2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.08.10 - 17:42
Szajkó Miléna

Hétfőre/08.12/ 16:00-ra manikűr/pedikűr modellt keresek Zuglói szépségszalonba! Feltétel: természetes körmök, ne legyen babalábad!

fehér noémi - Válaszolok
2013.08.10 - 12:18
fehér noémi - vendég

szia köszi hogy vissza válaszolsz

Török Fruzsina - Válaszolok
2013.08.09 - 17:41
Török Fruzsina - vendég

Sziasztok ! Nagyon szívesen lennék műköröm modell.(Baranya megyében)Körmeim egészségesek, csak kicsit gyengék. Ha esetleg valaki érdeklődne, ezen az email címen elérhető vagyok: torok-fruzsina96@freemail.hu

2013.08.05 - 21:48
Nagy Csilla
Válasz Földi Cintia - 2013. július 17., szerda 11:49 üzenetére

Sziasztok ! Nagyon szívesen lennék műköröm modell. Megbízható vagyok,és egészséges körmeim és nagy körömágyam van . Alkalmazkodó vagyok .

Szia Porcelánból szeretnék extrém körmöket még gyorsabban begyakorolni első sorban francia de a végén alakíthatunk színt , anyag árért cserébe 2000 Ft marilyn , pipe , stiletto, oroszmandula vagy edge lene várom vissza jelzésedet ha aktuális lesz üdv Nagy Csilla Dózsagyörgy útnál dolgozom ! 70 666 66 76

2013.08.05 - 21:45
Nagy Csilla
Válasz M Bogi - 2013. augusztus 4., vasárnap 15:55 üzenetére

Sziasztok! Hogyan lehet leszedni a tip zselés körmöket otthon? Vagy valaki hétőn esetleg le tudná nekem szedni? Köszi

Szia Dózsagyörgy útnál dolgozom szívesen leszedem neked 70 666 66 76

Dányi Alexandra - Válaszolok
2013.08.05 - 16:09
Dányi Alexandra - vendég

Sziasztok!Szívesen lennék zselés köröm modell Budapesten,ha valakinek szüksége lenne rám nyugodtan írjon:) e-mailem: szani120@citromail.hu

Baroczi Enci - Válaszolok
2013.08.05 - 11:23
Baroczi Enci - vendég

Sziasztok! 16 éves Budapesti lány vagyok aki szívesen lenne modell! Régebben volt műkörmöm de a körmös rosszul dolgozott így le kellett szedetnem az egészet. Körmeim épek és egészségesek csupán gyengék ! Augusztus 10. után ráérek bármikor! Ha esetleg valaki érdeklődne ezen az email címen tudunk beszélni; encibaroczi@gmail.com

2013.08.05 - 05:33
Crystal Nails
Válasz M Bogi - 2013. augusztus 4., vasárnap 15:55 üzenetére

Sziasztok! Hogyan lehet leszedni a tip zselés körmöket otthon? Vagy valaki hétőn esetleg le tudná nekem szedni? Köszi

Szia Bogi! Sajnos nincs jó hírünk a számodra. Otthon sajnos semmilyen műkörmöt nem szerencsés leszedni, illetve nem is lehet. Szakember, meglehetősen finom csiszolással tudja csak neked szakszerűen leszedni úgy, hogy a saját körömlemezed ne vékonyodjon el és ne sérüljön meg.

M Bogi - Válaszolok
2013.08.04 - 15:55
M Bogi - vendég

Vörös Angéla - Válaszolok
2013.08.03 - 16:42
Vörös Angéla - vendég
Válasz * Dadi Alexandra MŰKÖRMÖS 11. kerület * - 2013. augusztus 3., szombat 10:00 üzenetére

Megbízható modelleket keresek az alábbi időpontokra a József körút 44. szám alá a Crystal Nails képzésére. Augusztus 5. ( Hétfő ) 10-16: Épített kocka francia porcelán mindkét kezedre, Augusztus 8. ( Csütörtök ) 10-13: Esztétikai pedikűr mindkét lábon. AKÁR MINDKÉT NAPRA JÖHET UGYANAZ AZ EMBER, így komplett szépülésben lesz részed, teljesen INGYEN! Ha ráérsz a megadott időpont valamelyikében, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com

Szia, 5-én én ráérnek szivesen. épek a körmeim. :) email cimem: buvagyok@citromail.hu :) (tudom hogy helyileg hova kéne menni)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár