2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Prommer Magdolna - Válaszolok
2014.03.26 - 06:38
Prommer Magdolna - törölt felhasználó

IX.kerületi szépségszalonba keresünk munkájára igényes, megbízható és tapasztalt pedikűröst és masszőrt vállalkozóival. A szalon a Kálvin térhez közel, forgalmas helyen található! Vendégkör van! Bérleti díj 30.000 Ft/hó. Jelentkezni: 06 30 366 0830

Heaven In Style Szalon Dér Edina

V. kerületi exkluzív szépségszalon, gyakorlattal rendelkező,magára és munkájára igényes manikűröst,műkörmöst és pedikűröst keres. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, illetve referenciaképekkel a heaveninstyle@gmail.com e-mail címen keresztül van lehetőség.

Nailandbeauty - Válaszolok
2014.03.25 - 16:33
Nailandbeauty  - vendég

Most nyíló körmöspultba keresek alkalmazotti viszonyban manikűröst, pedikűröst! Ha kedves, nyitott személyiség vagy és szívesen dolgoznál egy szuper csapatban, ráadásul szereted is, amit csinálsz, akkor mindenképp jelentkezz!! E-mailben várom jelentkezésed, kérlek csatolj képet a munkáidról! nailandbeautykft@gmail.com

Magyar Tímea - Válaszolok
2014.03.25 - 13:40
Magyar Tímea - vendég

Sziasztok! Soroksári Auchanban nyíló műkörmös pultba keresünk tapasztalt műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj, jelentkezz! Fontos, hogy legyen már legalább 1-2 éves tapasztalatod. Bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes munkaidőben, rugalmas beosztással. Minőségi munkádat a fizetésed mértékében honoráljuk, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítunk, így részese lehetsz a fiatal, lendületes csapatunk mindennapjainak. happynailsoroksar@gmail.com

Tamási Ági - Válaszolok
2014.03.25 - 07:55
Tamási Ági - törölt felhasználó

Sziasztok! Pedikűrös váltótársat keresünk a 13.kerület Vanity szépségszalonba. A szalon közvetlenül főúton van (buszmegálló az üzlet előtt, villamos 5 percre), saját parkolóval és vendégkőrrel rendelkezik. Előny, de nem feltétel, ha a talpmasszázsban is jártas vagy. A marketing is biztosított. További infó telefonon: 20/227-0008.

Nagy Dávidné - Válaszolok
2014.03.24 - 23:30
Nagy Dávidné - vendég

Sziasztok, alkalmazotti jogviszonyba keresek helyet. Mukorom, pedikur, manikur. 8 éve a szakmában vagyok, amit azóta is ugyanúgy szeretek. Gellakkozom is, shellac-al dolgozom. Mukoromnel a porcelant reszesitem előnyben, hosszú évekig azzal dolgoztam. Mostanában zselezek, szóval ez is jól megy. Minden megoldásra nyitott vagyok, ha békés kornyezetbol kapok ajánlatot.Nyugodt nő lévén, fontos a kellemes megbízható környezet. Köszönöm! walrus@citromail.hu

2014.03.24 - 20:57
MIRROR

Sziasztok, tapasztalattal rendelkező, kedves, megbízható manikűrös-pedikűrös-műkörömépítőt keresünk. Szalonunk a Rákóczi úton van, Blaha és a Keleti között. (Keleti pu-tól 1 percre, új 4-es metró!) Fél műszak: 17.000 Ft/hó (rezsivel), vagy egész műszak: 27.000 Ft (rezsivel). Érdeklődni: 20 5512815 www.mirrorbeauty.hu

hullar brigi - Válaszolok
2014.03.24 - 14:16
hullar brigi - vendég

Sziasztok. Ha szeretnetek gyakorolni a mukorom epitest akkor nyugodtan irjatok :) szep hosszu kormeim vannak, hosszu ujjaim. Titkarno vagyok es erosebb korom kene.:) Tettem fel kepet :)

2014.03.23 - 17:44
Horváth Béla

Sziasztok! Corvin negyednél a Nagykörúton lévő szépségszalonunkba keresünk Sürgősen Manikűrös-műkörmös kollégát! Vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előny de Nem feltétel! Jelentkezni emailben: info@horvathszalon.hu címen vagy Horváth és Társai Szépségszalonban József krt. 69-ben.

Virág Kata - Válaszolok
2014.03.22 - 19:59
Virág Kata - törölt felhasználó

Sziasztok! Külföldre költözés miatt, magam helyett keresek egy megbízható, tapasztalt kézápoló-műkörömépítőt a VI. kerület Zichy Jenő utcába. Meglévő vendégeimet átadnám, így fontos a gyors, precíz munkavégzés. Vállalkozói szükséges. Nem váltó, az egész hét a tiéd, havi fix a bérleti díj, ami megfizethető. Kollégák kedvesek. Április 17.-től kiadó a hely. Érdeklődni: jatak1@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár