2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Műkörömépítés gyakorlásához keresek modelleket anyagárért Székesfehérváron.Érdeklődni:pribus18@gmail.com
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Kecskeméten! Érd.: darkboszi@freemail.hu
sziasztok! Gél-lakkozáshoz keresem új vendégeim Budapesten. A részletekért ide írjatok: zsuzskax@freemail.hu
Sziasztok! Nyíregyen keresek körmös kolleginát, hogy magunknak csináljuk a körmünket !
Sziasztok! szívesen vállalok műköröm modellkedést vagy akár gél lakk lakkozás modellkedést is! Székesfehérváron és környékén is! Hogyha valaki keres ilyen embert akkor írjon a naomika55@indamail.hu ra
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok! Modellt keresek stiletto köröm gyakorlásához. Ne legyen rágott körmöd! Csak anyagárat kérek. Helyszín: Csepel Érdeklődni: bogi_@msn.com, vagy 06 20 210 11 22
Sziasztok:) szívesen lennék gél lakkozáshoz modell! Hogyha valaki keres ilyenre embert akkor elér a 06305464823as számon:)
szia! én keresek gél-lakkhoz embereket.írj ide és megbeszéljük a részleteket:zsuzskax@freemail.hu
Sziasztok!:) Szívesen vállalnék modellkedést, főként műkörömre, de mindent szívesen kipróbálok:) Budapest 13. kerületi vagyok, az utazás városon belül nem gond. mozaicq@gmail.com e-mailen elérhető vagyok. :) Üdv!