2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kovács Anikó - Válaszolok
2014.01.10 - 00:48
Kovács Anikó - vendég

Sziasztok. Jelentkeznék műköröm modellnek, pillanatnyilag munkanélküli vagyok úgy hogy sok szabadidőm van, de sajnos fizetni nem tudok érte. Budapesti vagyok. Keressetek nyugodtan 06 30 660 2939 Pillanatnyilag nincs a körmömön semmi még körömlakk sem.

2014.01.09 - 22:17
Tarjáni Katalin

Sziasztok! MODELLEKET KERESEK gyakorlás céljából a XIX. kerületbe. Csak anyagárat kérek. Ne legyen semmilyen anyag a körmeiden. katinails@freemail.hu

2014.01.09 - 21:03
Técsi Beatrix

Sziasztok! Manikűr és műkörömépítés gyakorlati óráimra keresek 18 év feletti modelleket, szombati (17-20h) illetve vasárnapi (11-16h) időpontokban. Fontos, hogy ne legyen műkörmöd (géllak sem)és hogy egészségesek legyenek a körmeid!Kizárólag minőségi, Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk.Helyszín: Budapest, 8. kerület Ha kedvet kaptál, jelentkezz a beatrix.tecsi@gmail.com email címen és megbeszéljük a részleteket :) Előre is köszönöm! Üdv, Beus

Karvák Gabriella - Válaszolok
2014.01.09 - 10:39
Karvák Gabriella - törölt felhasználó

Pénteken (holnap) tudok pedikűrös modell lenni, ha kell vkinek, tudtom szerint 5 órától kell általában. Gabi (karvakg@gmail.com)

Petrovics Zsanett - Válaszolok
2014.01.08 - 20:01
Petrovics Zsanett - vendég

Sziasztok! Budapesten délutánonként szívesen jelentkezek én is modellnek :) Itt elértek : zsanizsani@citromail.hu

Schweinitzer Tünde - Válaszolok
2014.01.08 - 16:20
Schweinitzer Tünde - vendég

Kedves Lányok! Szívesen jelentkezem modellnek Budapesten! e-mail:tuncsy0426@citromail.hu

Szilágyi Anita - Válaszolok
2014.01.08 - 14:36
Szilágyi Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Holnap délután 5 órától pedikűr gyakorlatra keresek modellt! Kb 2 órás elfoglaltság! Akit érdekel írjon nekem email-t az anitaszilagyi.1986@gmail.com címre! :)

Refka-Pánczél Annamária - Válaszolok
2014.01.08 - 13:15
Refka-Pánczél Annamária - vendég

Sziasztok!A Crystal Nails-nél Kézápoló,műkörömépítő tanfolyam elvégzéséhez szükségem lenne modellekre Budapesten!Szerdán és pénteken lesz a képzés kb 10:30-tól 16:00-ig.Várom a jelentkezéseteket a p-ancsa@freemail.hu címre.Üdv:Ancsa

Fosztó Judit - Válaszolok
2014.01.08 - 01:33
Fosztó Judit - vendég

Sziasztok! Január 12.-ére házi vizsgára és 15.-ére OKJ-vizsgámhoz keresek köröm modelleket Sopronba.Napi 3-4 órás elfoglaltságot jelent. Várom a sok megtisztelő ajánlatot a foszto.judit@gmail.com email-címre.:):) Üdv:Judit

2014.01.06 - 17:42
Rado Elizabet Enikő
Válasz Rado Elizabet Enikő - 2014. január 5., vasárnap 09:20 üzenetére

Sziasztok! Gyakorlott műkörmös vagyok! Modellt keresek porcelán es zseles tovább képzésre! Januar 20-an 9:00 (zsele)tol es 21- en (porcelán) 9:00! Jelentkezés: elizabet.rado@gmail.com

Sziasztok! Előre is elnézést kerek minden modelltől aki jelentkezett de sajnos tárgytalan a dolog!!! Egy ket tanfolyamon szerettem volna résztvenni munkám frissítése és finomitása miatt, mert ugy érzem van egy ket finomítani valo fogas! De mivel tobb ezer kilométerre élek Magyarországtól ezert a Crystal Nails tanfolyamra nem tudom elszállítani az anyagaimat igy pedig nem vehetek részt a tanfolyamon :( Csak ha ujra megveszem az anyagokat......minek legyen mikor van amiből tobb is van otthon ahol élek!!! Na mindegy elég siralmas!!! Voltam pár tanfolyamon régebben es ez nem volt gond! Most mar az..... :( igy köszönöm a jelentkezéseket tárgytalan a dolog! Jo munkát mindenkinek!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár