2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ingyen műköröm!!! Most hétvégére, szombat, vasárnapra (06.29-30.) 9h-tól tanfolyamra modelleket keresek. Várom jelentkezéseteket! Elérhetőségem: rottenstein@citromail.hu
Sziasztok! Június 8-ra 11-16 óráig keresek olyan modellt aki elmúlt 18 éves és jelenleg nincs műkörme, a VIII. kerület József krt. 49-es szám alatt, Crystal Nails órára, tip levegőre kötő porcelán gyakorlatra! Teljesen ingyen, az óra után leszedjük (ha szeretnéd és az oktatók is úgy ítélik meg természetesen maradhat)! bozsii@gmail.com vagy 06308605292 (ha nem veszem fel vissza foglak hívni!)
Sziasztok!!műkörömépítésre (francia kocka,mandula,stiletto)keresek modelleket.Ha van már körmöd,akkor töltésre.A körmöket akrillal díszítem.Anyagárat nem kérek,csak el kellene jönnöd egy érdi Crystal Nail referencia szalonba.Munkáimat meg tudod nézni az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.com További szép napot kívánok mindenkinek!
Szia engem érdekelne:))
Kedves Reni! Kérlek írj nekem egy email címet,hogy mire küldhetem az időpontokat,vagy esetleg a leszkoedit@gmail.com címre,hogy műköröm vagy manikűr modell szeretnél lenni!?Bár lehet a kettő nem zárja ki egymást és akkor mindkettőre el tudsz jönni ha szeretnél. Előre is köszönöm!
Veronika Ligeti - Válaszolok 2013.06.26 - 14:11 Műköröm modellt keresek most szombat,vasárnapra 06.29,30-ra XVI.ker Lajos utca 72. reggel 9-től kb.15ig... Meglepi csomaggal várlak! Veronika fairyfairy@citromail.hu
ja,emilcímem faifyfairy@citromail.hu
Műköröm modellt keresek most szombat,vasárnapra 06.29,30-ra XVI.ker Lajos utca 72. reggel 9-től kb.15ig... Meglepi csomaggal várlak! Veronika
Sziasztok! Június 30., vasárnapra modellt keresek reggel 9-től Budapest, 16. kerületbe. Szeretnél egy INGYEN műkörmöt??? :) írj az eszter.szivos@yahoo.com-ra
Szia engem érdekelne:))
Szia! Esetleg másnál is érdekelne ugyan ez a lehetőség? :) Ha igen kérlek küld egy mailt ide: bozsii@gmail.com Köszi! :)
Sziasztok! Szívesen vállalok műköröm,manikűr vagy pedikűr modellkedést.
Szia! Én nagyon örülnék, ha tudnál hozzám jönni, több időpontom is van, kérlek írj erre a címre egy mailt: bozsii@gmail.com Köszönöm! :)