2026. március 23. - Emőke, Botond, Ottó, Kartal napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Varga Beatrix - Válaszolok
2015.10.26 - 14:20
Varga Beatrix - vendég

Fiatalos, modern, régóta működő szépségszalonba munkájára igényes műkörmöst keresünk vállalkozóival teljes vagy fél műszakra a XIV. kerületbe. Kezdők jelentkezését is várjuk! Érdeklődni telefonon hétköznap délután 17 óra után lehet: 30/7820509.

Törőcsik Anita - Válaszolok
2015.10.26 - 10:27
Törőcsik Anita - vendég

Kiadó műkörmös asztal és pedikűrös rész, teljes- vagy fél műszakra a XIV. kerületben, az Egressy út 110 szám alatt, egy új építésű társasház aljában. Az üzlet most lett felújítva teljes körűen, a berendezést a Te igényeidhez tudjuk alakítani. Amint látod még csak az üres szalonról vannak képek, de 1 héten belül be is lesz rendezve. A szomszéd üzletben nagyon régóta működő fodrász-szalon üzemel. A tömegközlekedés nagyon jó, itt a megállója a 3-as és 62-es villamosnak, 32-es busznak és a 77-es trolinak. Parkolás ingyenes és mindig van szabad hely is a vendégek számára. Érdeklődni email-ben és telefonon is lehet a 06-70-600-0825-ös számon.

Erika Mate - Válaszolok
2015.10.25 - 13:45
Erika Mate - vendég

KÖRMÖS ÀllÀSLEHETÖSÈG❗️❗️❗️ ❤ Londoni szalonunkba keresunk kormos kolleganot. Dolgozôink fix fizetèst kapnak ès bejelentett munka /fizetès hetente minden szombaton / Szalonunk 8 ève müködik ès folyamatos,bejàratott vendègkörrel rendelkezik . Ha szeretnèl fiatal,belevalô ,csajos jôkedvü csapatunkba tartozni jelentkezz minnèl hamarabb !! Feltètel : -igènyes,àpolt külsö :-mosolygôs,pozitiv kisugàrzàs :-vendègekkel valô jô kommu- nikàciôs kèszsèg. : -precizitàs,pontossàg :körmös vègzettsèg a körmösöknek : -minimum 2 èves gyakorlat :-angol nyelvtudàs elöny,de nem feltètel. Amit mi kinàlunk : -folyamatosan tovàbbkèpzèseken veszünk rèszt igy folyamatosan fejlödhetsz -heti fix fizetès+ borravalo -heti kèt szabadnap -holiday lehetösèg bàrmikor megbeszèlès alapjàn jelentkezès :itt Erika Mate-nàl privàt levèl formàjàban vagy emailben :playgirlshair@gmail.com MUNKÀIDRÔL ÈS MAGADRÔL KÈPEKET mellèkelve ! jelölj be lègyszi,mert egyèbkènt nem fogom làtni a leveled. Akiket megfelelönek tartunk tovàbbi szemèlyes interjûra invitàljuk öket ,akik nem kapnak vàlaszt nem felelnek meg a kritèriumoknak ! Magyarorszàgrôl is lehet jelentkezni ! köszönettel :Erika Mate /szalontulajdonos /

Komm Kata (Kata Nails Stúdió)"Crystal Nails Referenciaszalon" - Válaszolok
2015.10.22 - 10:54
 Komm Kata (Kata Nails Stúdió)
Válasz Tóth Éva Andrea - 2015. október 20., kedd 14:50 üzenetére

Sziasztok. Évi vagyok. Műkörmös állást keresek. 2 éve foglalkozom műkörömmel. Jelenleg itthon dolgozom, igazából csak a barátoknak rokonoknak készítek körmöt. Elvégeztem egy tanfolyamot, valamint az airbrush díszítést. A XXI. kerületben lakom, de rugalmas vagyok. A munkáimról a Facebookon az alábbi linken találtok képeket: https://www.facebook.com/toth.evaandrea/media_set?set=a.564062586981452.1073741825.100001331482138&type=3 Minden megoldás érdekel. Köszönöm szépen.

Szia Éva! Én keresek műkörmöseket de a 3. kerületbe. ha esetleg érdekel írj nyugodtan. Kata

Komm Kata (Kata Nails Stúdió)"Crystal Nails Referenciaszalon" - Válaszolok
2015.10.22 - 10:49
 Komm Kata (Kata Nails Stúdió)

Crystal Nails Referenciaszalonba két műkörmös högyet keresek vállalkozóival vagy bejelentéssel 3. kerületbe működő körömszalonba. Akár azonnali kezdéssel. 06 30 332 9696

2015.10.22 - 08:59
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

Gácsi-Rózsa Ágnes Judit

ll. keruletben, Budan, forgalmas es bejaratott helyen keresek mukormos kollegat. Heti 4napra, vallalkozoival. H-sz-p-sz tudsz dolgozni. Varom jelentkezesed. Gacsi-Rozsa Agi 70/6212265

Törőcsik Anita - Válaszolok
2015.10.21 - 07:49
Törőcsik Anita - vendég

Sziasztok! A XIV. kerületben az Egressy térnél kiadó egy műkörmös asztal és pedikűrös rész, teljes- vagy fél műszakra, hosszú távra.Érdeklődni a 06-70-600-0825-ös telefonszámon tudtok.

Sárándi Henrietta - Válaszolok
2015.10.20 - 20:54
Sárándi Henrietta - vendég

Tisztelt Hirdetők! Műkörmösként szeretnék elhelyezkedni, hosszú távra, alkalmazotti jogviszonyban Budapesten. Okleveles Kezdő Műkörömépítőként végeztem. Várom szíves megkeresésüket!

Tóth Éva Andrea - Válaszolok
2015.10.20 - 14:50
Tóth Éva Andrea - vendég

Sziasztok. Évi vagyok. Műkörmös állást keresek. 2 éve foglalkozom műkörömmel. Jelenleg itthon dolgozom, igazából csak a barátoknak rokonoknak készítek körmöt. Elvégeztem egy tanfolyamot, valamint az airbrush díszítést. A XXI. kerületben lakom, de rugalmas vagyok. A munkáimról a Facebookon az alábbi linken találtok képeket: https://www.facebook.com/toth.evaandrea/media_set?set=a.564062586981452.1073741825.100001331482138&type=3 Minden megoldás érdekel. Köszönöm szépen.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár