2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Lányok! Zselés és porcelános műkörömépítés, körömágy hosszabbítás és formák (kocka, mandula) gyakorlásához keresek modelleket hétköznap estére illetve hétvégén délutánra. Az Örs Vezér tér közelében dolgozom. Várom jelentkezésed!:) Kriszti krisztina.csiz@gmail.com; 30-444-9236.
Modellt jeresek Abbán
Sziasztok. Én szívesen lennék műköröm modell. Minden héten rá érek, kivéve június 19.-től július 1.-ig. Elérhetőségem: paleva999@citromail.hu vagy 06307519945. További szép napot! Üdv: Évi
Sziasztok! Kezdő körmös modellt keres műköröm építésre anyagárban. Jelentkezés: borzli@citromail.hu címen.
Sziasztok. Én szívesen lennék műköröm modell. Minden héten rá érek, kivéve június 19.-től július 1.-ig. Elérhetőségem: paleva999@citromail.hu vagy 06307519945. További szép napot! Üdv: Évi
Sziasztok!Modelleket keresek stiletto,mandula,francia kocka,saját köröm megerősítéséhez.Anyagárat nem kérek,munkáim megtekinthetőek itt az oldalon.A szépségszalon Érden van.Tel:06204978299 E_mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Modellt keresek június 1-re (szombat) manikűr és június 2-ra (vasárnap) tip zselé műköröm gyakorlati oktatásra. A helyszín Budapest, 16. kerület Lajos utca. Reggel 9-től kb. du. 3-ig fog tartani :) email címem: eszter.szivos@yahoo.com
Már csak a manikűrre kéne modell, de az SOS! :)
Sziasztok Köröm Modell lennék akár holnap is!(Budapesten) elérhetőségem : 06203198371 illetve szandiszasza7@citromail.hu
Sziasztok! Modellt keresek június 1-re (szombat) manikűr és június 2-ra (vasárnap) tip zselé műköröm gyakorlati oktatásra. A helyszín Budapest, 16. kerület Lajos utca. Reggel 9-től kb. du. 3-ig fog tartani :) email címem: eszter.szivos@yahoo.com
Ugyan nem vagyok pesti, de szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnapi napok valamelyikén szívesen lennék műköröm/pedikűr modell, vagy gyakorló műkörmös is tudna rajtam gyakorolni!Nagyon szívesen rendelkezésre állok, csak írj időben, mert akkor úgy alakítom az utazásomat! ;) E-mail címem: gothdarky@yahoo.com
Köszönöm, már nem aktuális; meglett a szép körmöm! ;)
Sziasztok! Holnapi napra SOS keresek manikűrre modellt! Gyakorlati órám lesz és a modellem most mondta vissza! 10-13 óráig kéne jönni, Budapest, 8. kerületébe! Ha érdekel és tudsz jönni kérlek hívj ezen a számon: 06308605292 vagy írj egy emailt ide: bozsii@gmail.com Köszi!
Küldtem e-mailt! :)