2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Okj vizsgámra (szeptember 11. 9 órától) modellt keresek! Kérlek írj egy email: bozsii@gmail.com, ha szép, egészséges, hosszú körömággyal rendelkezel, nincs semmilyen anyag a körmödön, vállalod, hogy az egyik kezed manikűrözve lesz, a másikon pedig műköröm (amit vagy leszedünk utána, ha zavar, vagy később megcsinálom a másik kezed is!), és elmúltál 18 éves! Kérlek csak akkor jelentkezz, ha tényleg el is jössz, ez nekem nagyon fontos! Köszi! bozsii@gmail.com
Sziasztok! Modelleket keresek tanuló gyakorlati óráimra szeptember 11-től különböző időpontokra kedd, csütörtök 10-13 és/vagy hétfő, szerda 10-16 óráig, helyszín: Budapest, József krt. 44 (Elite Cosmetix). Többféle technikát fogunk gyakorolni, akár még választhatsz is, mire szeretnél jönni!Óra végén az épített köröm igény szerint eltávolítható. Anyagár nincs, viszont feltétel, hogy 18 évesnél idősebb legyél és ne legyenek műkörmeid. Jelentkezni és egyeztetni a takacs.ildiko.1986@gmail.com email címen lehet. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! S.O.S. modellt keresek a holnapi(szept.2) manikűr órámra 10-tól 13-ig. Ha érdekel ez a lehetőség és betöltötted a 18.életévedet küldj emailt és megbeszéljük a részleteket aninor@mailbox.hu Köszönöm, további szép napot!
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell [Budapesten] bármilyen körömfajtára.Körmeim ápoltak és erősek.Ha felkeltettem az érdeklődésed itt fel veheted velem a kapcsolatot: - e- mail: fazekastami@citromail.hu illetve telefonon a 06304036064-es számon.:)
Sziasztok!modelleket keresek műköröm építésre,töltésre,géllakra.Anyagár nincs.Várok mindenkit sok szeretettel,egy Érden lévő szépségszalonba.Tel:06204978299 e-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm,további szép napot kívánokm mindenkinek!
Sziasztok!S.O.S Szeptember 10-től szükségem lenne modellekre a GYAKORLATI óráimra. Hétfőn és szerdán 10-16 óráig és kedden és csütörtökön 10-13 óráig. Az oktatás helyszíne Bp. 1085 József krt. 44. Elite Cosmetix Kft. Fontos hogy 18 életévét betöltött legyen, egészséges körömmel, kézzel rendelkezzen. Minden órán más technikát gyakorolunk. Óra végén eltávolítom a felhelyezésre került műkörmöt, ha szeretnéd és a tanár beleegyezik akkor maradhat. Általában csak egy kézen fogunk csak gyakorolni. Nem kérek érte pénzt, csak azt ha jössz ez idő alatt ott kell velem lenned. Ha bárkit érdekel kérem jelezze minél előbb és tudom mondani melyik nap mit gyakorolunk, és tudsz dönteni, mire szeretnél jönni. Kérem csak az jelentkezzen aki el is tud jönni. Nekem nagyon fontos lenne, mert ha nincs modellem, akkor nem tudok jó szakember lenni, mert nem tudok gyakorolni.Itt tudtok nekem jelezni, de utána telefonom is egyeztethetünk. Mobil számom 06-30-222-99-04, e-mail: hadryenn@freemail.hu Előre is köszönöm
Sziasztok! Modelleket keresek GÖDÖLLŐRE szombatonként ,de. 9-től kb. du.16-17 óráig,manikűr-műköröm tanfolyamhoz.Ha érdekel a lehetőség írj:lizzi74@freemail.hu
Sziasztok! Manikűrös, műkörmös alap-tanfolyamhoz modellt keresek GÖDÖLLŐRE. A tanfolyam szombatonként van, 9-től kb. 17 óráig. Ha érdekel a lehetőség, bármi kérdésed van akkor az alábbi lehetőségen elérsz: juanitahedez@gmail.com
Sziasztok! Megbízható modellt keresek Szeptember 11-én lévő OKJ-s vizsgámhoz. Ha érdekel és elmúltál 18 éves, nem sérültek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag, akkor írj egy emailt: nagy.brigi89@gmail.com vagy hívj: 06702452725. Csörgess meg, visszahívlak. FIZETEK is ha eljössz, árban megegyezünk. :)
Sziasztok!Érden lévő szépségszalonba keresek modelleket tipp zselés,és épített porcelán körmök készítéséhez.Anyagárat nem kell fizetned,munkáimat pedig itt az oldalon megtekintheted.Tel:06204978299 e-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Köszönöm szép napot kívánok mindenkinek!