2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Július 3.-ára megbízható modellt keresek Crystalos továbbképzésre, 12-16 óráig. kisanna18@freemail.hu
Szia Anna! Én szivesen lennék modeled .-)
Lányok, fiúk! Pedikűr, manikűr és műkörömépítő tanfolyamra keresek 18 karikás modelleket. Időpontok:2013.07.08-tól minden héten hétfőtől csütörtökig 10.00 - 13.00-ig Akinek van kedve hozzá, írjon minél hamarabb! sebiszilvi@mailbox.hu
Szia Ha nem találtál még senkit modellnek én jelentkeznék. Elöre is köszönöm. email: esik0313@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen vállalok műköröm és szempilla hosszabbítást modellként! Szeged-Hódmezővásárhely-Makó körzetében. elérhetőségem: angucci2@gmail.com, 30-249-7583
Sziasztok! Július 3.-ára megbízható modellt keresek Crystalos továbbképzésre, 12-16 óráig. kisanna18@freemail.hu
Szia! Köszi hogy írtál emailt,válaszoltam is rá és természetesen ráérek! Üdv Léna
Sziasztok! Vasárnapra (06.30.) keresek modellt INGYEN műkörömre a 16. kerületbe, Budapesten!!! :) Ha érdekel, írj emailt az eszter.szivos@yahoo.com-ra!!!!!!
Szia Ha nem találtál még senkit vasárnapra modellnek én jelentkeznék. Elöre is köszönöm. Bea email: trixy82@freemail.hu
Modellt keresek Abán!!
Sziasztok modellt keresek manikűr,SPA órámra 2013. július 2-ra,reggel 9-től délután 1 óráig a 8. kerületbe Budapesten. Ha érdekel, írj emailt a bogdanyi.brigita@freemail.hu-ra. :)
Sziasztok! Vasárnapra (06.30.) keresek modellt INGYEN műkörömre a 16. kerületbe, Budapesten!!! :) Ha érdekel, írj emailt az eszter.szivos@yahoo.com-ra!!!!!!
Sziasztok! :) Műköröm modellkedést vállalok Dunaújváros és környékén. :) vivieen26@gmail.com