2025. augusztus 21. - Sámuel, Hajna, Piusz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
2025. augusztus 21. - Sámuel, Hajna, Piusz napja van.
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek Pestre szeptember 21-től szombatra és vasárnapra decemberig.Kérlek légy 18 éves vagy afölötti és ne viselj műkörmöt,zselélakkot.Tel: 70/5664295 vagy betty166@freemail.hu. Előre is köszönöm és szép napot Mindenkinek! :)
Sziasztok! Bármikor lennék szívesen modell ! volt már mükörmöm és nagyon szeretem :) Bármikor bárki írhat ezzel kapcsolatban ! 16 éves vagyok, Telefon számom:06203353898 e-mail címem: schmerci@freemail.hu
Szia! A modellek 18 év felettiek lehetnek a gyakorlati órákon. Adrienn
Sziasztok! Modelleket keresek Gödöllőre gyakorlati óráimra szombati napokra 9-16 óráig!zselés, porcelán épített és tipes technikára! Ha van kedved jelentkezz bátran ezen az email címen: adriennkelemen@citromail.hu vagy a 06-30-573-80-75-ös telefon számon :)
Sziasztok! Bármikor lennék szívesen modell ! volt már mükörmöm és nagyon szeretem :) Bármikor bárki írhat ezzel kapcsolatban ! 16 éves vagyok, Telefon számom:06203353898 e-mail címem: schmerci@freemail.hu
Sziasztok! Én egy ügyes kezű műkörmöst keresek Budapesten a XX.kerületben aki tartós és szép körmöket tud készíteni persze nem horribilis áron! :) tudtok esetleg ilyen körmöst ajánlani? Előre is köszönöm! :)( szabo.edina8790@gmail.com)
Szia! Én a XX. kerületben dolgozok, és házhoz is megyek!
Sziasztok!Érden lévő Crystal Nails referencia szalonba keresek modelleket porcelán és zselés körmök készítéséhez.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildikovhotmail.hu további szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Modelleket keresek kézápolásra és műköröm építésre. Óráim hétfőtől csütörtökig vannak, október 14-ig. Elérhető vagyok ezen az email címen: oravecz.a@freemail.hu jelentkezéseket előre is köszi :)
Kedves modellek :) Köszönöm a segítségeteket. Hála nektek már csak csütörtöki napokra keresek modelleket. Jóidőt mindenkinek a hétvégére. :)
Kedves modellek :) Köszönöm a segítségeteket. Hála nektek már csak csütörtöki napokra keresek modelleket. Jóidőt mindenkinek a hétvégére. :)
Sziasztok! Nagyon szívesen lennék műköröm modell Budapesten. e-mail: edina648@gmail.com Tel.: 0630 693 5331