2026. április 13. - Ida, Márton, Hermina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Manikűr és Műköröm építés óráimra keresek modelleket Budapestre a József Körút 44-be, szerdai és pénteki napokra. (Kb. 10 órától 16 óráig) Várom jelentkezéseiteket a hugicskaa@gmail.com-ra, vagy hívjatok bátran a 0670/419-2818-as számon. Köszönöm: Szilvi
Szia! Például annál a cégnél ahol végzed a tanfolyamot, nekik is van fehér ruhájuk. De nyugodtan vehetsz munkaruházatiba, vagy turiba, kínaiba fehér ruhát. Inkább 100% pamut legyen. De nem kötnek bele hogy milyen anyagú. Az a lényeg hogy te jól érezd magad benne. :-)
Koszi szepen a valaszodat. Korul fogok nezni mindenkeppen ahol lehet!
Sziasztok! Gyakorlott műkörmös keres modelleket gyakorlás céljából otthonra. Anyag ár van csak 1000.- Gyakorlat teszi a mestert! :-)
Sziasztok lányok! Olyan lányoknak írok első sorban akiknek a gyakorlati órákra bekellett szerezzenek fehér pólót illetve nadrágot. A kérdés az az, hogy milyen anyagú illetve fazonú nadrág az ami a célnak megfelel és, hogy milyen helyeken lehetne vásárolni. Köszi előre is a válaszotokat!
Szia! Például annál a cégnél ahol végzed a tanfolyamot, nekik is van fehér ruhájuk. De nyugodtan vehetsz munkaruházatiba, vagy turiba, kínaiba fehér ruhát. Inkább 100% pamut legyen. De nem kötnek bele hogy milyen anyagú. Az a lényeg hogy te jól érezd magad benne. :-)
Sziasztok ! :) Pedikűr valamint műköröm modellnek is szívesen megyek , Budapesten belül 2x voltam eddig és az kell mondjam pozitív élmény volt , segíthettem , és cserébe szép körmökkel lettem gazdagabb . :) E-mail cím: t _eniko03@hotmail.com
Sziasztok lányok! Olyan lányoknak írok első sorban akiknek a gyakorlati órákra bekellett szerezzenek fehér pólót illetve nadrágot. A kérdés az az, hogy milyen anyagú illetve fazonú nadrág az ami a célnak megfelel és, hogy milyen helyeken lehetne vásárolni. Köszi előre is a válaszotokat!
Sziasztok ! :) Műköröm modellnek jelentkeznék. Budapesten belül bárhova eltudok menni :) Voltam már modell a 18. kerületben egyszer nyáron: https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/s720x720/1011829_556618611048577_1133718484_n.jpg A hosszú az enyém.:) Email cimem: fruzsinaa19@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen jelentkezem pedikűr modellnek. :)
Sziasztok! Szívesen jelentkezem pedikűr modellnek. :)
Sziasztok! Tapasztalt pedikűrös keres gyakorláshoz modelleket 1500.- + 10 perc masszázs! Gyakorlat teszi a mestert! Email címem: anita0904@freemail.hu