2026. március 17. - Gertrúd, Patrik napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Lőrincz Zsuzsanna - Válaszolok
2012.05.30 - 14:48
Lőrincz Zsuzsanna - vendég
Válasz Szabina1313 - 2012. május 29., kedd 18:20 üzenetére

Hali! Ezen a héten Csütörtökön egész nap vagy Péntek délután illetve szombaton szívesen elmennék műköröm modellnek! Budapesti vagyok. Kérlek írj,ha modellt keresel, e-mail címem: szabina1313@citromail.hu Előre is Köszönöm! :) Szabina

Szia Szabina! Írtam az email címedre még nem válszoltál kérlek írd meg, hogy akkor jó-e vagy tárgytalan. Köszönöm Zsóka

Timcsi - Válaszolok
2012.05.30 - 10:56
Timcsi - vendég

Kíváncsiságomból fakadóan vállalok műköröm modellkedést Budapesten, megbeszélés szerint. Természetesen megbízható és nagyon-nagyon türelmes vagyok. Ha szükséged van rám: picipuc@gmail.com

Bogdán Andrea - Válaszolok
2012.05.29 - 19:17
Bogdán Andrea - vendég

Modellt keresek június 13.-ára manikűr műköröm vizsgára Szekszárdon! A vizsga délelőtt 09-12 óráig tart. Az egyik kézen műköröm a másikon manikűr készítés lesz. a húzott tétel szerint. Természetesen a másik kézen is elkészítem utólag a műkörmöt! Ha valakit érdekel, kérem írjon! andrea.bogdan@gmail.com

Szabina1313 - Válaszolok
2012.05.29 - 18:20
Szabina1313 - vendég

Hali! Ezen a héten Csütörtökön egész nap vagy Péntek délután illetve szombaton szívesen elmennék műköröm modellnek! Budapesti vagyok. Kérlek írj,ha modellt keresel, e-mail címem: szabina1313@citromail.hu Előre is Köszönöm! :) Szabina

2012.05.29 - 15:52
Válasz Sztankó Diána - 2012. május 29., kedd 11:33 üzenetére

Kedves Zsóka% Kérdésem, miből vizsgáznál, manikűr/műköröm, vagy pedikűr? Mert pedikűr modell szívesen lennék. És én is a XVI. kerületben lakom.

Szia! manikűr/műköröm, így akkor nem jó részedről?:) Zsóka

Sztankó Diána - Válaszolok
2012.05.29 - 11:33
Sztankó Diána - vendég
Válasz Lőrincz Zsuzsanna - 2012. május 29., kedd 10:29 üzenetére

Szép napot! Most csütörtöki napra keresek modellt, aki segítene a vizsgára való begyakorlásomhoz. XVI. kerületben lakom oda kéne jönni hozzám. Email címem lorzsuzs@gmail.com Várom jelentkezéseteket. Köszi Zsóka :)

Kedves Zsóka% Kérdésem, miből vizsgáznál, manikűr/műköröm, vagy pedikűr? Mert pedikűr modell szívesen lennék. És én is a XVI. kerületben lakom.

2012.05.29 - 10:29

Szép napot! Most csütörtöki napra keresek modellt, aki segítene a vizsgára való begyakorlásomhoz. XVI. kerületben lakom oda kéne jönni hozzám. Email címem lorzsuzs@gmail.com Várom jelentkezéseteket. Köszi Zsóka :)

Zámbó Tímea - Válaszolok
2012.05.28 - 17:53
Zámbó Tímea - vendég

Szervusztok! Szívesen lennék köröm modell !!! már nincs műkörmöm feltéve a képem régi! Ezen eltudtok érni: khicsitimy@windowslive.com vagy a 0620 317 30 62 telefonszámon ! További szép napot!

2012.05.28 - 11:36
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot

2012.05.27 - 21:40
A - törölt felhasználó
Válasz Sztankó Diána - 2012. május 26., szombat 01:17 üzenetére

Kedves Adrienn! Pedikűr vagy manikűr/ műköröm modelleket keresel/ keres a kolléganőd? Engem kifejezetten a pedikűr érdekelne. Probléma, hogy a kezeimen vannak műkörmök? Mondjuk, gyakorláshoz nem tudom, mennyire lehet akadály. Köszönöm válaszod!

Kedves Diána!Csak kézmodelleket keresek, és csak gyakorlati órákra. Ott pedig tilos a műköröm fent léte, mivel épp az építési fázisokon van a hangsúly (előkészítés, (tip v. sablon) használata stb...)!Sajnos pedikűrrel nem foglalkozunk, ma már külön álló szakma. Remélem így tisztáztam! :) Szép estét Mindenkinek!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár