2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Végzet körmösként várom modellek jelentkezését! Műköröm Manikür Gél lakk szekkri76@freemail.hu
Júli 26-ra keresek modellt manikűr gyakorlatra
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Szívesen lennék műköröm modell , Budapesten . A hét minden napján ráérek. :) e-mail : panczel.adel@gmail.hu
Szia,keresek Julius 10-töl modellt Bp-en manikürre és mükörömre. Ha érdekel jelentkezz a hkathy@hotmail.de
Sziasztok!:) 20 éves vagyok,Bp.-en lakom,szívesen lennék modell,nagyon türelmes vagyok,minden nap ráérek egész nap.Kivéve július 2-3. További szép hetet kívánok mindenkinek!
Szia,Julius 11töl szükségem lenne modellre Bp-en . Ha érdekel még jelentkezz légyszi a hkathy@hotmail.de. Köszönöm
farmerama91@citromail.hu
Sziasztok már csak pár modellre lenne szükségem. Budapesten. aug 30: tip zselé selyemszál megerősítéssel aug 6: zselés technikák gyakorlása aug 8: műköröm töltés, javítás aug 13: műköröm gyakorlat, technikák gyakorlása
Bocsi, az első időpont Júli 30
Sziasztok már csak pár modellre lenne szükségem. Budapesten. aug 30: tip zselé selyemszál megerősítéssel aug 6: zselés technikák gyakorlása aug 8: műköröm töltés, javítás aug 13: műköröm gyakorlat, technikák gyakorlása
Sziasztok, szívesen lennék műköröm modell, 22 éves vagyok, és nagyon türelmes :) e-mail címem: corynne@freemail.hu Miskolci vagyok.
Szívesen lennék "műköröm modell",viszont sajnos rágom a körmöm ezért talán egy kicsit nehéz eset lenne,de már akinek nehéz :) yomri@citromail.hu 20éves vagyok és Budapesten lakom.