2026. április 14. - Tibor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Vörös Katalin - Válaszolok
2013.02.13 - 21:51
Vörös Katalin - törölt felhasználó
Válasz Vörös Eliza - 2013. február 7., csütörtök 07:57 üzenetére

Sziasztok! Nyugodt, türelmes, nyitott modelleket keresek, hétfői napokra reggel kilenc órától délutánig. Azt szoktam kérni, tanácsolni, hogy az jelentkezzen, aki valóban szép körmöket szeretne és nem rohan.:) Megnyugtatásképpen annyit megemlítenék, hogy profi szakember felügyelete mellett történik a taníttatásom, ezt azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert nem kell attól tartani, hogy tönkre teszem a körmöket! Mivel, hogy reggel kilenc órától van az oktatás és tart ameddig nincs kész,:).. így a meleg ebédet is én fizetem! :) Várom a jelentkezéseteket a voroseliza79@gmail.com címre!

Szia! Ha még szükséged van modellre, akkor én szívesen jelentkeznék. E-mail címem: voros.kata89@gmail.com.

2013.02.13 - 11:18
Csesznyik Péterné
Válasz Csizmadia Krisztina - 2013. február 13., szerda 11:13 üzenetére

Sziasztok! Február 23.-ára szombatra, OKJ Műköröm gyakorlat órára keresnék modellt, Porcelán technikák gyakorlásához! József krt. Elite Körmösakadémia, 500 Ft/óra díjazás, 11-16 óráig. Előre is köszönöm a jelentkezést!

Szia!Én mennék neked.Ha gondolod akkor a szurosildiko@freemail.hu címre írj.Üdv:Ildi

Csizmadia Krisztina - Válaszolok
2013.02.13 - 11:13
Csizmadia Krisztina - vendég

Sziasztok! Február 23.-ára szombatra, OKJ Műköröm gyakorlat órára keresnék modellt, Porcelán technikák gyakorlásához! József krt. Elite Körmösakadémia, 500 Ft/óra díjazás, 11-16 óráig. Előre is köszönöm a jelentkezést!

2013.02.13 - 09:41
Sövegjártó Lúcia

Sziasztok!Január végétől március közepéig keresek modelleket szalonkörmök építéséhez, töltéséhez, géllakozás gyakorlásához, de igény esetén extrém körmöt is szívesen csinálok. Zselével és porcelánnal egyaránt dolgozom, a munkámért csak anyagárat kérek ami szalonköröm, géllakkozás esetén, kis díszítéssel kb. 1000-1500 Ft. Hívjatok, vagy írjatok! Elérhetőségeim: Bp. XII. kerület Hajnóczy József u. 19. ( Moszkva tértől 3 percre). Email: luca@susinet.hu Tel.:70/226-3305

2013.02.12 - 16:01
Temesvári Ildikó

Sziasztok!géllakkozásra keresek modelleket gyakorlás szempontjából érdi szépségszalonba!Teljesen ingyen lenne,csak el kellene jönnöd!Köszönöm Ildikó Tel:06204978299

Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - Válaszolok
2013.02.11 - 23:56
Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - törölt felhasználó

Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!

2013.02.11 - 18:41
Vincze Nikolett

Sziasztok! Most végzem az OKJ tanfolyamot és manikűrre és műkörömépítésre modelleket keresek hétfői és csütörtöki napokra. Az iskola a 8.kerületben van a József körúton. Olyan lányok jelentkezését várom aki elmúlt 18 éves,semmilyen elváltozás nincs a kezén és a körmén. Jelentkezni lehet a 0620/560-9161-es telefonszámon vagy a v.nikolett24@gmail.com e-mail címen. Várom jelentkezéseteket!

2013.02.10 - 21:21
Csuka Krisztina

Hali! 2013. 02. 14-én reggel 9-től délig lesz az OKJ-s vizsgám. Modellt keresek erre az időpontra, valamint más időpontra is gyakorlásra. Tel: 06-20-439-9108 email:csukakriszti@gmail.com

Jónás Éva - Válaszolok
2013.02.10 - 19:10
Jónás Éva - vendég

Sziasztok Éva vagyok.Ha modellre van szükségetek,Én egy türelmes,kedves,fiatal lány vagyok.Ha lehet Kőbányához közeliek jelentkezzenek.Idö pont egyeztetésével hívj ezen a számon:06706653451.Köszi

Balika Beáta Krisztina - Válaszolok
2013.02.10 - 16:50
Balika Beáta Krisztina - vendég

Sziasztok! Végzős vagyok OKJ-s kéz-és műkörömépítő tanfolyamon! Március 5-én reggel 8:00-kor lesz a gyakorlati vizsgám,mely kb. 11:00-kor véget is ér.Áll egy manikűrből az egyik kézen (húzott tétel alapján) és műkörömépítésből a másik kézen (húzott tétel alapján).Ehhez szeretnék segítséget kérni, mert erre a reggelre lenne szükségem egy kedves vállalkozó szellemű modellre, aki elmúlt 18 éves. :) Előre is köszönöm!! Email címem: balika.beata@gmail.com.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár