2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
255 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
IX.kerületi szépségszalonba keresünk munkájára igényes, megbízható és tapasztalt pedikűröst és masszőrt vállalkozóival. A szalon a Kálvin térhez közel, forgalmas helyen található! Vendégkör van! Bérleti díj 30.000 Ft/hó. Jelentkezni: 06 30 366 0830
V. kerületi exkluzív szépségszalon, gyakorlattal rendelkező,magára és munkájára igényes manikűröst,műkörmöst és pedikűröst keres. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, illetve referenciaképekkel a heaveninstyle@gmail.com e-mail címen keresztül van lehetőség.
Most nyíló körmöspultba keresek alkalmazotti viszonyban manikűröst, pedikűröst! Ha kedves, nyitott személyiség vagy és szívesen dolgoznál egy szuper csapatban, ráadásul szereted is, amit csinálsz, akkor mindenképp jelentkezz!! E-mailben várom jelentkezésed, kérlek csatolj képet a munkáidról! nailandbeautykft@gmail.com
Sziasztok! Soroksári Auchanban nyíló műkörmös pultba keresünk tapasztalt műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj, jelentkezz! Fontos, hogy legyen már legalább 1-2 éves tapasztalatod. Bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes munkaidőben, rugalmas beosztással. Minőségi munkádat a fizetésed mértékében honoráljuk, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítunk, így részese lehetsz a fiatal, lendületes csapatunk mindennapjainak. happynailsoroksar@gmail.com
Sziasztok! Pedikűrös váltótársat keresünk a 13.kerület Vanity szépségszalonba. A szalon közvetlenül főúton van (buszmegálló az üzlet előtt, villamos 5 percre), saját parkolóval és vendégkőrrel rendelkezik. Előny, de nem feltétel, ha a talpmasszázsban is jártas vagy. A marketing is biztosított. További infó telefonon: 20/227-0008.
Sziasztok, alkalmazotti jogviszonyba keresek helyet. Mukorom, pedikur, manikur. 8 éve a szakmában vagyok, amit azóta is ugyanúgy szeretek. Gellakkozom is, shellac-al dolgozom. Mukoromnel a porcelant reszesitem előnyben, hosszú évekig azzal dolgoztam. Mostanában zselezek, szóval ez is jól megy. Minden megoldásra nyitott vagyok, ha békés kornyezetbol kapok ajánlatot.Nyugodt nő lévén, fontos a kellemes megbízható környezet. Köszönöm! walrus@citromail.hu
Sziasztok, tapasztalattal rendelkező, kedves, megbízható manikűrös-pedikűrös-műkörömépítőt keresünk. Szalonunk a Rákóczi úton van, Blaha és a Keleti között. (Keleti pu-tól 1 percre, új 4-es metró!) Fél műszak: 17.000 Ft/hó (rezsivel), vagy egész műszak: 27.000 Ft (rezsivel). Érdeklődni: 20 5512815 www.mirrorbeauty.hu
Sziasztok. Ha szeretnetek gyakorolni a mukorom epitest akkor nyugodtan irjatok :) szep hosszu kormeim vannak, hosszu ujjaim. Titkarno vagyok es erosebb korom kene.:) Tettem fel kepet :)
Sziasztok! Corvin negyednél a Nagykörúton lévő szépségszalonunkba keresünk Sürgősen Manikűrös-műkörmös kollégát! Vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előny de Nem feltétel! Jelentkezni emailben: info@horvathszalon.hu címen vagy Horváth és Társai Szépségszalonban József krt. 69-ben.
Sziasztok! Külföldre költözés miatt, magam helyett keresek egy megbízható, tapasztalt kézápoló-műkörömépítőt a VI. kerület Zichy Jenő utcába. Meglévő vendégeimet átadnám, így fontos a gyors, precíz munkavégzés. Vállalkozói szükséges. Nem váltó, az egész hét a tiéd, havi fix a bérleti díj, ami megfizethető. Kollégák kedvesek. Április 17.-től kiadó a hely. Érdeklődni: jatak1@gmail.com