2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
MŰKÖRÖM MODELLEKET KERESEK gyakorlás céljából a II. kerületbe. Féláron + ingyenes díszítéssel, azaz csak anyagárat kérek, ami 2.500 Ft, ezért cserébe OLYAN KÖRMÖKET KAPSZ, AMILYET TE SZERETNÉL, megvalósítom az elképzelésed! :) Körmeiden ne legyen semmilyen anyag, natúron érkezz! Időpont egyeztetés: dadiszandi@gmail.com, 06/30-685-1848
MŰKÖRÖM MODELLEKET KERESEK gyakorlás céljából a II. kerületbe. Féláron + ingyenes díszítéssel, azaz csak anyagárat kérek, ami 2.500 Ft, ezért cserébe OLYAN KÖRMÖKET KAPSZ, AMILYET TE SZERETNÉL, megvalósítom az elképzelésed! :) Körmeiden ne legyen semmilyen anyag, natúron érkezz! Időpont egyeztetés: dadiszandi@gmail.com, 06/30-685-1848
Sziasztok! Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődő lányt, hölgyet szombat délutánonként és vasárnapokon okj-s tanfolyamra modellnek. Legyetek minimum 18 évesek,egészséges legyen a körmötök, kezetek, ne viseljetek műkörmöt, zselélakkot. Elérhettek a betty166@freemail.hu címen. Szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok, keresek most csütörtökre 2013.10.24-re müköröm és manikür modelt a modulzáró vizsgámhoz. Épített zselés teknikára és klasszikus manikür lakkozással. Körmeid legyenek éppek, egészségesek, ne legyen rágott, esetleg szép hoszzú körömágyad legyen. :) És Te pedig 18 éves legyél minimum. :) Várom a vállalkozó szellemű lányokat. Jelentkezni:a.gyurjan90@gmail.com vagy telefonon 06305019942. Esetleg tudsz képet küldeni a kezeidről azt megköszönöm. Ha eljösz akkor szép kezeket kapsz cserébe és még 2.000Ft-ot.
És reggel 9 órától lenne szükségem a modellre ezt elfelejtettem megírni. A Crystal Nails József utca 10. szám alatt lévő oktató termébe.
Sziasztok! Budapesten műköröm órára modelleket keresek időpont október 24 csütörtök 9-13 óráig.Ha érdekel és elmúltál 18 várom jelentkezésed:aninor@mailbox.hu
Sziasztok, keresek most csütörtökre 2013.10.24-re müköröm és manikür modelt a modulzáró vizsgámhoz. Épített zselés teknikára és klasszikus manikür lakkozással. Körmeid legyenek éppek, egészségesek, ne legyen rágott, esetleg szép hoszzú körömágyad legyen. :) És Te pedig 18 éves legyél minimum. :) Várom a vállalkozó szellemű lányokat. Jelentkezni:a.gyurjan90@gmail.com vagy telefonon 06305019942. Esetleg tudsz képet küldeni a kezeidről azt megköszönöm. Ha eljösz akkor szép kezeket kapsz cserébe és még 2.000Ft-ot.
Műköröm modellt keresek Október 21. –én ( Hétfőn ) 12-16 óráig a József körút 44. szám alá a Crystal Nails ZSELÉS TECHNIKAI TOVÁBBKÉPZÉSÉRE. Teljesen INGYEN megszépítem a kezed, sőt, még fizetek is a segítségedért 1 000 Ft-ot az óra végén! Ha ráérsz a megadott időpontban, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com vagy 06/30-685-1848
Műköröm modellt keresek Október 21. –én ( Hétfőn ) 12-16 óráig a József körút 44. szám alá a Crystal Nails ZSELÉS TECHNIKAI TOVÁBBKÉPZÉSÉRE. Teljesen INGYEN megszépítem a kezed, sőt, még fizetek is a segítségedért 1 000 Ft-ot az óra végén! Ha ráérsz a megadott időpontban, elmúltál 18 éves, ÉPEK A KÖRMEID ÉS NINCS RAJTUK SEMMILYEN ANYAG, akkor jelentkezz: dadiszandi@gmail.com vagy 06/30-685-1848
Sziasztok! Budapesten műköröm órára modelleket keresek időpont október 21 hétfő 9-13 óráig.Ha érdekel és elmúltál 18 várom jelentkezésed:aninor@mailbox.hu
Sziasztok! Modelleket keresek Szegedre tanfolyamra, pénteken délután 3-tól és szombaton délelőtt 9-től. Érd: 30/320-99-97 Köszi