2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Debrecenben a Luxura Szépségszalonban fél műszak manikűr/pedikűr 15.000 Ft+ Áfa, és fél műszak masszázs 15.000 Ft+Áfa KIADÓ vállalkozói igazolvánnyal! Kezdés: 2014. március 03. Minden megosztást, továbbítást nagyon megköszönünk!!!! Érdeklődni: +36303054303
Szia! Örs Vezér téren, a Sugár Üzletközpontban működő műkörmös pultba keresek tapasztalt műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj és jelentkezz! Fontos, hogy legyen már 1-2 éves tapasztalatod. Nálam bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes munkaidőben, rugalmas beosztással. Munkádat a fizetésed mértékében is elismerem, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Továbbá munkádhoz igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítok, így részese lehetsz a fiatal, lendületes csapatom mindennapjainak. Jelentkezésedet a wkrisztina1@gmail.com e-mail címen várom. Ha módod van rá, munkáidról csatolj képeket, örömmel veszem! Kriszta
Szia D.Viktória vagyok.Gödöllőről kereslek.5 éve,dolgozom mint műkörömépítő.Crystal Nails alapanyaggal dolgozom.Olvastam az állásajánlatot és szeretnék felőle bővebben érdeklődni.Munkáimat facebook illetve itt az oldalon megtudod tekinteni.További kellemes délutánt kívánok. Üdvözlettel:Viktória
Nail Point/Aréna Plaza csapata kéz- és lábápoló kolléganőket keres alkalmazotti jogviszonyba.Bővebb info: 06-20/542-4646 vagy nailpoint@nailpoint.hu-n :).
Sziasztok!Műkörmös állást keresek 1.5 éves gyakorlati tapasztalattal. E-mail:bettyszabo24@freemail.hu
Kezdo mukormos vagyok! Egy segitokesz,kedves mukormost keresek aki segitene profi kormosse vallnom! Ezt termeszetesen fizetnem arban megegyeznenk! Szeretnek fejlodni tanulni ! Kerlek irj vagy hivj!
Sziasztok! XIII. kerületbe keresünk nagyon kedvező feltételekkel műkörmöst 30 éve működő szépségszalonba. Jelentkezés a ritanagyfarkas@gmail.com e-mail címre.
Sziasztok! Mukormos valltotarsat keresunk a 11.keruletbe nagyon kedvezo feltetelekkel!!!Jelentkezes kizarolag telefonon 06703506578
SZIASZTOK.KEZDŐ MŰKÖRMÖSKÉNT ALKALMAZOTTKÉNT DOGOZNÉK VAGY FEJLŐDNÉK MŰKÖRMÖS MELLETT. ÍRJATOK LÉGYSZI LÉGYSZI NAGYON SZERETNÉK DOLGOZNI MERT IMÁDOM CSINÁLNI ÉS EGYBEN A HOBBIM IS:-
Sziasztok! Kézápoló-műkörömépítő állást keres vállalkozóival teljes műszakra! 2013 áprilisában végeztem a Crystal Nailsnél! Budapest és környéke lenne jó nekem, Perbálról járnék be!(Széll Kálmán tér és környéke, 4-6os villamos vonala, stb.:) wiwykeh@gmail.com 06-30-937-13-50
Már nem aktuális a hirdetésem!
Műkörmös váltótársat keresünk a 12 éve közkedvelt XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Stúdióba. Nálunk a teljes bevételed a Tiéd, mert nem kell sem bérleti díjat, sem százalékot fizetned a helyért és folyamatos reklámot, a nevedre szóló szórólapot és ajándékutalványt és még ingyen szoláriumozást is biztosítunk a valós vendégkör bővítési - építési lehetőségen túl a szolárium gépek kezeléséért cserébe. Számlaképesség, vagy céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 www.szolarium.extra.hu www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda www.facebook.com/SzolariumMokoromStudio