2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Megbízható modelleket keresek az alábbi időpontokra a József körút 44. szám alá a Crystal Nails képzésére. Július 15. (Hétfő) 10:30-16 óráig: Épített levegőre kötő porcelánra és Július 17. (Szerda) 10:30-16 óráig: Porcelán technikák gyakorlására. Teljesen INGYEN megszépítem a kezed/lábad, sőt, még fizetek is a segítségedért 1 000 Ft-ot az óra végén! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com
szia én ráérek jul 17 én a porcelán épitésre, ha jo. köszi
Megbízható modelleket keresek az alábbi időpontokra a József körút 44. szám alá a Crystal Nails képzésére. Július 15. (Hétfő) 10:30-16 óráig: Épített levegőre kötő porcelánra és Július 17. (Szerda) 10:30-16 óráig: Porcelán technikák gyakorlására. Teljesen INGYEN megszépítem a kezed/lábad, sőt, még fizetek is a segítségedért 1 000 Ft-ot az óra végén! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com
Sziasztok! Modellt keresek július 16.-ára tip+zselére és július 18.-ára épített zselére. tunde0210@citromail.hu
Sziasztok! Holnapra vissza mondta a modellem, így extra sosben keresek holnap 11-16ig modellt,tip, sablon felhelyezés órára!Ha van kedved és elmúltál 18 éves írj egy mait:solingen@vipmail.hu. Mivel még csak tanulom nem tudom garantálni, hogy fent is maradhat! Köszi!
http://www.glamouronline.hu/szepseghirek/kezmodelleket-keres-a-glamour-8806
Sziasztok!érdi szépségszalonba keresek modelleket munkám szebbé,gyorsabbá válása érdekében géllakkozáshoz,porcelán köröm építéséhez,műköröm töltéshez.Anyagárat nem kérek,munkáimat megnézheted az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm,és további szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Szívesen vállalnék modellkedést, vagy ha csak simán gyakorolni szeretnél. Egyedül épített körmöt nem vállalok, de azonkívül minden mást. E-mailom: miokovics@citromail.hu
Sziasztok! Holnapra vissza mondta a modellem, így extra sosben keresek holnap 11-16ig modellt, tip levegőre kötő porcelán órára! Ha van kedved és elmúltál 18 éves írj egy mait: bozsii@gmail.com Mivel még csak tanulom nem tudom garantálni, hogy fent is maradhat! Köszi!
Sziasztok!!! Vasárnapi vizsgámhoz keresnék modellt fél 10-től Budapesten a 16. kerületben!!!! Ha érdekel, írj az eszter.szivos@yahoo.com-ra! :)
köszi lányok! már megvan a modellem!! :)
Sziasztok! Szívesen vállalok műköröm és szempilla hosszabbítást modellként! Szeged-Hódmezővásárhely-Makó körzetében. elérhetőségem: angucci2@gmail.com, 30-249-7583