2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Stilettohoz (hosszú hegyes) modelleket keresek!Akiket érdekel, keressenek e-mailben.Nem kérek anyagárat sem... fotózáshoz kellene, ezért hosszú körömággyal rendelkezők írjanak!17.kerület közelébe, PÉCELRE kellene jönni.Köszi
Sziasztok. Szívesen lennék műköröm modell Budapesten. E-mail: paleva999@citromail. hu
Műköröm modelleket keresek, tip, zselé és porcelán technikához, legyen az egy egyszerű, vagy akár színes francia...új köröm építésére és töltésre egyaránt jöhetsz. Karácsonykor, két ünnep között, vagy akár Szilveszter napján is! E-mail címem: gabi0102@citromail.hu
Sziasztok! Csütörtökre (december 19.) keresek modellt 11-15 óra között műköröm, TIP LEVEGŐRE KÖTŐ PORCELÁN gyakorlatra (első műköröm gyakorlati óra). Fontos, hogy 18 év feletti legyél, egészségesek legyenek a körmeid és ne legyen műkörmöd (gél lakk sem). Valamint ugyanezen napon 17-19 óra között pedikűr gyakorlatra. Ha érdekel és szívesen segítenéd a tanulásomat, írj üzenetet az anitaszilagyi.1986@gmail.com email címre, küldd el a telefonszámod és én felhívlak, hogy megbeszéljünk mindent. Előre is köszönöm! Anita
Szija. engem érdekelne a dolog :) akinél eddig voltam műkörmösnél mindeggyik aztmondta hogy imád az én körmömre épiteni merthogy jó a körömágyamvagymi :)
Szia Jennifer! Ha még nem "keltél el", keress meg e-mailben. :) gabi0102@citromail.hu
Sziasztok! December 16-án (Hétfőn) 11:00-től 13:00-ig modellt keresek épített levegőre kötő porcelán (kocka francia) gyakorlására. Megbízható,18 év feletti lányok jelentkezését várom! Ha érdekel,kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot. A műköröm előnyei:Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet.Leszedése gyerekjáték, tip oldóval könnyedén leszedhető.
Szija. engem érdekelne a dolog :) akinél eddig voltam műkörmösnél mindeggyik aztmondta hogy imád az én körmömre épiteni merthogy jó a körömágyamvagymi :)
szia elvallalom ha gondolod:) beszelunk facen? :)
Sziasztok! December 16-án (Hétfőn) 11:00-től 13:00-ig modellt keresek épített levegőre kötő porcelán (kocka francia) gyakorlására. Megbízható,18 év feletti lányok jelentkezését várom! Ha érdekel,kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot. A műköröm előnyei:Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet.Leszedése gyerekjáték, tip oldóval könnyedén leszedhető.
Bevállalós modelleket keresek zselés és porcelán technikához anyagár ellenében. E-mail címem: gabi0102@citromail.hu
irtam emailt :)
Szia! Az email-t nem kaptam meg. :-(