2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Mellékállásban heti 2 napra keresek helyet a XII.,XI., vagy a IX. kerületben alkalmazotti munkaviszonyban. Gellak,mukorom,pedikur. Régóta a szakmában vagyok. A hely amit keresek korrekt, barátságos munkatársak, és kellemes környezet. Ha ezoterikus beállítottságú az meg jobb!:) Ajánlatokat ide, vagy a walrus@citromail.hu-ra kérem!
Műkörmös váltótársat keresünk a 12 éve népszerű XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Stúdióba. Nálunk a teljes bevételed a Tiéd és még folyamatos reklámot, ingyen szoláriumozást is biztosítunk a gyors és valós vendégkör bővítési - építési lehetőségen túl a szolárium gépek kezeléséért cserébe. Számlaképesség, vagy céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 www.szolarium.extra.hu www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda www.facebook.com/SzolariumMokoromStudio
Az a recepciós csaj egy bunkó paraszt, és még büdös is illetve nagyon drága a hely!!!
Sziasztok! Nektek mi a véleményetek a plázákban működő körmös standokról? Én meg osztanám veletek egy személyes történetemet, ami sajnos nem egy pozitív élmény. Mivel sok barátnőm mesélte már hogy milyen jol és kényelmesen egybe tudja kötni a shoppingolast a köröm készítettésel, gondoltam én is ki próbálom milyen is. Így is történt egy a Corvin negyedben található körmös standra ültem be. Első benyomásom: a recepciós lány már akkor nagyon flegma és lenéző volt állandóan a haját piszkálta és hangosan csatogtatta a ragoját. Ami meg oke is mert gondoltam hogy nem ő fogja csinálni a körmömet. (Magamba mondogattam ennél mar csak jobb lehet) Aztán végülis egy aranyos es ügyes lányhoz kerültem. Aztán egyszer csak arra riadtam hogy a recepciós lány írgatlanul hangosan elkezd üvöltözni egy külföldi vendéggel magyarul. Idézem: "NEM IGAZ HOGY NEM ÉRTESSZ MAGYARUL, NEM MI EZT NEM TESZZÜK FEL NEKED.." Na akkor gondoltam úgy hogy fel állok és ott hagyom őket de szegény körmös lánnyal nem akartam ki babralni így tovább tűrtem hamarosan készen lett a körmöm amivel nagyon megvoltam elégedve utólag is köszönöm. Aztán jött a fizetés az ár tükrözi a plázák drágaságát elég borsos volt az átlaghoz képest. De amit mai napig nem értek az hogy miert kell ilyen embereket alkalmazni... Valószínű a tulajdonos mar nem lat ki a sok pénz mögül.
Sziasztok! A József körúton bevezetett szoláriumba keresünk műkörmöst.Kedvező feltételekkel,de nem alkalmazotti státuszba.Érdeklődni:06302664503(Kapitány László),vagy itt.
Nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban március közepén nyíló üzletünkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes 1-2 éves tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Üdvözlök mindenkit! XI. kerületi szépségszalonba keresek műkörmöst, pedikűröst du.-i váltó műszakba. Lehetőleg vállalkozóval rendelkezőnek a helyiség kiadó 25.000/hó, de bejelentés is megoldható.
Sziasztok! Mukormos valltotarsat keresunk a 11.keruletbe,forgalmas szolarium es mukorom studioba, nagyon kedvezo feltetelekkel,szekberlet nincs,viszont 4 oras bejelentes szukseges!!!Jelentkezes kizarolag telefonon 06703506578
Nyíregyháza Korzó Bevásárlóközpontban március közepén nyíló üzletünkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes 1-2 éves tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Pólus, Árkád, Aréna, Allee és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes 1-2 éves tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara