2026. április 14. - Tibor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műköröm modellkedést szívesen vállalok. A körmöm elég gyenge, ezért sajnos csak a tippes jó, viszont egyáltalán nem kell hosszú legyen. Elérhetőségeim: zafire27@gmail.com vagy 06-20-440-9027.
Sziasztok ! Műköröm modelleket keresek gyakorlás céljából anyagár ellenében (Szombathely ) keressetek bátran ! :)
Sziasztok!Debrecenbe keresek modelleket mukorom gyakorlashoz zselehez es porcelanhoz valamint gellakhoz,anyagarert cserebe.Ha valakit erdekel hivjon a 20/45-85-110-es telefonszamon.
Sziasztok! zselés műköröm gyakorlásához keresek türelmes modellt budapestre.Ha kérdésed van vagy szívesen lennél modell írj e-mailt az enci.neczli@gmail.com címre. ha szükséges e-mailben tudok képet küldeni a munkáimról.
Sziasztok.Szívesen vállalnék műköröm modellkedést Pesten!Már voltam párszor! E-mail címem: petrovszki90@gmail.com
Sziasztok!Szívesen lennék műköröm modell Győr és Mosonmagyaróvár környékén :) e-mail: manobaba21@gmail.com
Sziasztok! Szívesen vállalnék modellkedést Budapesten. E-mail: hevizi.nikolett90@citromail.hu.
S.O.S 2013.03.05-kén OKJ-s kézápoló és műkörömépítői vizsgámra 18-év feletti türelmes modellt keresek!A vizsgán húzott tétel alapján egy kezet manikűrözni,és a másikon műkörmöt építeni kell!1500ft fizettek akit érdekel kérem hívjon a 06/70 5791055!Köszönőm Emőke
Sziasztok!Érd központjában lévő Crystal Nails Szépségszalonba keresek modelleket géllakkhoz,műkörömépítéshez.Munkáim megtekinthetőek az oldalon.Tel:06204978299 Köszönöm és további szép napot mindenkinek
Szia! Engem érdekelne a lehetőség és az utazást is meg tudom oldani! Szerintem e-mail-ben könnyebb lenne egyeztetnünk! Címem: tbrigi@indamail.hu
Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!