2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Luslash szempillahosszabbítás gyakorlásához türelmes modelleket keresek!/13.kerület/ Jelentkezés: dankovits@vipmail.hu
Szia! Én szívesen lennék a modelled. Ha elnyertem a tetszésedet, akkor kérlek írj. e-mail: claudine04@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék Sopronban műköröm modell. Ha valakinek kell modell, akkor írjon állok rendelkezésére. bettinakigyos@freemail.hu 06-20-430-45-98
Sziasztok! Megbízható modellt keresek tanuló gyakorló órákra az alábbi időpontokra: augusztus 2. (péntek 17:00 - 20:00) manikűr gyakorlat, augusztus 3. (szombat 11:00 - 16:00) épített levegőre kötő porcelán. Ha elmúltál 18, nem sérültek a körmeid és érdekel, akkor írj e-mailt: solingen @vipmail.hu Budapest, József krt 44. Crystal Nails
Sziasztok! Rágott körmű modellt keresek francia zselés körömre, teljesen ingyen. Képet szeretnék kérni a kezedről/körmödről a homolyakrisztina@gmail.com email címre. Köszi Kriszti
köszönöm a jelentkezéseket, már megvannak a modelljeim.
Sziasztok! Luslash szempillahosszabbítás gyakorlásához türelmes modelleket keresek!/13.kerület/ Jelentkezés: dankovits@vipmail.hu
Sziasztok! Rágott körmű modellt keresek francia zselés körömre, teljesen ingyen. Képet szeretnék kérni a kezedről/körmödről a homolyakrisztina@gmail.com email címre. Köszi Kriszti
Szia!:) Nagyon szívesen lennék modell ha még mindig keresel jelentkezőket. (És sajnos rágom a körmeimet)
Sziasztok!Modelleket keresek Francia géllakkra,zselés illetve porcelán köröm építésére is.Anyagárat nem kérek,munkáimat pedig meg tudod nézni itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmaail.hu Nem baj ha igénybe vett e kezed,körmöd,én várok mindenkit sok szeretettel!Köszönöm további szép estét kívánok mindenkinek
Megbízható modelleket keresek az alábbi időpontokra a József körút 44. szám alá a Crystal Nails képzésére. Július 29. ( Hétfő ) 10:30-16:00: Épített zselé vagy porcelán, kocka francia ( mindkét kezed elkészítem ), Július 30. ( Kedd ) 10-13: Épített zselé, kocka francia ( 1 kéz ), Augusztus 1. ( Csütörtök ) 10-13: Épített zselé, kocka francia ( 1 kéz ). Ha eljössz Kedden és Csütörtökön a rövid napokra, mindkét kezed elkészül – egyik nap az egyik, másik nap a másik! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com
nagyon szívesen lennék modell Érde és környékén telefonszámom:06706143024 vagy email:juhai.torpi@t-online .hu.hívjatok bátran köszönettel TÜNDE
Sziasztok! Megbízható modelleket keresek tanuló gyakorlati óráimra, az alábbi időpontokra: JÚLIUS 31: MODULZÁRÓ VIZSGA Július 29. hétfő: Zselés technikák gyakorlása Augusztus 03. szombat: technikák gyakorlása Augusztus 07. szerda: utántöltés, javítás Augusztus 09. péntek: technikák gyakorlása A szerdai és szombati napokon 10:30-16 óráig keresek modellt, pénteki napokon pedig 9-13 óráig. Ha érdekel, elmúltál 18 éves, nem sérültek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag írj egy email: bozsii@gmail.com vagy hívj: 06308605292 (ha nem veszem fel vissza foglak hívni!) Kérlek vedd figyelembe, hogy mivel még csak most tanulom nem biztos, hogy minden körmöd meg tudom csinálni, és az sem garantált, hogy fent is maradhat! Köszönöm! Valamint olyan modelleket is keresek akiknek a kezén tudnék gyakorolni órán kívül! Ebben az esetben egyéni időpontot és helyszínt tudunk megbeszélni! Köszi!