2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves műkörmösök. Évek óta hallgatom a családtól, hogy a hosszú erős köröm a hosszú élet titka. Egyesek irigykednek a körömágyaimra, és arra, hogy ezért nekem már nem kell műkörmöt csináltatnom. De most mégis szívesen lennék valamelyikőtöknek a műköröm modellje. (nem találom a lemosót, de hamarosan megtalálom, és akkor majd teszek fel egy képet, hogy tényleg ne csak azt higyjétek, hogy elszálltam magamtól.) Ha valakit érdekel a hosszú körömágyam akkor írjon. email: une.noire@gmail.com vagy hívjon 06302230267
Sziasztok kedves műkörmösök:)! Szívesen lennék modell Békéscsabán .Megbízható és pontos vagyok:) Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok :) E-mail: mzigike@hotmail.com
Sziasztok kedves műkörmösök.. Szivesen lennék modell Vásárosnamény és környékén. Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok az email címemre herczegibolya82@freemail.hu vagy a facebookon zoltanne.madar@facebook.com
Sziasztok! Budapesten keresek modellt,április 22-25-ig akreditált tanfolyamra.Várom türelmes,megbízható lányok jelentkezését. email: kantorvera@citromail.hu.
szia. hány órára kéne menni, és hova?:)
Sziasztok! Modellt keresek műköröm továbbképzésre május 2-án(csütörtökön) 11.30-ra! Cím: 8.kerület Budapest, József körút 44. (Crystal Nails bolt mellett)! Természetesen minden ingyen van! Akit érdekelne e-mailben írjon, köszönöm :) E-mail: wiwykeh@gmail.com
Sziasztok! Frissen végzett körmös vagyok,A bizonyítványomat a Christine Cosmetics-nél szereztem. Egyelőre itthoni gyakorlásra keresek emberkéket a különböző technikák gyakorlásához. Manikűr, kézápolás és körömépítésre. Természetesen ingyen! Ha érdekel irj bátran :): anita.lovrencsics@gmail,com
Sziasztok!Műkörömépítéshez keresek modelleket,Érd központjában lévő Crystal Nails referencia szalonba.Az első három alkalom ingyen van!Tel:06204978299
Sziasztok kedves műkörmösök:)! Szívesen lennék modell Budapest 15, 16, és a 14kerület részén. Megbízható és pontos vagyok:) Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok vagy hívjatok nyugodtan:) E-mail: csilla73@hotmail.com telefonszám: 06 70-579-08-11 :)
Válasz Dányi Alexandra - 2013. április 15., hétfő 23:23 üzenetére Sziasztok kedves műkörmösök:)! Szívesen lennék modell Budapest 15, 16, és a 14kerület részén. Megbízható és pontos vagyok:) Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok vagy hívjatok nyugodtan:) E-mail: csilla73@hotmail.com telefonszám: 06 70-579-08-11 :)
Sziasztok! Műkörömhöz modellt keresek a következő időpontokra Budapestre ápr.26.péntek - épített zselé ápr.27.szombat és ápr.28.vasárnap-tip porcelán köröm építésére Elérhetőség:aglent4@freemail.hu