2026. április 15. - Anasztázia, Tas, Oktávia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Modelleket keresek Műköröm töltésére,és porcelán köröm építésére.Helyileg Érd központjába kellene jönni.Anyagárat nem kérek,csak a díszítésért,ha szeretnél(ötszáz forint)Munkáim megtekinthetőek az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.com
Sziasztok! Most költöztem Pestre, és nem nagyon ismerek itt senkit.. Viszont másodikától kezdődne a gyakorlati oktatásom, amire szükségem lenne modellekre. Hétfőtől csütörtökig bármelyik napra jöhetsz, ha szeretnél ingyen szép körmöket! :) Szeretettel várok mindenkit, mindketten jól járunk! :):) Facebookon bejelölhettek ismerősnek, vagy küldhettek üzit! :) https://www.facebook.com/anita.soros.56 Köszönöm előre is! Szép napot nektek! :)
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlás céljából,anyagáráért cserében(2000ft) H érdekel írj: regcsike78@gmail.com Vagy hívj: 06-20/9784953
szia.ez helyileg hol lenne?
Sziasztok! Sok szeretettel várok egy kedves jelentkezőt modellnek műkörömépítő órámra most szombat délután 4-re a Crystal Nails Körmösakadémiára. Légyszi ne viselj műkörmöt, zselélakkot és lehetőleg egészséges körmöd legyen. Betöltött 18.-ik életév feltétel. Kérlek Titeket keressetek a betty166@freemail.hu mailen a továbbiakkal kapcsolatban. Szép estét Mindenkinek! :D
Sziasztok!köröm modelleket keresek leginkább töltésre,de persze azért építésre is.Helyileg Érd központjában.Anyyagárat nem kérek,csak a díszítésért (ötszáz forintot).Munkáimat meg tudod nézni itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu további szép napot kívánok mindenkinek!
Szia! Szívesen vállalnám,én is Érden lakom.
Sziasztok!köröm modelleket keresek leginkább töltésre,de persze azért építésre is.Helyileg Érd központjában.Anyyagárat nem kérek,csak a díszítésért (ötszáz forintot).Munkáimat meg tudod nézni itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu további szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok. Modellkedèst vállalok Budapesten. Hosszúkás keskeny körömágyam van.
Szia, nekem szükségem lenne még a szerdai és pénteki műkörömépítés, manikűr óráimra, illetve főleg a modulzáró vizsgáimra szép körmű modellre. Ha szeretnél ingyen szép körmöket és épek a körmeid, akkor szívesen fogadom jelentkezésed a mesi1103@freemail.hu címre.
Szia! Ha még aktuális a hirdetésed, kérlek írj erre a címre. nancsi93@gmail.com
Szia Anita! Ha még aktuális a hirdetésed írj nekem kérlek a nik08@windowslive.com-ra.:)
Sziasztok. Szivesen lennèk körömmodell.
Szia Timko! Ha még szeretnél szép körmöket, egy hónap múlva lenne szükségem modellre. Ha érdekel, Írj nekem a nik08@windowslive.com-ra.:) Szép napot!
Sziasztok. Modellkedèst vállalok Budapesten. Hosszúkás keskeny körömágyam van.
Szia Brigi! Ha még szeretnél szép körmöket, egy hónap múlva lenne szükségem modellre, írd meg nekem az e-mail címedet, vagy a telefonszámodat.:) Szép napot!