2025. július 5. - Emese, Sarolta, Lotti, Antal napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tóth Alexandra - Válaszolok
2013.09.09 - 08:36
Tóth Alexandra - vendég

Pedikűr modell lennék ezen a héten péntekig bármikor Budapesten Email címem:szandiszasza7@citromail.hu

Finna TÍmea - NEXT Szépségszalon
Válasz Károlyi Lilla - 2013. szeptember 6., péntek 20:10 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, a körmeim épek, sosem volt még műkörmöm, de bármilyet kipróbálnék.

Szia Lilla! A gyakorlati óráimra keresek modellt, hétfőtől csütörtökig bármelyik napon. Kérlek ha ráérsz és érdekel küldj egy mailt a telefonszámoddal és én felhívlak. Köszönöm finnatimea@yahoo.com

Tóth Alexandra - Válaszolok
2013.09.08 - 14:39
Tóth Alexandra - vendég

Sziasztok most lesz a 18.születésnapom és nagyon szeretnék a lábkörmömre tartós piros lakkozást anyagárban nem tudok segíteni sajnálom Budapesten lakom szóval Budapesten belül bárhova eltudnék menni szombaton tartom a szülinapom úgyhogy 14.-ig bármikor ráérek csak hétfő és szerda 15:00-20:00 ig nem Neked is segítség és nekem is Óriási ajándék lenne ! akár gél lakkozást is bevállalok (soha nem volt) ha érdekelne akkor itt van a facebook-om Várom jelentkezéseteket köszönöm hogy elolvastad szép napot :) https://www.facebook.com/alexandra.tothszandi

Hercze Adrienn - Válaszolok
2013.09.08 - 14:26
Hercze Adrienn - vendég
Válasz Cserbán Adrienn - 2013. szeptember 8., vasárnap 13:12 üzenetére

Hellooo mindenkinek! Olyan műkörmöst vagy annak tanuló bátor leányzó jelentkezését várom aki hajlandó lenne(anyagárért cserébe)francia szalon hosszúságú kocka körmöket varázsolni nekem...rendszeresen évek óta van műkörmöm szóval kicsit igénybe vett,de nem rágom a körmeimet!Budapesten lakom! köszönöm előre hálás lennék!!!!üdv:Adri

Szia! Én szívesen vállalom és nem kérek érte semmit csak gyere el a gyakorlati órámra és ott megcsinálom a körmeidet. Kérlek hívj fel és megbeszéljük. 0630-222-99-04 üdv Adrienn

Cserbán Adrienn - Válaszolok
2013.09.08 - 13:12
Cserbán Adrienn - vendég

Hellooo mindenkinek! Olyan műkörmöst vagy annak tanuló bátor leányzó jelentkezését várom aki hajlandó lenne(anyagárért cserébe)francia szalon hosszúságú kocka körmöket varázsolni nekem...rendszeresen évek óta van műkörmöm szóval kicsit igénybe vett,de nem rágom a körmeimet!Budapesten lakom! köszönöm előre hálás lennék!!!!üdv:Adri

Rusznák Rita - Válaszolok
2013.09.07 - 16:47
Rusznák Rita - törölt felhasználó

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, a körmeim épek, sosem volt még műkörmöm, de bármilyet kipróbálnék.

Szia Lilla, Ha van kedved, szívesen várlak modellnek 2013. szept 16-án a Crystal Nailsbe, porcelán építésre. Ha érdekel, keress meg vagy e-mailben rusznakr@hotmail.com, vagy telefonon: 06-30-381-21-61. Üdv: Rita

2013.09.07 - 09:43
Hercze Adrienn - vendég
Válasz Danyi Renáta - 2013. szeptember 3., kedd 13:08 üzenetére

Szia Jelentkezni szeretnék:) Érdeklődni szeretnék hogy az egyik kezemre készítesz körmöt?Előre is köszönöm válaszod!

Szia! Én a gyakorlati óráimra keresek modellt épített porcelán vagy épített zselés technikára. Nem kérek anyagárat, csak annyit hogy 10-16 óráig hétköznap hétfőn vagy szerdán gyere el a József krt 44 szám alá. Ha érdekel kérlek jelezd. 0630-222-99-04 hívj és én visszahívlak. E-mail: hadryenn@freemail.hu köszönöm Adrienn

2013.09.07 - 09:43
Hercze Adrienn - vendég
Válasz Fazekas Tamara - 2013. augusztus 31., szombat 15:40 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell [Budapesten] bármilyen körömfajtára.Körmeim ápoltak és erősek.Ha felkeltettem az érdeklődésed itt fel veheted velem a kapcsolatot: - e- mail: fazekastami@citromail.hu illetve telefonon a 06304036064-es számon.:)

Szia! Én a gyakorlati óráimra keresek modellt épített porcelán vagy épített zselés technikára. Nem kérek anyagárat, csak annyit hogy 10-16 óráig hétköznap hétfőn vagy szerdán gyere el a József krt 44 szám alá. Ha érdekel kérlek jelezd. 0630-222-99-04 hívj és én visszahívlak. E-mail: hadryenn@freemail.hu köszönöm Adrienn

2013.09.07 - 08:36
Stefanik Réka
Válasz Danyi Renáta - 2013. szeptember 3., kedd 13:08 üzenetére

Szia Jelentkezni szeretnék:) Érdeklődni szeretnék hogy az egyik kezemre készítesz körmöt?Előre is köszönöm válaszod!

Szia! Ha esetleg még mindig szeretnél modell lenni, teljesen ingyen, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: reka.setfanik@gmail.com

2013.09.07 - 08:34
Stefanik Réka

Szia! Ha szívesen lennél modell, teljesen ingyen, (Budapesten) kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: reka.stefanik@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár