2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! :) Nagyon aranyosak vagytok,hogy mehetnék hozzátok ,de csak ma vettem észre ,hogy írtatok mert én új vagyok ezen az oldalon és nem kaptam emailt ,hogy jött volna válasz. Nekem kedd,szerda,csütörtök..és végig ráérek! éN aZ EXTRÉm körmöket is vállalom :) Amennyiben valakinek még esedékes a dolog, írjon ! Most már tudom kezelni ezt az oldalt ! :) Szép Napot !
Szia! Nekem még aktuális lenne, tudnál küldeni egy emailt a bozsii@gmail.com címre, hogy tudjunk egyeztetni? :) Köszi!
Sziasztok! Július 27-re (szombat 11:00 - 16:00-ig.) megbízható modellt keresek műköröm tanfoyamhoz "Tip UV porcelán" gyakorlatra. Elite Cosmetix, Budapest József krt. 44. A solingen@vipmail.hu e-mail címre kérem a válaszotokat. Köszönöm Kriszti
Sziasztok! Hosszú és szép körömággyal rendelkezve,szívesen lennék modell. Nyíregyházán lakom, így a környéken szívesen vállalom a modellkedést. Keressetek nyugodtan horvathmarcsi25@gmail.com
Sziasztok! Rágott körmű modellt keresek francia zselés körömre, teljesen ingyen. Képet szeretnék kérni a kezedről/körmödről a homolyakrisztina@gmail.com email címre. Köszi Kriszti
Sziasztok!Már végzett kézápoló,műkörömépítőként Porcelán köröm építésére és géllakkozásra keresem modelljeim érdi szépségszalonba.Anyagárat nem kérek.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és mindenkinek további szép napot kívánok!
Szia !:) Messze lakom,de persze megtudom oldani,ha esetleg még keresel modellt. :)
Szia!Hogyha nem okoz neked gondot, hogy messze van akkor nagyon örűlnék neked.Jelenleg porcelánhoz és géllakkhoz is keresem modelljeim.Köszönöm további szép napot!
Sziasztok! Fotózásra,versenyekre keresek megbízható modellt.Feltételek:-hosszú,egyenes ujjak,sérülésmentes bőr,hosszú körömágy,a karodon könyöktől lefelé nem lehet tetoválás,nem lehet izzadós a kezed.Amennyiben van kedved modellkedni,megfelelsz az elvárásoknak és ráérsz pénteki napokon,akkor jelentkezz a tissy@t-email.hu címen a kezedről egy fotóval.(Ne legyen rajtad műköröm!) Köszönöm!
Sziasztok! Fotózásra,versenyekre keresek megbízható modellt.Feltételek:-hosszú,egyenes ujjak,sérülésmentes bőr,hosszú körömágy,a karodon könyöktől lefelé nem lehet tetoválás,nem lehet izzadós a kezed.Amennyiben van kedved modellkedni,megfelelsz az elvárásoknak és ráérsz pénteki napokon,akkor jelentkezz a tissy@t-email.hu címen a kezedről egy fotóval.(Ne legyen rajtad műköröm!) Köszönöm!
Sziasztok!Végzett kézápoló,műkörömépítőként keresem modelljeim rutinszerzés céljából francia géllakkhoz,és francia porcelán köröm építéséhez Érden lévő szépségszalonba.Anyagárat nem kell fizetned!Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és szép napot kívánok mindenkinek!
Szia !:) Messze lakom,de persze megtudom oldani,ha esetleg még keresel modellt. :)
Sziasztok ! :) Nagyon aranyosak vagytok,hogy mehetnék hozzátok ,de csak ma vettem észre ,hogy írtatok mert én új vagyok ezen az oldalon és nem kaptam emailt ,hogy jött volna válasz. Nekem kedd,szerda,csütörtök..és végig ráérek! éN aZ EXTRÉm körmöket is vállalom :) Amennyiben valakinek még esedékes a dolog, írjon ! Most már tudom kezelni ezt az oldalt ! :) Szép Napot !