2026. április 11. - Leó, Szaniszló, Glória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Helyszín a Bp, József krt. 44. sz. Crystal Nails központban lesz.
Sziasztok! Modellt keresek 2013. szeptember 16-tól manikűrre és kézápolásra (jöhet fiú is) hétfőn, szerdán: 11 - 15 óráig, illetve műkörömépítésre kedden, csütörtökön: 11 - 13 óráig. Ha elmúltál 18 éves, épek a körmeid és nincs rajtuk műköröm,de szeretnéd kipróbálni,vagy csak kicsit kényeztetni magad, akkor gyere el. E-mail: o.nagy@indamail.hu Tel.: 06-70-573-4510 Jelentkezésedet előre is köszönöm!
Sziasztok! Szívesen vállalnék modellkedést, vagy ha csak simán gyakorolni szeretnél. Egyedül épített körmöt nem vállalok, de azonkívül minden mást. E-mailom: miokovics@citromail.hu
Szia Anna, nekem szeptember 11.-én lenne szükségem rád, Tip sablon felhelyezés gyakorlásra, 10.30-15 óráig a József körút 44.-be, Crystal Nails. Kérlek jelezd ha jó neked ez az időpont. Köszönettel: Finna Tímea, finnatimea@yahoo.com
Sziasztok ! Nagyon szívesen lennék műköröm modell. Megbízható vagyok,és egészséges körmeim és nagy körömágyam van . Alkalmazkodó vagyok .
Szia, érdeklődnék, hogy még mindig áll az ajánlatod a modellkedéssel kapcsolatban? Ha igen, akkor szeptember 16.-tól lenne szükségem Rád, a József krt. 44.-be. Kérlek írj és add meg a telefonszámodat hogy felvehessem veled a kapcsolatot. Előre is köszönöm: Finna Tímea, finnatimea@yahoo.com 06-30-647 5587
Sziasztok! Modellt keresek szeptember 12.-től manikűrre hétfőn vagy szerdán 11 - 15 óráig, illetve műkörömépítésre kedden vagy csütörtökön 11 - 13 óráig. Ha elmúltál 18 éves, épek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag, várom jelentkezésedet. E-mail: finnatimea@yahoo.com vagy 06-30-647 5587. Köszönöm
A hirdetés már nem aktuális!
Szia Jelentkezni szeretnék:) Érdeklődni szeretnék hogy az egyik kezemre készítesz körmöt?Előre is köszönöm válaszod!
Sziasztok! Szeptember 10-től modelleket keresek műkörömépítésre, manikűrre. Hétfőn szerdán 11-15 Kedden csütörtökön 11-13 Kérlek jelentkezz, nagy segítség lenne:)
Sziasztok! Most szombatra (09.07. 10:30 - 14:00) modulzáró vizsgámhoz (manikűr, műköröm) modellt keresek. Ha elmúltál 18, épek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag, várom jelentkezésedet. E-mail: solingen@vipmail.hu
Sziasztok! Modelleket keresek zselés körmök építéséhez (szalon hossz), Illetve gél-lakk gyakorláshoz. Cserébe csak egy képet szeretnék a körmödről készíteni. Keressetek bátran!Budapest Baross u. 41. Reni! Tel.: +36-20-3638-501
A hirdetés már nem aktuális!
Köröm modellt keresek folyamatosan minden hétfőn 10.30-tól 13óráig manikűrre, és minden csüt-n 11-től 16 óráig műkörömre (zselé, porcelán). Már ezen a héten is tudsz jönni, ha elmúltál 18éves és nincs semmilyen anyag a körmödön :) A hely: Bp.8.ker. József krt. 44.Crystal nails.