst keresek,alkalmazotti munkaviszonyba. GYŐR ÉS KÖRNYÉKÉRŐL Önéletrajzot+képeket az alábbi e-mail címre várom: tkinga20@freemail.hu