2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! szivesen lennék model. ha esetleg a holnapi nap v.kinek jo vagy a héten délelőtt akk irjon erre az email cimre zsana1719@freemail.hu köszönöm. ;-)
Sziasztok! Pedikűr modelleket keresek Budapesten rugalmas időpontokban és helyszínen. Keress bátran tel.: 06703868798, email: bobepedikur@gmail.com
Modelleket keresek MINDEN HÉTEN HÉTKÖZNAP 10:00-RA gyakorlásra a II. kerületbe. SEMMIKÉPP SEM SZOLID FRANCIA, hanem színes, díszített, mandula vagy hegyes körmök építésére, természetesen TELJESEN INGYEN! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében és SZÉP HOSSZÚAK A KÖRMEID, NEM IZZADÓS A KEZED, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: dadiszandi@gmail.com Mivel az elkészítési idő jelen esetben akár 4-5 órán át is elhúzódhat, ezért csak türelmes, ráérős lányok jelentkezését várom és kérlek mellékelj fotót a kezedről/körmeidről! Köszönöm!
Sziasztok! Műköröm építéshez keresek modelleket (rágott köröm, izzadós bőr kizárva); saját körmödnek lehetőleg szép formája legyen. Körmödről fotót készítek; a hosszát, formáját megbeszéljük. További érdeklődés kizárólag: zsuzsannamenyhart@gmail.com; ill. 0670/274-3636 tel.számon. A köröm építése ingyenes; Jászberényben készítem. Várom jelentkezésed!
Sziasztok!műköröm modelleket keresek éri szépségszalonba!Tel:06204978299 További szép napot mindenkinek
Sziasztok Erika vagyok. Szivesen lennék müköröm vagy kozmetikus modell:)Budapesten. Megbízható ember vagyok,bármilyen időpont megfelel!!!! Tel.:06-30-646-9241
Sziasztok Lányok! Darabos Évi OKJ-s Kézápoló- és Műköröm építő tanfolyamára keresek türelmes,jó fej csajokat , (tip -zselé,tip-porci,épített zselé ,épített porci készül majd),a Blaha Lujza térhez közeli Dohány utcába. Mikor?-Április közepétől,július elejéig. Ne aggódj,körmeid profi oktatók felügyelete mellett készül! Anyagár NINCS! Bővebb infokért kérlek írj az 1giling2galang@gmail.com -ra, vagy hívj nyugodtan,a 06/20-528-5224-es telefonszámon. Puszi!
Sziasztok! Szivesen lenék műköröm model.:) E-mail: noemi_smits@icloud.com
Sziasztok Éva vagyok. szivesen lennék modell müköröm vagy kozmetikus budapesten megbízható ember vagyok de inkább a hétvége lenne jobb.Köszi Éva 06706653451
Sziasztok Éva vagyok. szivesen lennék modell müköröm vagy kozmetikus budapesten megbízható ember vagyok de inkább a hétvége lenne jobb.Köszi Éva