2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modell lennék a hét bármely napján én Tiszacsegén lakom és annak vonzáskörében Debrecen, Tiszaújváros, Balmazújváros, Polgár. Email: roky8724@freemail.hu itt eltudtok érni. Üdv Marianna
Sziasztok! Vasárnap délutánra (május 5) keresek modellt, zselés vagy porcelán műkörömépítésre gyakorlás céljából. Most végeztem el az Elite Cosmetix OKJ tanfolyamát, az Örs Vezér tér közelében dolgozom. Várom jelentkezésed:) Irj: krisztina.csiz@gmail.com vagy sms: 30 444 9236
Sziasztok! 05.02-re keresek műköröm modellt Budapestre!!!!
Sziasztok!Modelleket keresek május 13-17 közötti egyéni oktatáshoz, gyakorláshoz, Budapenten a 8.kerben. Akit érdekel a lehetőség kérem írjon itt vagy a gd88(kukac)freemail.hu címre! Köszönöm
Sziasztok! SZIGETSZENTMIKLÓS vagy környékéről keresek köröm modellt gyakorlati órákhoz!! A tanfolyamot most kezdtem, de már van gyakorlatom, csak kell az OKJ-s végzettség. Manikűr, illetve műköröm építés is lesz. Pénteken 16-20 óráig kéne ráérned, és szombaton 9-16 óra között. Sajnos a szombat a húzósabb... de cserébe nem kell fizetned, és ingyen lesznek szép körmeid :) Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban érdekel, és a megadott időpontokban ott tudsz lenni. Ahány napot tudsz vállalni, az teljesen megfelel. Feltétel, hogy szép, ápolt körmeid legyenek, amin lehet dolgozni. elérhetőségem: monika01(kukac)freemail.hu Várom jelentkezésed! :-)
Vendégkörömet szeretném bővíteni :) Minden érdeklődést szívesen fogadok :) szép napot :)
Sziasztok!Nagy szükségem lenne modellekre saját zselés köröm készítéséhez.Érden van a szalon.Hogyha tud valaki jönni azt nagyon szépen megköszönném.Természetesen anyagárat nem kell fizetni.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu
Sziasztok Éva vagyok.Ha modellre van szükségetek,Én egy türelmes,kedves,fiatal lány vagyok.Ha lehet Kőbányához közeliek jelentkezzenek.Idö pont egyeztetésével hívj ezen a számon:06706653451.Köszi
szia. aktuális még a modellkedés? ha megadnád az email címed elküldeném neked a részleteket. köszönöm
Sziasztok!Aki műköröm modellt keres szóljon nyugodtan barmikor raerek! Emai: szivecske1117@gmail.com
szia. aktuális még a hírdetésed? modelleket keresek. küldtem emailt is a részletekkel.
Sziasztok.Szívesen vállalnék műköröm modellkedést Pesten!Már voltam párszor! E-mail címem: petrovszki90@gmail.com
szia. érdekel még a modellkedés? próbáltam emailt küldeni neked de vmiért a rendszer visszadobta. ha még aktuális számodra a modellkedés akkor légyszi írj egy emailt a gd88(kukac)freemail.hu címre. köszönöm