2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!munkám gyorsítása és tökéletesítése végett keresek modelleket,stiletto,mandula,francia zselés köröm készítéséhez.Anyagárat nem kérek,csak el kellene jönnöd egy Érd központjában lévő Crystal Nails referencia szalonba.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és szép napot mindenkinek!
Műköröm modell lennék. Szívesen adnám kezem gyakorláshoz. :)) Akár már holnap reggel is, Budapesten. mesy830@gmail.com
Kedves Anita! Engem érdekelne manikűr-pedikűr és péntekenként is ráérek. Sajnos műköröm nálam nem jöhet szóba, mivel fodrásztanuló vagyok, nagy körmökkel meg nem tudnék dolgozni :( Kérlek jelezz vissza minél hamarabb, hogy ilyen opciókkal is vállalsz-e :) Niki
Kedves Anita! Én manikűrre és pedikűrre szívesen lennék modell. Elérhetőségem: adel.sz89@gmail.com Ezen tudsz elérni ha szükséged van modellre.
Én szívesen lennék modell. Mindennap Budapesten vagyok. Elérhetőség: mobil: 06303714670 vagy pici.noncsika@hotmail.com
Érd környékén műköröm modell lennék! Írjatok!
szia modellt keresek munkám gyorsítására ha ráérsz még vagy le nőt vagy meguntad vagy most szeretnél műkörmöt Ingyen akkor várlak sok szeretettel Bp 9ker írj vagy hívj 70 666 66 76 köszi előre is
Sziasztok! 2013.05.29., 2013.06.05., 2013.06.10., 2013.06.19-re, ezekre az időpontokra keresek körömmodelleket mindegyik nap 11 órától 5-ig, (kivéve 19-én, akkor 15:30-tól 20:00-ig. 29-én francia porcelán készítés, 5-én tip-zselé üvegszál készítés, 10-én épített francia zselé készítés lenne. Mindegyik ingyen lenne, viszont a körömhossz, forma, illetve az előkészítés a tanultak alapján menne. Természetesen a végén lehetőség van a műköröm rövidítésére, formázására miután az oktató leellenőrizte a munkát. Ha valakit érdekelne valamelyik időpont írjon egy e-mailt a domjanpetra6@gmail.com-ra. Köszönöm a segítségeteket!
Ugyan nem vagyok pesti, de szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnapi napok valamelyikén szívesen lennék műköröm/pedikűr modell, vagy gyakorló műkörmös is tudna rajtam gyakorolni!Nagyon szívesen rendelkezésre állok, csak írj időben, mert akkor úgy alakítom az utazásomat! ;) E-mail címem: gothdarky@yahoo.com
Sziasztok!Most pénekre keresek megbizható modellt az oktogonhoz. Ha szép hosszúkás körömágyad van és nem rágod sem a körmöd sem a bőrt jelentkezz.Május 31 és Júni.01-re is kellene.Elérhetőségem:06-70329-86-05
Sziasztok! Megbízható,türelmes modelleket keresek pénteki és szombati napokra folyamatosan.Feltételek:hosszú,vékony,egyenes ujjak-hosszú körömágy,lehetőleg ne legyen a kezeden tetoválás.Jelentkezni email-ben,jó minőségű fényképpel a kezedről a tissy@t-email.hu címen lehet.Köszönöm!
Sziasztok! Május 24-től keresek modellt manikűr és műkörömépítés gyakorlati óráimra! Szerdán és pénteken délelőtt lennének az alkalmak, a manikűr gyakorlatok 10 órától 13 óráig péntekenként, a műköröm gyakorlatok 11 órától 16 óráig szerdánként, Budapesten! Elérhetőségem: bozsii@gmail.com vagy 06308605292 (kérlek, ha hívsz kilenc után tedd, ha nem veszem fel visszahívlak!)