2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
48.800 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Helyileg hol lenne, én Nyíregyházi vagyok!...
Szia!! Budapesten lenne :-(
Sziasztok!! Modellt keresnek jovohet szerda(11.27.) es pentek(11.29) akit erdekel irjon nekem emailt. l.tunde74@gmail.com varom az erdeklodoket!!!! Elore is koszonom!!
Szia! Helyileg hol lenne, én Nyíregyházi vagyok!...
Sziasztok!! Modellt keresnek jovohet szerda(11.27.) es pentek(11.29) akit erdekel irjon nekem emailt. l.tunde74@gmail.com varom az erdeklodoket!!!! Elore is koszonom!!
Sziasztok! November 27.-re keresek sürgősen modellt!!!! Tip zselé gyakorlatra. 11 órától- 16 óráig. (utána még 6 szerdai napra). Cserébe fizetek érte 2000 Ft-ot, alkalmanként. jelentkezni e-mail-ben tudtok: jandovalenka@gmail.com címen vagy a 30/9464/554-es telefonszámon. (betöltött 18. életév szükséges és természetes, ápolt köröm). Előre is köszönöm a segítséget! A tanfolyam Budapesten van!!
Jelentkezett valaki hozzám modellnek (27.-re),de az e-mailes válaszomat visszadobja gép valamiért. Kérlek,inkább telefonálj,vagy sms-t írj! Köszönettel! HZ.
Sziasztok! November 27.-re keresek sürgősen modellt!!!! Tip zselé gyakorlatra. 11 órától- 16 óráig. (utána még 6 szerdai napra). Cserébe fizetek érte 2000 Ft-ot, alkalmanként. jelentkezni e-mail-ben tudtok: jandovalenka@gmail.com címen vagy a 30/9464/554-es telefonszámon. (betöltött 18. életév szükséges és természetes, ápolt köröm). Előre is köszönöm a segítséget! A tanfolyam Budapesten van!!
Sziasztok! November 27.-re keresek sürgősen modellt!!!! Tip zselé gyakorlatra. 11 órától- 16 óráig. (utána még 6 szerdai napra). Cserébe fizetek érte 2000 Ft-ot, alkalmanként. jelentkezni e-mail-ben tudtok: jandovalenka@gmail.com címen. (betöltött 18. életév szükséges és természetes, ápolt köröm). Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Szivesen lennék műköröm modell most van körmöm le is kéne szedni:) Budapest és újpest területén. tel:06303549673 .
Sziasztok csajok! :) Modelleket keresek zselé,porcelán,tip,stb gyakorlásra.Anyagár ellenében(kb.2.000.-) várom e-mailben az érdeklődőket! :) alicee91@freemail.hu Szép napot!
Sziasztok csajok! :) Modelleket keresek zselé,porcelán,tip,stb gyakorlásra.Anyagár ellenében(kb.2.000.-) várom e-mailben az érdeklődőket! :) Szép napot!
Modellt keresek új porcelán francia köröm építésére anyag áron (2.500,-Ft)gyakorlásához. Elsősorban hosszú párhuzamos körömágyú, szép kezű, türelmes lányok, hölgyek jelentkezését várom. Gyakorlási idő minimum 3 óra, a végén természetesen rövidebbre veszem ha túl hosszúnak találod.Tel:06-20-223-8049 Budapest XIII.ker.