2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia szeretnék jelentkezni modellnek.ha aktuális kérlek válaszolj.köszönöm
Sziasztok!Modelleket keresek stiletto köröm építéséhez Érd központjában lévő Crystal Nails referencia szalonba.Anyagárat nem kérek,munkáimat pedig meg tudod nézni az oldalon!Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm,és további szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Crystal Nails-nél végeztem.Modelleket keresek műkörömépítésre,saját köröm megerősítésére.Anyagárat nem kérek,csak gyere el.A szalon Érd központjában található.Munkáimat meg tudod nézni itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és további szép napot mindenkinek!
Kedves Anita! Engem érdekelne manikűr-pedikűr és péntekenként is ráérek. Sajnos műköröm nálam nem jöhet szóba, mivel fodrásztanuló vagyok, nagy körmökkel meg nem tudnék dolgozni :( Kérlek jelezz vissza minél hamarabb, hogy ilyen opciókkal is vállalsz-e :) Niki
Elérhetőségem: lady.canada28@gmail.com vagy 06 20 567 60 65. Köszönöm, Niki
Sziasztok! Május 17-től kezdődően keresek modelleket manikűr-pedikűrre és műkörömépítésre egyaránt,július végéig. Pénteki napon van manikűr-pedikűr (célszerű lenne olyan ember, akin mindkettőt el tudom végezni :-) ) és szombaton a műkörömépítés. Nem bontanám le napokra,megbeszélés kérdése hogy ki mikor tud jönni. Az oktatás a Baross utcánál (Harminckettesek tere) van, természetesen a tanfolyam ideje alatt ingyenes. Kérlek jelentkezzetek :) Köszönöm Anita
Kedves Anita! Engem érdekelne manikűr-pedikűr és péntekenként is ráérek. Sajnos műköröm nálam nem jöhet szóba, mivel fodrásztanuló vagyok, nagy körmökkel meg nem tudnék dolgozni :( Kérlek jelezz vissza minél hamarabb, hogy ilyen opciókkal is vállalsz-e :) Niki
Érd környékén műköröm modell lennék! Írjatok!
Sziasztok! Érdi szépségszalonban dolgozom, rutinszerzés céljából, gyakorláshoz keresek modelleket extrém formákhoz és extrém hosszhoz... Csak anyagárat kérek. Varga Évi 20/501-8484 vagy Facebook: Kerkuska Szépségszalon Érd
Szia engem érdekelne! Mennyi lenne az agyag ár kb?
Sziasztok! Francia porcelán építés gyorsításához, tökéletesítéséhez keresek modelleket VII. kerületi szalonba. INGYENES, tehát anyagárat sem kérek! Jelentkezni: Vajda Éva, 20/314-1516-os számon lehet! köszi
jelentkezem körömmodellnek a jövőhétre aha Önnek megfelel!
Szívesen lennék körömmodell!! Várom a jelentkezéseket a jemese08@gmail.com email címre!!
Sziasztok! Műköröm modell lennék, a hét bármelyik napján ráérek. Viszont rágott körömről lenne szó, ha valakinek így is jó vagyok hívjon ezen a számon: 06-20-244-6819 vagy írjon itt üzenetet esetleg e-mailt. Köszönöm előre is. Budapesti lakos vagyok.