2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! :) Kézápolásra és műkörömépítésre keresek modelleket, Budapestre. Köszi előre is :)
Sziasztok!! :) SOS.ben keresek olyan körmöst aki a betört körmöm megcsinálja olcsón. Nagyon fáj ,de viszont nem szeretnék nagyon sokat fizetni ,mert nem az én hibám ,hanem a körmösé aki csinálta,de már hozzá nem megyek vissza ,mert egyszer már elvileg kijavította..de nagyon rosszul. Ez épített francia köröm. Pesti vagyok.! előre is köszönöm! szép napot csajszik!
Sziasztok! Megbízható Modelleket keresek különböző időpontokban.Manikűrre aug.19.én és 26.-ra (József krt). Műkörömépítésre aug.22 és 29-re.Ha valaki szívesen jönne valamelyikre írjon aninor@mailbox.hu e-mail cimre és egyeztetünk időpontot meg a részleteket.
Sziasztok! Modelleket keresek zselés körmök építéséhez (szalon hossz), Illetve gél-lakk gyakorláshoz. Cserébe csak egy képet szeretnék a körmödről készíteni. Keressetek bátran!Budapest Baross u. 41. Reni! Tel.: +36-20-3638-501
A hirdetésem már nem aktuális!
Sziasztok! Bár én fiú vagyok, de nagyon szívesen lennék modell Budapesten:) email: koromlakk_fiu@citromail.hu
Sziasztok!Szeptembertől szerdai és csütörtöki napokra manikűr,pedikür,műköröm modelleket keresek Budapest,Visegrádi u.Aphrodite Oktatási centrumba gyakorlás céljából.Tel.számom:30-376-1449,e-mail:lukovics70@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék köröm-modell, főleg gél lakkozáshoz vagy shellakkozáshoz (Budapesten). A körmeim ápoltak, hosszúak, szabályosak. Ha felkeltettem az érdeklődésed, a szoffy@gmail.com e-mail címre várom a leveled, ahol megbeszélhetjuk a részleteket és a kezemről (körmeimről) is szívesen küldök képet. :)
Sziasztok! Megbízható Modellekre lenne szünségem különböző időpontokban.Manikür Műköröm és pedikürre.Ha valaki szivesen jönne valamelyikre írjon alicee91@freemail.hu e-mail cimre és egyeztetünk időpontot meg a részleteket.Szép napot mindenkinek :)
Sziasztok!Érden lévő szépségszalonba keresek modelleket francia zselés,és porcelán műkörömépítéshez,géllakkhoz,és műköröm töltéshez.Anyagárat nem kérek,munkáim pedig megnézheted itt az oldalon,ha felkeltettem érdeklődésedet. Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm és további szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Modellt keresek aug.19-re, hétfőre reggel 10.30-tól 13.00-ig manikűrre. Aug. 22.-ére, csütörtökre pedig 10.30-tól 16.00-ig manikűr,műkörömre, Budapesten, Crystal nails oktatásra. Fontos, h. ne legyen semmilyen anyag a körmödön!! :)