2026. január 29. - Adél, Valér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Mezőtúron műköröm gyakorláshoz keresek modelleket,csak anyagárat kérek. Elérhetőség:kitty-20@freemail.hu
Sziasztok Szívesen lennék műköröm modell Budapesten:) én Újpesti lakos vagyok és nagyon türelmes leányzó:) 1 cm hosszú körömágyam van szeretem az extrém körmöket is :) de a diszkrét kocka franciát is :) elérhetőségem: bettuskah@citromail.hu
Mi van velem:-)....Bocsi Kata nem neked akartam válaszolni csak lemaradt az e-mail címem.
Sziasztok. Extrem ( stiletto, pipe, mandula, edge ) formájú körmök gyakorlásához keresek türelmes modelleket, cserébe csak anyagárat kérek. Érdeklődni a katie.nails@freemail.hu e-mail címen lehet.
Jaj az e-mail címet elfelejtettem:-) szorpike78@gmail.com
Sziasztok.Szerdára-péntekre keresek modelleket a VIII.kerületi József krt.-i Crystal Nails suliba.Pedikűr (szerda 10-12ig),műköröm (péntek 11-16ig).
Sziasztok! Most végeztem CN-él,és gyakorlásra keresek anyagárért hölgyeket.Budapestieket keresek,de lehet P.vörösvár,vagy Solymár is.Házhoz megyek.06202877728 Marcsi.
Sziasztok! Modellt keresek szombatra manikür gyakorlatra és vasárnapra müköröm épitéshez!Budapest józsef krt.Szombaton 17-20ig,és vasárnap 11-16ig:-))Teljesen ingyenes!!várom türelmes l nyok jelentkezését a devilishbaby@freemail.hu email cimen:-)))))))))
Sziasztok. Extrem ( stiletto, pipe, mandula, edge ) formájú körmök gyakorlásához keresek türelmes modelleket, cserébe csak anyagárat kérek. Érdeklődni a katie.nails@freemail.hu e-mail címen lehet.
Sziasztok!Szívesen vállalok modellkedést Budapest 17 kerület és környéke területén.Tel:0630 477 75 36
Szia, Gödöllőn és környékén tudnál vállalni modellkedést?? elérhetőségem:t.m.bodor@gmail.com
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Körömmodellkedést vállalok, ha jár valaki tanfolyamra és nincs modellje. írj vagy hívj a 20-801-9340 számon.