2026. április 12. - Gyula, Baldvin, Sába napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Az email címem rebe08@freemail.hu
Szia! Ha van kedved jöhetsz hozzám! :-)Emailcímem: anita0904@freemail.hu
Szia!Szívesen lennék modell.Címem:gabriella.hethy@gmail.com
Köszönöm szépen! Írok! :-)
Szia! Én is szeretnék jelentkezni! Ha még aktuális, itt a címem: pinter.anna.rozalia@gmail.com
Köszönöm szépen! :-) Írok!
Sziasztok! Gyakorlott vagyok!!! Otthoni gyakorlásra keresek modelleket délutánra. Anyagár: 1000.- Zselé, porcelán, gél lakk. Bármire lehet jönni. Gyakorlat teszi a mestert :-)
Szia! Én is szeretnék jelentkezni! Ha még aktuális, itt a címem: pinter.anna.rozalia@gmail.com
Sziasztok! Gyakorlott vagyok!!! Otthoni gyakorlásra keresek modelleket délutánra. Anyagár: 1000.- Zselé, porcelán, gél lakk. Bármire lehet jönni. Gyakorlat teszi a mestert :-)
Szia!Szívesen lennék modell.Címem:gabriella.hethy@gmail.com
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, Budapesten lakok és 16 éves vagyok.
Az email címem rebe08@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, Budapesten lakok és 16 éves vagyok.
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell, Szegeden lakom. Jelenleg semmi nincs a körmeimen, lakk sem. Hétvégén egész nap, hétköznapokon 17 óra után ráérek.
Sziasztok! Másfél éve végzett, gyakorlott körmös vagyok. Szalon sebesség gyorsításához, technikai tökéletesítéshez Érden keresek modelleket zseléhez porcihoz egyaránt. Építés, töltés. Anyagárban dolgozom. (3.000.-Ft) e-mail: dr.sipos.timea@gmail.com
Sziasztok! Modellkedést vállalok kizárólag fotózásra vagy versenyre. Kezeim és körömágyaim mérete teljes mértékben megfelel az előírásoknak. Képet tudok küldeni. E-mail címem: kateside91@gmail.com