2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2014.06.23 - 12:24
Nail & Go Kft.

Árkád, Aréna, Allee, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

Kiss Krisztina - Válaszolok
2014.06.22 - 14:45
Kiss Krisztina - törölt felhasználó

Üdv! Kiss Kriszti vagyok, és szeretnék részmunkaidőben alkalmazottként dolgozni Budapesten. Jelenleg már dolgozom egy újonnan nyílt szépségszalonban, de a bérleti díj és az anyagköltségem elviszi a keresetem 80-85%-át és így nem igazán tudok megélni! 3 éves munkatapasztalattal rendelkezem, bizonyítványom 2012 óta van, jeles szakvégzettséggel. Dolgozni imádok, mert számomra ez szerelemszakma! Olyan helyre mennék elsősorban, ahol bejelentett alkalmazotti jogviszonyban lennék, nincs plusz költségem, hogy dolgozhassak (bérleti díj stb) Illetve ahol nem szükséges a vendégkör, hisz nagyon messziről költöztem a fővárosba és nem ismerek senkit. Főként PLÁZÁBAN dolgoznék, körmös pultban. Több vendégem is jött az Alle-ból és Corvin plázából, mert silány munkát kaptak a körmükre, összecsapva. Én nem csapom össze. Munkámban maximalista vagyok és törekszem a tökéletesre! Van egy "weboldalam" a Facebook-on, ezen a linken megtalálható a legtöbb munkám : www.facebook.com/szep.korom Telefonos elérhetőségem : 70/379-56-45 jó hétvégét, szép napot! :) Kriszti.

Gorog Roza - Válaszolok
2014.06.22 - 14:32
Gorog Roza - vendég

Crystal Nails Frankfurt keres professionális mükörmöst Németországba, Frankfurt mellett közvetlen Bad Homburg v.d.Höhe sétáló utcájában, exklusive studióba. Amit kinálunk: bejelentett föállás. Nagyon komoly, hosszútávú lehetöség a szakmában, mely oktatási feladatokkal is kibövülne.Német nyelvtudás elengedhetetlen. Csak komoly szándékkal rendelkezök jelentkezését várjuk.Jelentkezni lehet: info@bgcons.de

2014.06.22 - 08:26
W. Krisztina

Szia! Örs Vezér téren a Sugár Üzletközpontban működő műkörmös pultba keresek műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj és jelentkezz! Fontos, hogy legyen legalább már 1,5-2 éves tapasztalatod. Nálam bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes vagy rész- munkaidőben, rugalmas beosztással. Munkádat a fizetésed mértékében is elismerem, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Továbbá munkádhoz igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítok, így részese lehetsz a fiatal, lendületes csapatom mindennapjainak. Fényképes jelentkezésedet a wkrisztina1@gmail.com e-mail címen várom. Ha módod van rá, munkáidról csatolj képeket, örömmel veszem! Kriszta

2014.06.21 - 23:22
Nagy Eva

Sziasztok lányok :-) Műkörmös állást keresek ,váltás miatt 2012 márciusban végeztem a Cystal Nails -nál .Azóta dolgoztam az Alleba a 5 hónapot (Manibar)de megszűnt a stand ,,,,,sokat gyakoroltam , el is végeztem pár tamfolyamot ! Alkalmazotti munka érdekelne olyan ahol sokat tanulhatok es képezhetem magam . Jelenleg más szakmában dolgozok ,így csak szeptembertől tudnék kezdeni ,még másodállás is érdekel ! e.nagy17@gmail.com

Gyovai Anikó - Válaszolok
2014.06.21 - 11:10
Gyovai Anikó - vendég

Exkluzív Orchidea Szépségszalonba üzlet helység bérelhető!Jelenleg 6 éve üzemel.Műkörmös manikűr,pedikűr.A pedikűrre külön helység van.Lehetőleg adott vendégkörrel!Oly jelentkezését varom aki igazán komoly és elszánt, kreatív,precíz munkájára és igényes!.Sürgős!Tel:06304567089

2014.06.21 - 10:31
Fabian Zsuzsa

SZiasztok! Üzlettársat keresek,nagyon forgalmas helyen lévő / 15.kerületi üzlet/,szépségszalon nyitásához....Fodrász,kozmetikus személyében,én mint műkörmös-pedikűrös dolgoznék. Érdeklődni a 30/4148007-es telefonszámon lehet. Zsuzsi

2014.06.20 - 11:30
Nail & Go Kft.

Árkád, Aréna, Allee, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

2014.06.20 - 10:56
Akopján Bettina

SÜRGÖSEN MŰKÖRMÖST ÉS KÜLÖN PEDIKÜRÖST KERESEK!!! 19.KERÜLET FŐÚTVONALÁN, FORGALMAS, BEJÁRATOTT, VENDÉGKÖRREL RENDELKEZŐ EMELETES SZALONBA, AHOL MŰKÖDIK FODRÁSZAT,KOZMETIKA,MASSZÁZS,TESTKEZELÉSEK...STB. HA SZERETNÉL EGY BARÁTSÁGOS, ÜGYES, PROFI CSAPATBAN DOLGOZNI, AKKOR ITT A HELYED! JELENTKEZNI TELEFONON:0670-593-9369 AKOPJÁN BETTINA

2014.06.20 - 10:55
Akopján Bettina

SÜRGÖSEN MŰKÖRMÖST ÉS KÜLÖN PEDIKÜRÖST KERESEK!!! 19.KERÜLET FŐÚTVONALÁN, FORGALMAS, BEJÁRATOTT, VENDÉGKÖRREL RENDELKEZŐ EMELETES SZALONBA, AHOL MŰKÖDIK FODRÁSZAT,KOZMETIKA,MASSZÁZS,TESTKEZELÉSEK...STB. HA SZERETNÉL EGY BARÁTSÁGOS, ÜGYES, PROFI CSAPATBAN DOLGOZNI, AKKOR ITT A HELYED! JELENTKEZNI TELEFONON:0670-593-9369 AKOPJÁN BETTINA

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár