2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hétfőre/08.12/ 16:00-ra manikűr/pedikűr modellt keresek Zuglói szépségszalonba! Feltétel: természetes körmök, ne legyen babalábad!
szia köszi hogy vissza válaszolsz
Sziasztok ! Nagyon szívesen lennék műköröm modell.(Baranya megyében)Körmeim egészségesek, csak kicsit gyengék. Ha esetleg valaki érdeklődne, ezen az email címen elérhető vagyok: torok-fruzsina96@freemail.hu
Sziasztok ! Nagyon szívesen lennék műköröm modell. Megbízható vagyok,és egészséges körmeim és nagy körömágyam van . Alkalmazkodó vagyok .
Szia Porcelánból szeretnék extrém körmöket még gyorsabban begyakorolni első sorban francia de a végén alakíthatunk színt , anyag árért cserébe 2000 Ft marilyn , pipe , stiletto, oroszmandula vagy edge lene várom vissza jelzésedet ha aktuális lesz üdv Nagy Csilla Dózsagyörgy útnál dolgozom ! 70 666 66 76
Sziasztok! Hogyan lehet leszedni a tip zselés körmöket otthon? Vagy valaki hétőn esetleg le tudná nekem szedni? Köszi
Szia Dózsagyörgy útnál dolgozom szívesen leszedem neked 70 666 66 76
Sziasztok!Szívesen lennék zselés köröm modell Budapesten,ha valakinek szüksége lenne rám nyugodtan írjon:) e-mailem: szani120@citromail.hu
Sziasztok! 16 éves Budapesti lány vagyok aki szívesen lenne modell! Régebben volt műkörmöm de a körmös rosszul dolgozott így le kellett szedetnem az egészet. Körmeim épek és egészségesek csupán gyengék ! Augusztus 10. után ráérek bármikor! Ha esetleg valaki érdeklődne ezen az email címen tudunk beszélni; encibaroczi@gmail.com
Sziasztok! Hogyan lehet leszedni a tip zselés körmöket otthon? Vagy valaki hétőn esetleg le tudná nekem szedni? Köszi
Szia Bogi! Sajnos nincs jó hírünk a számodra. Otthon sajnos semmilyen műkörmöt nem szerencsés leszedni, illetve nem is lehet. Szakember, meglehetősen finom csiszolással tudja csak neked szakszerűen leszedni úgy, hogy a saját körömlemezed ne vékonyodjon el és ne sérüljön meg.
Megbízható modelleket keresek az alábbi időpontokra a József körút 44. szám alá a Crystal Nails képzésére. Augusztus 5. ( Hétfő ) 10-16: Épített kocka francia porcelán mindkét kezedre, Augusztus 8. ( Csütörtök ) 10-13: Esztétikai pedikűr mindkét lábon. AKÁR MINDKÉT NAPRA JÖHET UGYANAZ AZ EMBER, így komplett szépülésben lesz részed, teljesen INGYEN! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com
Szia, 5-én én ráérnek szivesen. épek a körmeim. :) email cimem: buvagyok@citromail.hu :) (tudom hogy helyileg hova kéne menni)