2025. június 4. - Bulcsú, Kerény, Kerubin napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Juhász Erzsébet Bettina - Válaszolok
2013.08.29 - 05:39
Juhász Erzsébet Bettina - törölt felhasználó
Válasz Nagy Csilla - 2013. augusztus 5., hétfő 21:48 üzenetére

Szia Porcelánból szeretnék extrém körmöket még gyorsabban begyakorolni első sorban francia de a végén alakíthatunk színt , anyag árért cserébe 2000 Ft marilyn , pipe , stiletto, oroszmandula vagy edge lene várom vissza jelzésedet ha aktuális lesz üdv Nagy Csilla Dózsagyörgy útnál dolgozom ! 70 666 66 76

Szia! aktuális még a hirdetésed ? :)

Juhász Erzsébet Bettina - Válaszolok
2013.08.29 - 05:37
Juhász Erzsébet Bettina - törölt felhasználó

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, elsősorban aki marilyn vagy orosz mandula körmöt szeretne gyakorolni :) (én is körmös vagyok és sosem próbáltam még ezeket a formákat, hátha tanulhatnék is tőled ) :) Üdv: Bettina betthina.juhasz@gmail.com

Kurucz-Nagy Erzsébet Zsófia

Sziasztok! Modelleket keresek akiken gyakorolhatnék a vizsgámra ((tip levegőre kötő porcelán, épített porcelán, tip zselé selyemszál megerősítéssel, épített zselé). Anyag árat kérnék el (maximum, de az nagyon durva eset, hogy 1000 forint, de ennél csak olcsóbb, átlag 500 forint). Óbudán, Kispesten és házhoz is megyek. bozsii@gmail.com

Balog-Havasi Krisztina
Válasz Nagy Elizabeth - 2013. augusztus 28., szerda 09:44 üzenetére

Hello! Én szivesen lennék a modelled, de nekem a holnapi csütörtöki nap lenne jó. Részletekért irj! :)

Szia! Ha jó neked akkor hnap 11-kor várlak. Ha odaérsz csörgess meg ezen a számon: 70/6005994 és kimegyek érted :) Köszönöm! :)

Nagy Elizabeth - Válaszolok
2013.08.28 - 09:44
Nagy Elizabeth - vendég
Válasz Balog-Havasi Krisztina - 2013. augusztus 27., kedd 12:29 üzenetére

Köröm modellt keresek folyamatosan minden hétfőn 10.30-tól 13óráig manikűrre, és minden csüt-n 11-től 16 óráig műkörömre (zselé, porcelán). Már ezen a héten is tudsz jönni, ha elmúltál 18éves és nincs semmilyen anyag a körmödön :) A hely: Bp.8.ker. József krt. 44.Crystal nails.

Hello! Én szivesen lennék a modelled, de nekem a holnapi csütörtöki nap lenne jó. Részletekért irj! :)

2013.08.27 - 21:44
Barcsai Andrea
Válasz Földi Cintia - 2013. augusztus 14., szerda 10:20 üzenetére

Sziasztok!! :) SOS.ben keresek olyan körmöst aki a betört körmöm megcsinálja olcsón. Nagyon fáj ,de viszont nem szeretnék nagyon sokat fizetni ,mert nem az én hibám ,hanem a körmösé aki csinálta,de már hozzá nem megyek vissza ,mert egyszer már elvileg kijavította..de nagyon rosszul. Ez épített francia köröm. Pesti vagyok.! előre is köszönöm! szép napot csajszik!

Küldj egy közeli képet a betört körmödről, és megnézem, hogy meg tudom-e csinálni.

2013.08.27 - 21:42
Barcsai Andrea
Válasz Vörös Angéla - 2013. augusztus 19., hétfő 11:42 üzenetére

sziasztok, itthon van rá mód hogy levegyem valahogy a levegőben kötőtt porcelánt a kormomrol?( sajat kormomon van és a hosszat nem szeretnem levagni..)! elore is koszonom a valaszokat

Szia! Van rá mód, de kicsit macerás. Venned kellene a Crystal Nailsnél egy flakon Acryl Remover nevű folyadékot. Elvágsz alufóliát kb. 8x11 cm-s darabokra. Vattagombócra teszed a folyadékot (akkorára, hogy tuti befedje az egész körmöd), ráteszed a körmödre, és becsomagolod a fóliával. Ha ez nagyon sok, akkor jó pénzért lehet venni a CN-nél Remover Foil nevű előregyártott fólia+vattát, de ebben 100 db van, ami neked kicsit sok lenne. Ha ezt a cuccot rajta hagyod a körmödön kb. egy órát, akkor utána simán le lehet törölni a porcit a körmödről. Ha kevés az idő, akkor lehet újracsomagolni. Ha a köröm nagyon jól van feltéve, akkor lehet akár két óra is a tökéletes leázás. (Nekem annyi szokott lenni.) Más módszert házilag nem ajánlok, mert ha nem értesz hozzá, megsértheted a körmöd felületét. Biztos van más cégnél is ilyen cucc, de én csak ezt az egyet ismerem. Remélem, tudtam segíteni.

Kóti Renáta - Válaszolok
2013.08.27 - 19:26
Kóti Renáta - vendég

Modelleket keresek szeptember 10-től manikürhöz és építéshez. Egy éve készítek körmöket, de most szükségem van a bizonyítványra. A tanfolyam H-K-SZ-CS-i napokon van, és 10 órára kellene jönni. (Crystal Nails 1085 Bp. József krt 44.) Erre a címre várom az érdeklődőket: little.cat@indamail.hu Köszönöm!!! :)

Balog-Havasi Krisztina

Köröm modellt keresek folyamatosan minden hétfőn 10.30-tól 13óráig manikűrre, és minden csüt-n 11-től 16 óráig műkörömre (zselé, porcelán). Már ezen a héten is tudsz jönni, ha elmúltál 18éves és nincs semmilyen anyag a körmödön :) A hely: Bp.8.ker. József krt. 44.Crystal nails.

Kurucz-Nagy Erzsébet Zsófia

Megkérek mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzen, ha tényleg él is a lehetőséggel és el is jön a megbeszélt helyre és időpontra! Köszi :-)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár