2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.12.26 - 13:44
Pataki Anett

Stilettohoz (hosszú hegyes) modelleket keresek!Akiket érdekel, keressenek e-mailben.Nem kérek anyagárat sem... fotózáshoz kellene, ezért hosszú körömággyal rendelkezők írjanak!17.kerület közelébe, PÉCELRE kellene jönni.Köszi

Pál Éva - Válaszolok
2013.12.25 - 09:11
Pál Éva - vendég

Sziasztok. Szívesen lennék műköröm modell Budapesten. E-mail: paleva999@citromail. hu

Valkó Gabriella - Válaszolok
2013.12.21 - 07:56
Valkó Gabriella - törölt felhasználó

Műköröm modelleket keresek, tip, zselé és porcelán technikához, legyen az egy egyszerű, vagy akár színes francia...új köröm építésére és töltésre egyaránt jöhetsz. Karácsonykor, két ünnep között, vagy akár Szilveszter napján is! E-mail címem: gabi0102@citromail.hu

Szilágyi Anita - Válaszolok
2013.12.16 - 12:19
Szilágyi Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Csütörtökre (december 19.) keresek modellt 11-15 óra között műköröm, TIP LEVEGŐRE KÖTŐ PORCELÁN gyakorlatra (első műköröm gyakorlati óra). Fontos, hogy 18 év feletti legyél, egészségesek legyenek a körmeid és ne legyen műkörmöd (gél lakk sem). Valamint ugyanezen napon 17-19 óra között pedikűr gyakorlatra. Ha érdekel és szívesen segítenéd a tanulásomat, írj üzenetet az anitaszilagyi.1986@gmail.com email címre, küldd el a telefonszámod és én felhívlak, hogy megbeszéljünk mindent. Előre is köszönöm! Anita

2013.12.13 - 22:09
Válasz Mizsei Jennifer - 2013. december 13., péntek 11:38 üzenetére

Szija. engem érdekelne a dolog :) akinél eddig voltam műkörmösnél mindeggyik aztmondta hogy imád az én körmömre épiteni merthogy jó a körömágyamvagymi :)

Szia Jennifer! Ha még nem "keltél el", keress meg e-mailben. :) gabi0102@citromail.hu

Mizsei Jennifer - Válaszolok
2013.12.13 - 11:38
Mizsei Jennifer - vendég
Válasz Lena Larionova - 2013. december 12., csütörtök 21:08 üzenetére

Sziasztok! December 16-án (Hétfőn) 11:00-től 13:00-ig modellt keresek épített levegőre kötő porcelán (kocka francia) gyakorlására. Megbízható,18 év feletti lányok jelentkezését várom! Ha érdekel,kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot. A műköröm előnyei:Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet.Leszedése gyerekjáték, tip oldóval könnyedén leszedhető.

Szija. engem érdekelne a dolog :) akinél eddig voltam műkörmösnél mindeggyik aztmondta hogy imád az én körmömre épiteni merthogy jó a körömágyamvagymi :)

Márkus Anita - Válaszolok
2013.12.13 - 07:42
Márkus Anita - vendég

szia elvallalom ha gondolod:) beszelunk facen? :)

Lena Larionova - Válaszolok
2013.12.12 - 21:08
Lena Larionova - vendég

Sziasztok! December 16-án (Hétfőn) 11:00-től 13:00-ig modellt keresek épített levegőre kötő porcelán (kocka francia) gyakorlására. Megbízható,18 év feletti lányok jelentkezését várom! Ha érdekel,kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot. A műköröm előnyei:Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet.Leszedése gyerekjáték, tip oldóval könnyedén leszedhető.

2013.12.12 - 07:30

Bevállalós modelleket keresek zselés és porcelán technikához anyagár ellenében. E-mail címem: gabi0102@citromail.hu

2013.12.11 - 21:01
Kovács Anikó
Válasz Márkus Anita - 2013. december 11., szerda 14:25 üzenetére

irtam emailt :)

Szia! Az email-t nem kaptam meg. :-(

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár