2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Oravecz Anita - Válaszolok
2013.08.17 - 20:03
Oravecz Anita - vendég

Sziasztok! :) Kézápolásra és műkörömépítésre keresek modelleket, Budapestre. Köszi előre is :)

Földi Cintia - Válaszolok
2013.08.14 - 10:20
Földi Cintia - vendég

Sziasztok!! :) SOS.ben keresek olyan körmöst aki a betört körmöm megcsinálja olcsón. Nagyon fáj ,de viszont nem szeretnék nagyon sokat fizetni ,mert nem az én hibám ,hanem a körmösé aki csinálta,de már hozzá nem megyek vissza ,mert egyszer már elvileg kijavította..de nagyon rosszul. Ez épített francia köröm. Pesti vagyok.! előre is köszönöm! szép napot csajszik!

Kiss-J. Anita - Válaszolok
2013.08.13 - 16:25
Kiss-J. Anita - vendég

Sziasztok! Megbízható Modelleket keresek különböző időpontokban.Manikűrre aug.19.én és 26.-ra (József krt). Műkörömépítésre aug.22 és 29-re.Ha valaki szívesen jönne valamelyikre írjon aninor@mailbox.hu e-mail cimre és egyeztetünk időpontot meg a részleteket.

2013.08.13 - 11:38
Deák Renáta
Válasz Deák Renáta - 2013. augusztus 1., csütörtök 07:40 üzenetére

Sziasztok! Modelleket keresek zselés körmök építéséhez (szalon hossz), Illetve gél-lakk gyakorláshoz. Cserébe csak egy képet szeretnék a körmödről készíteni. Keressetek bátran!Budapest Baross u. 41. Reni! Tel.: +36-20-3638-501

A hirdetésem már nem aktuális!

Norikaaa - Válaszolok
2013.08.12 - 20:45
Norikaaa - vendég

Sziasztok! Bár én fiú vagyok, de nagyon szívesen lennék modell Budapesten:) email: koromlakk_fiu@citromail.hu

Lukovicsné Keményffy Krisztina - Válaszolok
2013.08.12 - 16:53
Lukovicsné Keményffy Krisztina  - vendég

Sziasztok!Szeptembertől szerdai és csütörtöki napokra manikűr,pedikür,műköröm modelleket keresek Budapest,Visegrádi u.Aphrodite Oktatási centrumba gyakorlás céljából.Tel.számom:30-376-1449,e-mail:lukovics70@freemail.hu

László Zsófia Jázmin - Válaszolok
2013.08.12 - 14:04
László Zsófia Jázmin - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék köröm-modell, főleg gél lakkozáshoz vagy shellakkozáshoz (Budapesten). A körmeim ápoltak, hosszúak, szabályosak. Ha felkeltettem az érdeklődésed, a szoffy@gmail.com e-mail címre várom a leveled, ahol megbeszélhetjuk a részleteket és a kezemről (körmeimről) is szívesen küldök képet. :)

Hüber Alíz - Válaszolok
2013.08.12 - 09:33
Hüber Alíz - vendég

Sziasztok! Megbízható Modellekre lenne szünségem különböző időpontokban.Manikür Műköröm és pedikürre.Ha valaki szivesen jönne valamelyikre írjon alicee91@freemail.hu e-mail cimre és egyeztetünk időpontot meg a részleteket.Szép napot mindenkinek :)

2013.08.12 - 08:02
Temesvári Ildikó

Sziasztok!Érden lévő szépségszalonba keresek modelleket francia zselés,és porcelán műkörömépítéshez,géllakkhoz,és műköröm töltéshez.Anyagárat nem kérek,munkáim pedig megnézheted itt az oldalon,ha felkeltettem érdeklődésedet. Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és további szép napot kívánok mindenkinek!

Balog-Havasi Krisztina

Sziasztok! Modellt keresek aug.19-re, hétfőre reggel 10.30-tól 13.00-ig manikűrre. Aug. 22.-ére, csütörtökre pedig 10.30-tól 16.00-ig manikűr,műkörömre, Budapesten, Crystal nails oktatásra. Fontos, h. ne legyen semmilyen anyag a körmödön!! :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár