2026. április 13. - Ida, Márton, Hermina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Februar elejetol kezdodoen szuksegem lenne modellekre a kezapolo es mukoromepito tanfolyamomra. Akit erdekelne a dolog jelentkezhet itt is vagy akar az e-mail cimemen: timea_tolnai@yahoo.com Kriterium: 18. eletev betoltese illetve Budapesti lakos legyen. A helyszin Jozsef Korut 44, Crystal Nails. A tanfolyam napok mindig szerda es pentek. Az ott toltott ido reggel 10tol delutan 4ig van.
Sziasztok ! Szívesen jelentkeznék műköröm vagy pedikűr modellnek ! e-mail: tiahful@gmail.com
Szeretnék én is modell lenni! E-mail címem: danel.eva@mailbox.hu Telefonszámot e-mail-ben továbbítok! Budapesten élek.
Sziasztok. Szeretnék modell lenni. Emailcímem:gabi7610@freemail.hu Ha valakinek szüksége van rá(m), bátran írjon, vagy hívjon.,ha tel.számom kell, kérd el email-ben. Szegeden.
Sziasztok. Szeretnék műköröm modell lenni. Ha valakinek szüksége van rá(m), bátran hívjon bármikor. Hétvégeken szabad vagyok. Szegedi lakos vagyok.
Sziasztok! Manikűr és műkörömépítés gyakorlati óráimra keresek 18 év feletti modelleket, szombati (17-20h) illetve vasárnapi (11-16h) időpontokban. Csak olyanok jelentkezzenek akiknek egészséges a körme és nincs rajta se műköröm se géllakk. Kizárólag minőségi, Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk.Helyszín: Budapest, VIII. kerület József körút 44. Jelentkezni lehet a varadi.viki66@gmail.com email címen és megbeszéljük a részleteket :) Előre is köszönöm! Viki
Sziasztok Lányok! szívesen lennék köröm modell Budapesten! itt az e-mail címem: neufeldflora@freemail.hu
Sziasztok! Csütörtökön olyan modellre lenne szükségem, akinek porcelán körme van és le van nőve, ugyanis töltés lesz a feladat! Jelentkezni az anitaszilagyi.1986@gmail.com e-mail címen lehet! 11 órától kb 14 óráig tartó elfoglaltság!
Sziasztok!Modelleket keresek műköröm építésre,töltésre és géllakkozásra.Anyagárként csak ötszáz forintot kérnék,munkáim pedig meg tudod itt nézni.Helyileg Érden vagyok.Elérhetőségeim:Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Várok mindenkit sok szeretettel,és további szép napot kívánok!
Sziasztok! Februar elejetol kezdodoen szuksegem lenne modellekre a kezapolo es mukoromepito tanfolyamomra. Akit erdekelne a dolog jelentkezhet itt is vagy akar az e-mail cimemen: timea_tolnai@yahoo.com Kriterium: 18. eletev betoltese illetve Budapesti lakos legyen. A helyszin Jozsef Korut 44, Crystal Nails. A tanfolyam napok mindig szerda es pentek. Az ott toltott ido reggel 10tol delutan 4ig van.