2026. április 13. - Ida, Márton, Hermina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, ingyenesen április hónap minden kedd, szerda és csütörtökjére keresek lány kézmodelleket. Budaörsi helyszínre 10-től(autóval a XXII.kerben fel tudlak venni). Várom jeletkezésedet itt, vagy a herbelv@vipmail.hu-n.
Sziasztok! Bár én fiú vagyok, de szívesen lennék modell Budapesten:) írj: koromlakk_fiu@citromail.hu
sziasztok én nagyon szivesen lennék model akkár már a mai nap folyamán föleg a 6 kerületben.várom leveleiteket emailban
Szia. 6, kerületbe keresek modellt.E-mail címet adnál?
sziasztok én nagyon szivesen lennék model akkár már a mai nap folyamán föleg a 6 kerületben.várom leveleiteket emailban
Sziasztok lányok! Műköröm építéshez gyakorláshoz keresek modelleket. Képeket találtok itt eddigi munkáimból. Elérhetőségem: 06 30/83 63 110.
Kedves Alexandra! Tudnál adni elérhetőséget?
persze. :) 06305363146
sziasztok. szívesen lennék modell, persze ingyenesen. Bármilyen típusban és formában. Előre is köszönöm. :)
Kedves Alexandra! Tudnál adni elérhetőséget?
sziasztok. szívesen lennék modell, persze ingyenesen. Bármilyen típusban és formában. Előre is köszönöm. :)
Sziasztok! Budapestre keresek modelleket otthoni gyakorláshoz anyagárért. Most fogok végezni a Crystal Nails okj-s képzésén. Akit érdekel jelentkezni lehet a 0620/560-9161-es telefonszámon vagy a v.nikolett24@gmail.com e-mail címen. Várom a jelentkezéseteket.
Kedves Ágnes! Érdeklődnék hogy Budaörsön is lennél- e pedikűrhöz modell. Üdv. Szilvi
Igen,Budaörsön is lennék modell. A részleteket beszéljük meg telefonon vagy e-mailben. :)