2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Vince Marianna - Válaszolok
2013.05.02 - 13:44
Vince Marianna - vendég

Sziasztok! Modell lennék a hét bármely napján én Tiszacsegén lakom és annak vonzáskörében Debrecen, Tiszaújváros, Balmazújváros, Polgár. Email: roky8724@freemail.hu itt eltudtok érni. Üdv Marianna

Csizmadia Krisztina - Válaszolok
2013.05.02 - 11:10
Csizmadia Krisztina - vendég

Sziasztok! Vasárnap délutánra (május 5) keresek modellt, zselés vagy porcelán műkörömépítésre gyakorlás céljából. Most végeztem el az Elite Cosmetix OKJ tanfolyamát, az Örs Vezér tér közelében dolgozom. Várom jelentkezésed:) Irj: krisztina.csiz@gmail.com vagy sms: 30 444 9236

2013.05.01 - 21:36
Szlavik Renáta

Sziasztok! 05.02-re keresek műköröm modellt Budapestre!!!!

Giba-Grán Dorottya - Válaszolok
2013.04.30 - 12:42
Giba-Grán Dorottya - vendég

Sziasztok!Modelleket keresek május 13-17 közötti egyéni oktatáshoz, gyakorláshoz, Budapenten a 8.kerben. Akit érdekel a lehetőség kérem írjon itt vagy a gd88(kukac)freemail.hu címre! Köszönöm

Pintér Mónika - Válaszolok
2013.04.30 - 12:22
Pintér Mónika - vendég

Sziasztok! SZIGETSZENTMIKLÓS vagy környékéről keresek köröm modellt gyakorlati órákhoz!! A tanfolyamot most kezdtem, de már van gyakorlatom, csak kell az OKJ-s végzettség. Manikűr, illetve műköröm építés is lesz. Pénteken 16-20 óráig kéne ráérned, és szombaton 9-16 óra között. Sajnos a szombat a húzósabb... de cserébe nem kell fizetned, és ingyen lesznek szép körmeid :) Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban érdekel, és a megadott időpontokban ott tudsz lenni. Ahány napot tudsz vállalni, az teljesen megfelel. Feltétel, hogy szép, ápolt körmeid legyenek, amin lehet dolgozni. elérhetőségem: monika01(kukac)freemail.hu Várom jelentkezésed! :-)

Ágoston Dóra - Válaszolok
2013.04.30 - 11:26
Ágoston Dóra - törölt felhasználó

Vendégkörömet szeretném bővíteni :) Minden érdeklődést szívesen fogadok :) szép napot :)

2013.04.30 - 10:10
Temesvári Ildikó

Sziasztok!Nagy szükségem lenne modellekre saját zselés köröm készítéséhez.Érden van a szalon.Hogyha tud valaki jönni azt nagyon szépen megköszönném.Természetesen anyagárat nem kell fizetni.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu

2013.04.30 - 02:11
Válasz Jónás Éva - 2013. február 10., vasárnap 19:10 üzenetére

Sziasztok Éva vagyok.Ha modellre van szükségetek,Én egy türelmes,kedves,fiatal lány vagyok.Ha lehet Kőbányához közeliek jelentkezzenek.Idö pont egyeztetésével hívj ezen a számon:06706653451.Köszi

szia. aktuális még a modellkedés? ha megadnád az email címed elküldeném neked a részleteket. köszönöm

2013.04.30 - 01:51
Válasz Légrádi Olivia - 2013. február 27., szerda 14:40 üzenetére

Sziasztok!Aki műköröm modellt keres szóljon nyugodtan barmikor raerek! Emai: szivecske1117@gmail.com

szia. aktuális még a hírdetésed? modelleket keresek. küldtem emailt is a részletekkel.

2013.04.30 - 01:45
Válasz Petrovszki Klaudia - 2013. március 4., hétfő 18:01 üzenetére

Sziasztok.Szívesen vállalnék műköröm modellkedést Pesten!Már voltam párszor! E-mail címem: petrovszki90@gmail.com

szia. érdekel még a modellkedés? próbáltam emailt küldeni neked de vmiért a rendszer visszadobta. ha még aktuális számodra a modellkedés akkor légyszi írj egy emailt a gd88(kukac)freemail.hu címre. köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár