2026. április 10. - Zsolt, Ezekiel napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Várok mindenkit aki szeretne szép műkörmöt, vagy manikűrt. Ha körmeid egészségesek , nincs műkörmöd , nincs rajta gél lak, és elmúltál 18, írj nekem nyugodtan. Kb egy hónap múlva kéne jönnötök,hétfőtől- csütörtökig tudtok jönni 10-16 óráig. A tanfolyam Pesten lesz (Crystal Nails). :) E-mail címem: nik08@windowslive.com
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlás céljából,anyagáráért cserében(2000ft) H érdekel írj: regcsike78@gmail.com Vagy hívj: 06-20/9784953
Sziasztok! OKJ-s tanfolyamra műköröm modellt keresek november 7-re (szerda) 12:30-ra a Lehel tér környékére. Épített porcelán körmöket fogok készíteni. Kérlek akkor jelentkezz, ha elmúltál 18 éves, és nincs a körmeiden műköröm vagy géllak. Ezenkívül keresek még modellt november 13-ára (szerda) és 14-ére (csütörtök) 12:30-ra elsősorban zselé vagy porcelán töltésre, de ha nincs körmöd, akkor bármilyen műköröm építésre. Várhatóan 16:30 körül végzünk. Kérlek írj az ildi.nagy79@gmail.com e-mail címre vagy hívj a 20/577-7902-es számon. Köszönöm, Ildi
Sziasztok! Megbízható modellt keresek November 7.-re 12:00-ra. (crystal nails: MARILYN, Pipe, Gótikus és Orosz mandula– extrém, de hordható körömformák: ZSELÉBŐL) Ha érdekel és elmúltál 18 éves, nem sérültek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag, akkor írj egy emailt: nagy.brigi89@gmail.com vagy hívj: 06702452725. Csörgess meg, visszahívlak. FIZETEK is ha eljössz, árban megegyezünk. :)
Szia írtam email-t neked :)
Sziasztok manikűr és pedikűr/műköröm modellkedést vállalok bármelyik nap Hétfőn és Szerdán csak reggel a többi napokon bármikor jó nekem Budapesten :) írj citromail-ra szandiszasza7@citromail.hu
3000 Ft-ot és ingyen körmöket tudok felajánlani!
Szia! Én tudnék menni, ha még nem találtál modellt :) bogika_m@citromail.hu-ra tudsz nekem írni légyszi?
Sziasztok! Modellt keresek nov. 6.-ra, szerdára manikűr- műköröm vizsgára. Érdeklődni, jelentkezni telefonon: 06304981371
3000 Ft-ot és ingyen körmöket tudok felajánlani!
Sziasztok! Megbízható modellt keresek November 7.-re 12:00-ra. (crystal nails: MARILYN, Pipe, Gótikus és Orosz mandula– extrém, de hordható körömformák: ZSELÉBŐL) Ha érdekel és elmúltál 18 éves, nem sérültek a körmeid és nincs rajtuk semmilyen anyag, akkor írj egy emailt: nagy.brigi89@gmail.com vagy hívj: 06702452725. Csörgess meg, visszahívlak. FIZETEK is ha eljössz, árban megegyezünk. :)
Sziasztok!Érd központjában található szépségszalonba keresem modelljeim zselés és porcelán köröm építésére,géllakkozásra,illetve ha van már körmöd,annak töltésére.Anyagárat csak díszítésért kérnék(ötszáz forintot)Munkáim meg tudod nézni itt az oldalon.Tel:06204978299 e-mail:temesvariildiko@hotmail.hu
Sziasztok! Modellt keresek nov. 6.-ra, szerdára manikűr- műköröm vizsgára. Érdeklődni, jelentkezni telefonon: 06304981371