2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Köröm modellkedést vállalok szép köröm felületem van, bármilyen anyaggal lehet rajta dolgozni! ( nem pattogzik le se a zselé se a porcelán) ha valakit esetleg érdekel nyugodtan írjon vagy hívjon:) https://www.facebook.com/nikee.takacs vagy 0630/6308760
Szia Niki! November 5-én kedden Pesten a Crystal-nál lenne egy technikai továbbképzés tanfolyam, modell 12:00-tól kellene. El tudnál jönni?
Sziasztok! November 5-re keddre modellt keresek technikai továbbképzésre Budapestre a Crystalhoz Bp. József krt.44. 12:00-kor kezdenénk. Aki szívesen jönne írjon az ani.kovacs79@freemail.hu-ra emailt,vagy hívhattok a 30/650-4695-ös számon. Köszi :-D
Sziasztok! Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődő lányt, hölgyet szombat délutánonként és vasárnapokon okj-s tanfolyamra modellnek. Legyetek minimum 18 évesek,egészséges legyen a körmötök, kezetek, ne viseljetek műkörmöt, zselélakkot. Elérhettek a betty166@freemail.hu címen. Szép napot mindenkinek! :)
Írtam e-mailt :))
Sziasztok lányok! November 6-ára /szerda/ kellene nekem egy műköröm és egy manikűrös modell, vagyis egy modell, de az egyik keze manikűr, másik műköröm! Vizsga után megcsinálom a másikat is! 9-10 órakor kezdődik a vizsga, de ha én szállítalak, akkor reggel 7,30-ra ott kell lenni, így jelentkezz! A költségeid én álom! Hely Budapest, VIII. József utca 44. Ha lehetséges körmödön legyen mit vágni, és ne legyen deformált a körmöd! ja és az sem hátrány, ha van hátsó bőrredőd! Köszike! KÉRLEK OSSZÁTOK!!
MŰKÖRÖM MODELLEKET KERESEK gyakorlás céljából a II. kerületbe. Féláron + ingyenes díszítéssel, azaz csak anyagárat kérek, ami 2.500 Ft, ezért cserébe OLYAN KÖRMÖKET KAPSZ, AMILYET TE SZERETNÉL, megvalósítom az elképzelésed! :) Körmeiden ne legyen semmilyen anyag, natúron érkezz! Időpont egyeztetés: dadiszandi@gmail.com, 06/30-685-1848
Sziasztok! Megbizható modelleket keresek tanuló gyakorlati óráimra Budapesten, vasárnaponként 8.00-13.00-ig. Feltétel: ápolt kéz, körmeiden ne legyen semmiféle anyag. Miért jó ez neked? Szép és igényes körmöket kapsz természetesen ingyen!! Érd: +36-70/522-0060 vagy suzyka17@yahoo.com
Sziasztok. Szívesen lennék köröm modell Győr illetve környékén. Akit érdekel hívjon. Éva 0620/ 994-9816
Sziasztok! SOS!! Szombatra 11-4ig keresek modellt műkörmös órára. Csak 18év feletti, olyan jelentkezőket várok akiknek nincs semmilyen műköröm anyag a körmén és lehetőleg nem is rágott. Budapesten a crystal nailsnél tanulok. Nagyon fontos lenne, hogy ezen az órán legyen modellem. Nagyon megköszönném ha valaki el tudna jönni!
Sziasztok!Érd központjában lévő szépségszalonba Modelleket keresek műköröm építésre(Francia kocka,mandula vagy stiletto)Zselére és porcelánra egyaránt.Meglévő műkörmöd töltését is szívesen vállalom.Anyagárat csak a díszítésért kérnék.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlásra, XIX. kerület, Kispesten. Anyag árban (max 2500 forint), a díszítést ajándékba kapod! :) Érdeklődni lehet: bozsii@gmail.com vagy 0630-860-52-92