2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Esetleg gyakorlás céljából valaki ingyen vagy anyagárért cserébe nem tudna nekem műkörmöt csinálni esetleg holnap,vagy 13.-án?Elérhetőségem: cuffi@freemail.hu Várom a lehetőségeket :)
Modellt keresek,saját,egyéni gyakorláshoz! Ezért anyagárat kérek,de lesz körmöd!Saját otthonodban! Persze Budapesten is,ami közel van Gödöllőhöz.Délután jó,mert dolgozom...1500ftműköröm,tip-porcelán,manikűrözés 800,szempillaékszer 500ft,smink 800ft. Ballagásra egyéb alkalomra használd ki,mert gyakorolnom kell,tanuló vagyok. Jelentkezz a fairyfairy@citromail.hu-n Várlak szeretettel!:))) Veronika
Sziasztok!műkörömépítésre(mandula,kocka,stiletto)keresek modelleket,illetve ha már van műkörmöd akkor töltésre.Anyagárat nem kérek,csak annyit,hogy gyere el egy érdi szépségszalonba.Munkáimat megtekintheted itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu További szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Budapesten köröm modellt keresek gyakorlati órákhoz! Manikűr, műköröm építés . Kedd, csütörtöki napokon lenne. Feltétel: ápolt, szép körmök. elérhetőségem: tunde0210@citromail.hu
SOS! Sziasztok! Vasárnap 9 órától ( 06.09 ) INGYEN! tip UV porcelánra modellt keresek! 16. kerület Lajos utca 72. E-mail címem: rottenstein@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen vállalok köröm modellkedést. E-mail címem: judit1222@citromail.hu.
Sziasztok.Mükörmöst keresek kocka franciára m/l méret, holnap délelöttre.Tudom picit késön szólok, de hátha. Budapest. mesy830@gmail.com
Budapest,IX.ker.
kár:)
Rózsa Andrea! Hova valósi vagy?:)
Budapest,IX.ker.
Rózsa Andrea! Hova valósi vagy?:)